Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja zagłosuje jutro do południa ps. przedział bilansów jaki dostają Wizards jest totalnie bez sensu, 10-15? no kiddin No moim zdaniem nie byli na top8 w tym trymestrze, a tylko top8 mam over .500 Imo za dużo strat + Harden to świetny trymestr jak na "zwykłego gracza", ale trochę za słaby jak na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: Imo za dużo strat + Harden to świetny trymestr jak na "zwykłego gracza", ale trochę za słaby jak na niego jo, bo 30ppg supestarów mamy w każdej drużynie po trzech czekam na powrót Duranta i gdy na bazie podobnej głębi bedzie trzeba dawać pace na 60W, słabe to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 No ale przecież tam były też kontuzje i straszna bieda pod koszem. Moim zdaniem już 0.500 dla Wizards to zawyżenie bilansu w tym trymestrze, mimo sympatii do Craiga W T1 dałem im 16-12, czyli lepszy bilans niż średnia, więc jakimś hejterem tej drużyny nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 2 minuty temu, Lucas napisał: No ale przecież tam były też kontuzje i straszna bieda pod koszem. Moim zdaniem już 0.500 dla Wizards to zawyżenie bilansu w tym trymestrze, mimo sympatii do Craiga W T1 dałem im 16-12, czyli lepszy bilans niż średnia, więc jakimś hejterem tej drużyny nie jestem. ja nikogo nie chcę na nic namawiać, ale skoro pojawiły się bilanse rzędu 14-11 i kilka over .500 to chyba jednak coś tu się nie zgadza, 10-15, to mogą wykręcić nawet rl Knicks przy dobrych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie wiem jakie inne się pojawiały. Skupiam się na swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jo, bo 30ppg supestarów mamy w każdej drużynie po trzech Niby nie ale z drugiej strony 30ppg superstar nie pomaga specjalnie rl wizards zrobic playoffs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dokładnie, te bilanse 10-15 są dla mnie bardzo niezrozumiałe no ale cóż, nie mam zamiaru nikogo dodatkowo przekonywać. Zaciskamy zęby w stolicy i walczymy o jak najkorzystniejszy bilans w 3 trymestrze, który zapewni awans do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Niby nie ale z drugiej strony 30ppg superstar nie pomaga specjalnie rl wizards zrobic playoffs nie, przeszkadza wręcz, eot ps. macie szczęście, że Sylwek jest dobrze wychowany, ja bym Wam nie popuścił Edytowane 25 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ps. macie szczęście, że Sylwek jest dobrze wychowany, ja bym Wam nie popuścił Ale ja mu dalem 12 a nie 10:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Mi tak nie chodzi o sam bilans a pozycję, widzę w tym T 10 lepszych drużyn na Wschodzie, a na wyższe bilanse dla zespołów np 9-11 zabrakło mi W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: ja nikogo nie chcę na nic namawiać, ale skoro pojawiły się bilanse rzędu 14-11 i kilka over .500 to chyba jednak coś tu się nie zgadza, 10-15, to mogą wykręcić nawet rl Knicks przy dobrych warunkach ja się bardzo długo wahałem, ale w 1T dałem Wizards ujemny 13-15, bo tam z poprzedniego sezonu ostał się tylko.. Sylwek zatem tu w 2T doceniłem zgranie po ponad połowie sezonu jednak - pomimo słabszej formy Hardena i urazów i dałem 13-12. Aktualnie po dwóch trymestrach Wizards wychodzą mi 26-27. Czekam na wzmocnienia Wizards i wtedy w 3T pewnie skończą u mnie na 50/50 lub na plusie jak wszystko pójdzie po ich myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ciężko wzmocnić Wizz gdy „ przestała grać” Kapela ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ty Alonzo nie ściemniaj, że jakieś zgranie doceniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Ty Alonzo nie ściemniaj, że jakieś zgranie doceniasz Doceniam, dlatego dostałeś ode mnie tak dobry bilans. Zakładam, że wiesz, że masz w tym trymestrze 15 meczy na wyjeździe? a zaczynasz b2b z Suns po wizycie w LA Lakers Twoje szczęście, że sporo GMów kalendarza Denver nie widziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Teraz, Alonzo napisał: Doceniam, dlatego dostałeś ode mnie tak dobry bilans. Zajebisty, postaram się odpowiednio odwdzięczyć. 2 minuty temu, Alonzo napisał: Twoje szczęście, że sporo GMów kalendarza Denver nie widziało rl Nuggets leją kazdego w b2b, Twoje szczęście, ze nie wymagam od Ciebie dokładnego czytania opisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Masz m.in. wyjazdy do: Wizards z Hardenem, Milwaukee, Minnesoty, 2x Phoenix, 2x Houston. - niech będzie, że 5 z tych meczy przegrałeś + jakies 2 inne losowe czyli 7 porażek wg mnie to najniższy możliwy wymiar kary. .. a więc 18-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) No to jak Alonzo dał Ci o 1W mniej niż ja to nie wiem skąd pretensje A tekst o rewanżu słaby, powiało właśnie Alonzo na FA i mszczeniu się za Oubre. LBSie i Jokiciu nie idźcie tą droga. Edytowane 25 Lutego 2020 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 od czasów LAFa nie dawałem nikomu bilansu z uprzedzenia, Magic dostaną sprawiedliwy bilans z mojego punktu widzenia a 18W to o jeden więcej niż rl Nuggets - no warto było trzymać skład tyle czasu, polecam każdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 7 minut temu, Alonzo napisał: Masz m.in. wyjazdy do: Wizards z Hardenem, Milwaukee, Minnesoty, 2x Phoenix, 2x Houston. - niech będzie, że 5 z tych meczy przegrałeś + jakies 2 inne losowe czyli 7 porażek wg mnie to najniższy możliwy wymiar kary. .. a więc 18-7 taaaa, robię tam 2-5, rzeczywiście chojny jesteś :D* *powiedzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 11 minut temu, Lucas napisał: No to jak Alonzo dał Ci o 1W mniej niż ja to nie wiem skąd pretensje A tekst o rewanżu słaby, powiało właśnie Alonzo na FA i mszczeniu się za Oubre. LBSie i Jokiciu nie idźcie tą droga. Ehhh.. Tłumaczyłem to już Tobie jakiś czas temu, ale masz tendencje do wybiorczej interpretacji faktów. Nie z żadnej zemsty tylko wg logiki GMa, który zarzucał mi coś, co sam robił. Dostosowałem się po prostu do podejścia innego GMa. - jak chcesz to sobie nazywać zemstą to proszę bardzo - podwójne standardy są mi dość odległe i wqrwia mnie oskarżanie o cos takiego. Zatem zakończ ten temat. 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: taaaa, robię tam 2-5, rzeczywiście chojny jesteś :D* *powiedzmy do tego te mecze masz często podczas serii wyjazdowych Dochodzi jeszcze arę meczy, które moga pójśc w obie strony.. Reasumując - masz cholernie trudny grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi