człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 minuty temu, tangiers napisał: To dopisz przy okazji inne absencje z pliku w opisie, nie zamierzam sprawdzac w arkuszu za kazdym ile kto pauzowal chory zmeczony, a Ty mnie meczysz. dopisane. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Można edytować post po zamknięciu tematu? @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: chory zmeczony, a Ty mnie meczysz. dopisane. pozdrawiam Potwierdzam, 3h temu mi wysłał takie zdjęcie. Nie będę spał w nocy z nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 7 minut temu, january napisał: słabsza gra wysoko płatnych obwodowych – Harrisa;0 Panie, weź mnie Pan nie rozpraszaj takimi tekstami, Harris to akurat wyglądał najlepiej od dawien dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Potwierdzam, 3h temu mi wysłał takie zdjęcie. Nie będę spał w nocy z nerwów. w razie czego Knicks w spadku przepisuje @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Można edytować post po zamknięciu tematu? @Eld Raczej tak. Za 1 min się dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, Eld napisał: Raczej tak. Za 1 min się dowiemy. Nie można. Może to i lepiej. I tak mi się nie chce tego pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 minuty temu, january napisał: Napisz post - 1 słowo w temacie opisy szybko, potem edytujesz, bo Elda za 2 min zamyka temat. Samo się zamyka. Ja datę i godzinę ustawiłem w dniu założenia tematu. Server time 23:59 i dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, january napisał: Mozna;) na pewno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 2 minuty temu, january napisał: Mozna;) Jesteś jakimś tam modem. Ty możesz, inni pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 dobra to serio co z tym robimy, nie możesz @Eld zostawić otwartego jeszcze z dwie godzinki a punkty karne i tak przyjmę przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 c*** z tymi opisami. Dawać temat z głosowaniem. Ludzie chcą igrzysk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 czyli iść do roboty jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: czyli iść do roboty jednak? idz idz pienianzki za leauge passa same sie nie oddadza xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) 5 minut temu, january napisał: No to wrzucę jutro po pracy chłopakom to co dopiszą, test z postem LBS jak widać zrobiłem xd. Da się. Czytasz co piszę? Jestes modem to możesz edytować po zamknięciu. 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: dobra to serio co z tym robimy, nie możesz @Eld zostawić otwartego jeszcze z dwie godzinki a punkty karne i tak przyjmę przecież Napisz spokojnie. Wyślij mi na PM, a ja Ci zedytuję na spokojnie po 8 rano. Ja będę o 2:00 już spał, a Ty nie masz co się śpieszyć jak na żądanie bierzesz więc pisz i do 5 rano. Edytowane 17 Lutego 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: idz idz pienianzki za leauge passa same sie nie oddadza xd spokojnie, jeszcze mnie za urlopy płaco ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: czyli iść do roboty jednak? Idź do roboty. Zachowaj te UŻ jak będą PO, byś trzeci raz z rzędu nie dał dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Dawać temat z głosowaniem. Ludzie chcą igrzysk! Widzę że mój opis Cię jednak urzekł;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 dawno tego nie było... Bertans bawi się świetnie kto go ma dostanie na T2 W extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi