LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ja się nie kompromituję, to Ty się kompromitujesz pisząc, że Warren nie poprawia ataku:) Pewnie nie oglądasz Suns bo tankują od startu sezonu i jest 25 fajniejszych drużyn do oglądania i masz w głowie obraz Warrena z zeszłego sezonu, gdzie nabijał cyferki i nie poprawiał ataku. W tym sezonie jest zupełnie inaczej. Eot:) no pewnie, że nie oglądam Suns, widzę podstawowe statystyki i wyciągam sobie wnioski, a jak Ty chcesz go sprzedawać jako Lou Williamsa second coming to proszę bardzo to boiskowy debil co się z Wami dzieje, jakaś kampania żeby za wszelką cenę mi nasrać na dywan? Jak mówił Ci już Jasiek, martw się o Rubio z Irvingiem i o pfów, ja sobie swój opis zrobię a czy lud to kupi to się okaże na końcu proszę bez takich gimbusowskich wstawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 co się z Wami dzieje, jakaś kampania żeby za wszelką cenę mi nasrać na dywan? Jak mówił Ci już Jasiek, martw się o Rubio z Irvingiem i o pfów, ja sobie swój opis zrobię a czy lud to kupi to się okaże na końcu proszę bez takich gimbusowskich wstawek a mnie denerwuje to standardowe odbijanie piłeczki i w ramach obrony krytykowanie rywala. Ja nie piszę na temat Lavine'a by Ci zrobić na złość. A przytoczone mało wybredne określenie myślę dość dobrze oddaje charakterystykę tego gracza. Wyraża więcej niż 1000 słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 a mnie denerwuje to standardowe odbijanie piłeczki i w ramach obrony krytykowanie rywala. Ja nie piszę na temat Lavine'a by Ci zrobić na złość. nazywając go koszykarskim debilem ignorując cyfry, które kręci pomimo otoczenia chyba najgorszego w lidze, rzeczywiście nie robisz mi na złość kwiatów się k**** spodziewałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Spodziewałem się dokładniej takiej reakcji jak powyżej. szkoda Edytowane 14 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Spodziewałem się dokładniej takiej reakcji jak powyżej. szkoda dobrze mnie przecież znasz, dlatego miło mi bardzo, że świadomie mnie prowokujesz odnotowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 oj ball handling stał się bardzo niedoceniany na forum. Widać to od jakiegoś czasu, a i w BeGM widać tego efekty. Lavine z ławki jako fire power to jest super opcja. W drugim unicie przy znacznie lepszych partnerach efektywność by mu bardzo skoczyła, a jego łatwość mijania rywali i wbijania się w pomalowane to jest poziom Mitchella z zeszłego roku. Bardzo efektowny styl gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) oj ball handling stał się bardzo niedoceniany na forum. Widać to od jakiegoś czasu, a i w BeGM widać tego efekty. Lavine z ławki jako fire power to jest super opcja. No tak zgrubsza Lou Williams? Overrated. Choć fakt, gra u nas w Denver powinna korzystnie wpływać na jego efektywność. Pytanie czy w takim stopniu by realnie mówić o nim jako kimś pokroju 6th man of the year. Edytowane 14 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 No tak zgrubsza Lou Williams? No tak zgrubsza Lou Williams, przy czym Lou jednak lepiej rzuca, a Zach lepiej łamie linię obrony. Myślę, że najbardziej przypomina stylem gry Mitchella. Mankamenty też podobne. Myślę, że jakby ich zamienić w tym sezonie na drużyny to wyglądaliby bardzo podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Myślę, że najbardziej przypomina stylem gry Mitchella. Mankamenty też podobne. Myślę, że jakby ich zamienić w tym sezonie na drużyny to wyglądaliby bardzo podobnie. mitchell to przede wszystkim nie jest scrub w obronie. Co z miejsca daje już innej jakości impact. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 nie no ja nie popieram żadnych porównań z Mitchellem - żebyśmy mieli jasność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 nie no ja nie popieram żadnych porównań z Mitchellem - żebyśmy mieli jasność Ja nie mówię o impact, tylko o stylu gry. Ale ja wiem, że ty to lubisz się odcinać od mojego zdania z góry Chociaż w sumie Mitchell w tym sezonie gra mocno rozczarowująco, więc w sumie nie zdziwiłbym się, gdyby byli bliżej niż się wydaje. A co do obrony...ja nie widzę, aż tak wielkiej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Camby, robisz mi świetny PR od początku, a ten sezon Barył tylko potwierdza to, że miałeś racje. Zbyt osobiście odbierasz niektóre moje docinki, lubię wbić szpileczkę tu czy tam, ale wszystkich w gruncie rzeczy szanuję, a przynajmniej tak mi się zdaje Edytowane 14 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Camby, robisz mi świetny PR od początku, a ten sezon Barył tylko potwierdza to, że miałeś racje. Zbyt osobiście odbierasz niektóre moje docinki, lubię wbić szpileczkę tu czy tam, ale wszystkich w gruncie rzeczy szanuję, a przynajmniej tak mi się zdaje Ja tylko przedstawiam swoje skromne zdanie Miałeś dobry, utalentowany roster i ten sezon to potwierdza. Dodałeś do tego fajne elementy układanki jak Ingles, Grant, Lavine, Payton ( fajnie wyglądał do czasu kontuzji ), więc nie zostaje mi nic innego jak pocmokać z zachwytu mimo bycia moim rywalem w konkurencji i tych wszystkich złośliwości Ano i oczywiście wielki Eric Bledsoe! Mój misio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 chodziło mi o to, że będzie głównym ballhandlerem w 2nd unicie, nie podpalaj się Jasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dobrze, że dzisiejszy Mudiay to już 2 trymestr Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Zbój 1 minuta i bezbłędny występ Grant 34 minuty myślę, że zwycięstwo z kuciowymi Thunder było dziś w zasięgu choćby w 6 Edytowane 15 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Doskonale zwycięstwo z OKC w realu. Ale w 6 nie dasz rady wygrać meczu nba. Tym bardziej ze drugi najlepszy gracz z meczu w realu gra u mnie. ))) Minuta zbója. Wow. Grant zagrał akurat słabo w realu po drugiej stronie plus rzutowo 4/11. Edytowane 15 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Tabela Konferencji Wschodniej według liczby minut rozegranych na dzień 14 grudnia 2018r. 1. Orlando Magic 9518 2. Washington Wizards 8246 3. Philadelphia 76ers 8206 4. Miami Heat 8118 5. Boston Celtics 7460 6. Cleveland Cavaliers 7389 7. New York Knicks 7266 8. Atlanta Hawks 7118 9. Milwaukee Bucks 6896 10. Chicago Bulls 6545 11. Toronto Raptors 6506 12. Indiana Pacers 5670 13. Brooklyn Nets 5073 14. Detroit Pisont 4999 15. Charlotte Hornets 4782 Drużyny pogrubione to te teamy, które mają wystarczającą liczbę minut z RL NBA, żeby wypełnić minuty w rotacji, pozostałe teamy to zespoły, które mają za mało minut w swoich zespołach. Drużyny, które są w TOP 7 konferencji mają w komplecie ponadwymiarową liczbę minut, choć komentarze o krótkiej rotacji Bucks nie są bezpodstawne, to najsłabsza z playoffowych drużyn pod względem minut ( ale i tak tych minut jest tyle ile trzeba). Po cichu Atlanta Hawks wydają się być drużyną, która zamiast Chicago Bulls będzie walczyć z Cavs o play-offs. Cavaliers są drużyną z największą liczbą rozegranych minut, spośród tych, które nie mają pewnych play-offs. Olbrzymie minuty w zespołach Orlando Magic, Washington Wizards i Miami Heat. Drużyny te mają kłopoty bogactwa i prawdopodobnie będą szukać wzmocnień pod kątem jakości lub wzmocnień na konkretnych pozycjach, gdyż problemów na poszczególnych pozycjach mój ranking nie obejmuje ( a są drużyny, które mają takie problemy). Playoffs zapowiadają się pasjonująco, 7 topowych drużyn może wygrać konferencję przy korzystnym splocie okoliczności i tylko drużyna, która trafi w 1 rundzie prawdopodobnie na Cavs będzie mieć spokojną przeprawę do 2 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) @ignazz Murray nie był drugim najlepszy graczem tego meczu, nie jest też nawet top4 tego sezonu ze Zbójem to oczywiście żart, tak jak żartem jest zakopywanie go przez McMillana, ale największum żartem zaczyna być ciągnięcie przez Cb tej retoryki z dupy - odwdzięcze się w swoim czasie @fluber ale co to za założenie? czy drużyna dajmy na to mająca mniej tych minut poprzez kontuzję dajmy na to Sapa jest na straconej pozycji, bo w drugiej ekipie minuty nabija komuś armia kasztanów? i to jeszcze ma wpływać na rostawienie w PO? co? Edytowane 15 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja nie ciągnę. Ja się tylko odniosłem do twojego wpisu. Zaczęło się to z reszta id twojego nieprawdziwego wpisu o rotacji. Reszta to jest tylko konsekwencja twojego wpisu i tez robię to w nastroju wesołym. Wiec się nie denerwuj. Zaraz Fluber wrzuci minuty gdzie mamy ich bardzo mało i zarówno Ty jak i ja będziemy pisać o rotacji. Gdybym był Orlando to twój zarzut byłby może i trafny. Tylko ja tez mam kłopot kontuzji. Chwalisz granta i mu minuty wydłużasz a on w przegranym meczu zagrał słabo. Nie strasz nie strasz Obstawiam 14 15 miejsce w minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi