Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Leo jest wielki, ale nie jest kreatorem. Nie sądzę, by coś się nagle tu zmieniło w tym sezonie. Ale oczywiście zwrócę uwagę, by potem kolejny raz przekonać się o twoim wyolbrzymianiu vel Marcus Morris czy Kyle Anderson. zmieniło się to mocno w tym sezonie i on wykonuje bardzo trudne passy, ale jestem ciekaw jak to wygląda po rozbiciu na połówki tak ogólnie to po wowy Mikal ma on/off +1.32 grając w cholernie mocnych Suns ale ta ich ławka gra bardzo dobre perimeter D Teraz, człowiek...morza napisał: do morrisa mialem calkowita racje co było mówione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) 3 minuty temu, polishllama69 napisał: co było mówione ? konkretnie nie pamietam, ale sciagalem go z mysla o PO i tego, ze indywidulanie to jeden z lepszych obroncow na skrzydle w lidze, w szczegolnosci na lbj, czy giannisa jak czas pokazal, jego gra sie obronila Edytowane 5 Listopada 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Leonard rozrzucanie piłki na lepsze przy wejściu niż RW30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 27 minut temu, MarcusCamby napisał: Leo jest wielki, ale nie jest kreatorem. Nie sądzę, by coś się nagle tu zmieniło w tym sezonie. Ale oczywiście zwrócę uwagę, by potem kolejny raz przekonać się o twoim wyolbrzymianiu vel Marcus Morris czy Kyle Anderson. Biorąc pod uwagę jako słabo wygląda atak Grizzlies to ja jestem zadowolony ze scoringu Brooksa. Mógłby więcej kosz atakować, ale i tak wygląda dobrze. Niby był tylko trzecim assetem tej wymiany po picku Pistons i Aaronie Holiday ( ten to ciężko pracuje na drugiego Sam Dekkera ), ale jestem z Niego zadowolony. Jak na skalę oczekiwań, dobrego dwuletniego minimalnego kontraktu to zdecydowanie opcja na plus, zwłaszcza pod względem jaki prezentuje obecnie większość mojego rosteru. Nawet z wowy mamy: Brooks on +5,04 Brook off -29,33 Mam u siebie obecnie poor man wersje Grizzlies z Tyus Jones, Diilon Brooks i Jonas Valanciunas także oglądam ich regularnie. Nie żeby to wiele znaczyło, ale Brooks to chyba ich obecnie najlepszy gracz w tym momencie. To powiedz mi jak wygląda Ja w obronie, bo Grizzlies oglądałem dopiero raz(przeciwko Nets) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 11 minut temu, polishllama69 napisał: co było mówione ? Coś tam o jego dobrej obronie i że to fajny zawodnik. Dla mnie tyle hustle. W ataku stoper piłki, lubiący grać jeden na jeden. Zwykły solidny wyrobnik i nic po za tym. Dla człowieka morza niemal all-star. Dość powiedzieć, że oddał za Niego Winslowa + 1st pick. Myślałem, że mając go w Knicks coś przejrzy na oczy, ale gdzie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Thompson wow, nie spodziewalem się Chociaz nie ukrywam, ze wolałbym taki wystrzal ktoregos SFa, bo pod koszem to wyglada wystarczajaco dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 9 minut temu, ozzy110 napisał: To powiedz mi jak wygląda Ja w obronie, bo Grizzlies oglądałem dopiero raz(przeciwko Nets) To pewnie miłe wspomnienia, bo gość przyćmił Irvinga powiem tak. Nie skupiałem się specjalnie na tym elemencie jego gry, ale nie rzucił się jakoś na minus w tym elemencie. Grizzlies mimo zmian rosteru wciąż są niewygodni i dobrze bronią. Morant jak na guarda i rookie całkiem solidnie wygląda. Nie łamie zagrywek, pracuje na nogach. Dość łatwo go minąć, ale myślę że stać go na poziom, by nie odstawać znacząco w tym elemencie. Taki Fox bez obrony to też fajny kaliber gracza. Chociaż oczywiście nie rozpędzaj się. Ja tu liczę na ten twój pick za jakiś czas. O Markannena jakoś jestem spokojny, że nic z Niego wielkiego nie będzie, a co do Moranta to zobaczymy. Jak coś w Nim więcej dojrzę to pewnie dam ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Uwielbiam niedocenianego Aldridge, ale on trochę słabo fituje z LBJ w ofensywie. Tu potrzebny jest ktoś taki jak... Davis. No kurde nie potrafię sobie wyobrazić lepszego fitu niż LBJ - Davis. Jakieś propozycje? Jasiu miał na stole Davisa, miał szanse na trio Davis-Butler-LBJ, ale nie poszedł w deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 minutę temu, shevcu napisał: Jasiu miał na stole Davisa, miał szanse na trio Davis-Butler-LBJ, ale nie poszedł w deal. I dlatego teraz klęka przed wielka Minnesota , która nie próżnuje na rynku Z myślą o PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, shevcu napisał: Jasiu miał na stole Davisa, miał szanse na trio Davis-Butler-LBJ, ale nie poszedł w deal. u mnie też miał i nie poświęcił Russella. January nigdy nie będzie GOATem. Liga mu dała LBJa i Butlera, a on czeka na Ingrama. Oby Qcin go wyjaśnił na Zachodzie. Wolę już tego bazarowego za mistrza Zachodu niż bezjajecznego GMa ze Śląska. Edytowane 5 Listopada 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) mnie Marcus Morris wkurwia, bo w ataku stopuje ruch piłki często tych swoich rzutów z dupy, wiec jak ma dzień to ok, ale często tego dnia nie miał; w obronie mógłby się sprawdzać jako stoper średniej jakości w niektórych match-upach i czasem jako small-ball C, ale że tak powiem to nie mój biznes Edytowane 5 Listopada 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Gdyby to było USA to Jasiu by poleciał ze stołka za miłość do dzieciaków. James by tego nie zniósł ... 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: u mnie też miał i nie poświęcił Russella. January nigdy nie będzie GOATem. Liga mu dała LBJa i Butlera, a on czeka na Ingrama. Oby Qcin go wyjaśnił na Zachodzie. Wolę już tego bazarowego za mistrza Zachodu niż bezjajecznego GMa ze Śląska. To chyba chciałem więcej za Davisa ale ostatecznie jako Kings obróciłem te młodzież na fajnych graczy. Bałbym się tego offseasson jak ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 4 minuty temu, polishllama69 napisał: mnie Marcus wkurwia, Na linii jazz Pels 5 minut temu, shevcu napisał: Gdyby to było USA to Jasiu by poleciał ze stołka za miłość do dzieciaków. Pefofilia jest w USA teraz na cenzurowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Teraz, ignazz napisał: Na linii jazz Pels nie ten Marcus XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Teraz, polishllama69 napisał: nie ten Marcus XDDD Wiem ale tak działają mass media z Ła wiec masz przejeeebane Tłumacz się u wojewodzkuego Zdanie bez kontekstu i leżysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 18 minut temu, MarcusCamby napisał: O Markannena jakoś jestem spokojny, że nic z Niego wielkiego nie będzie zostanie przyćmiony przez potężnego Korneta, ale to już nie w barwach Bulls lub bez Boylena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 tak po prawdzie, to jesli january mial dwie opcje sciagniecia davisa i tego nie zrobil, to sa to w c*** powazne przeslanki za zadaniem transferu przez lbj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Do knicks najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 A Zach Collins out 4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Lbj? Trade ? Nudno u nas. Może wrzućmy go do clippers? Głosujemy? Teraz, Lucas napisał: A Zach Collins out 4 miesiące Collins to nie jest nazwisko dnia ;( Edytowane 5 Listopada 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi