Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Alonzo napisał(a):

Coś tam sobie źle zinterpretowałeś więc jak chcesz sobie dalej w to brnąć, to proszę bardzo - ale beze mnie. 

Nic nie interpretuję. Zestawiam zwyczajnie dwie Twoje wypowiedzi, nie dodaję nic od siebie i chciałbym żebyś je połączył, bo ja nie wiem jak to połączyć.

Godzinę temu, Tecu napisał(a):

Nic nie interpretuję. Zestawiam zwyczajnie dwie Twoje wypowiedzi, nie dodaję nic od siebie i chciałbym żebyś je połączył, bo ja nie wiem jak to połączyć.

A jeszcze mnie ciekawi jaką gimnastykę intelektualną wykonasz uzasadniając - skądinąd w sumie fair bilans dla Wizards grających właśnie bez kreatora chociażby nawet takiego jak Shead:

W dniu 27.02.2026 o 20:07, Tecu napisał(a):

Celtics 19 8

Nets 15 12

Knicks 19 8

Sixers 13 14

Raptors 12 15

Bulls 14 13

Cavaliers 13 14

Pistons 8 19

Pacers 15 12

Bucks 17 10

Hawks 20 7

Hornets 5 22

Heat 14 13

Magic 18 9

Wizards 13 14

Mavericks 6 21

Rockets 13 14

Grizzlies 13 14

Pelicans 16 11

Spurs 8 19

Nuggets 16 11

Wolves 13 14

Blazers 13 14

Jazz 14 13

Thunder 14 13

Warriors 17 10

Lakers 20 7

Clippers 16 11

Suns 6 21

Kings 5 22

Chętnie też posłuchałbym czemu przeorani przez kontuzje Nuggets są aż o 3 mecze lepsi od tych Wizards z Banem, Ingramem, Amenem Thompsonem, czy Edgecombem i słynnym triple double Nurkiciem xD 

Naturalnie nic nie wyjaśnisz jak to Ty, ale warto to mimo wszystko puścić u nas w eter :) 

Edytowane przez Alonzo

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

jeszcze mnie ciekawi jaką gimnastykę intelektualną wykonasz uzasadniając - skądinąd w sumie fair bilans dla Wizards grających właśnie bez kreatora chociażby nawet takiego jak Shead:

Nie mam zamiaru wykonywać żadnej gimnastyki intelektualnej, w sprawie kreatorów nawet się nie wypowiadałem, ciekawiła mnie jedynie próba połączenia Twojej definicji kreatora ze stwierdzeniem, że Shead jest lepszym kreatorem niż Edwards.

Niestety nie próbowałeś nawet odpowiedzieć na zadane pytanie, rzucając tylko tekstami, które nijak się nie mają do pytania. Smutne to, ale muszę z tym żyć.

Nie mam zamiaru Cię atakować, zwyczajnie, cierpliwie, zadawałem to samo pytanie, starałem się przekazać, że zbaczasz z tematu, odpowiadasz na inne, nie zadane przeze mnie.

Nie atakowałem personalnie, nie obrażałem, nie drwiłem, nie było żadnego drugiego dna.

Nie doczekałem się zadnej odpowiedzi dlaczego uważasz Sheada za lepszego kreatora niż Edwards nawiązującej do Twojej definicji za to dostałem informację, że Shead ma ileś asyst per 36 albo, że Edwards może walnąć 50 pts.

Może zwyczajnie musisz zmienić definicję kreatora na takiego, który ma dużo asyst per36 i nie rzuca 50 pts? Wtedy Shead > Edwards i wszystko pasuje.

W Twojej, podanej tutaj, tego nie ma.

2 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Naturalnie nic nie wyjaśnisz jak to Ty, ale warto to mimo wszystko puścić u nas w eter :) 

Bez złośliwości, to ja czekam już prawie dwa tygodnie na odpowiedź na konkretne pytanie 😐

I wciąż wierzę.

Edytowane przez Tecu

tylko pamiętaj @Tecu żeby tego na zwenątrz nie wynosić

bo wiesz, nam to można wciskać bajeczki, że typ z którym Raptors na parkiecie mają 29 atak i grającego na 49TS jest w czymś lepszy od Edwardsa, ale broń Boże żeby to gdzieś wyciekło, bo to nieładnie wtedy tak, wtedy to Alonzo będzie musiał za Ciebie wszystkich przepraszać

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tylko pamiętaj @Tecu żeby tego na zwenątrz nie wynosić

bo wiesz, nam to można wciskać bajeczki, że typ z którym Raptors na parkiecie mają 29 atak i grającego na 49TS jest w czymś lepszy od Edwardsa, ale broń Boże żeby to gdzieś wyciekło, bo to nieładnie wtedy tak, wtedy to Alonzo będzie musiał za Ciebie wszystkich przepraszać

Bez przesady, Alonzo nie stwierdził, że Shead jest lepszy od Edwardsa, stwierdził tylko, że jest lepszym kreatorem i to mnie zaintrygowało. Chciałem się tylko dowiedzieć czegoś więcej.

40 minut temu, Tecu napisał(a):

Bez przesady, Alonzo nie stwierdził, że Shead jest lepszy od Edwardsa, stwierdził tylko, że jest lepszym kreatorem i to mnie zaintrygowało. Chciałem się tylko dowiedzieć czegoś więcej.

tego nie napisałem, ja po prostu podwarzam raczej, że jet lepszy w czymkolwiek

odpaliłem EPMa, ile ja się musiałem nascrollować żeby go znależć

Shead jest 301 w O-EPM

#352 Pan Profesor Draymond Green

#259 Jaimie Jaquez

#222 Stewart

to są trzy elementy, które nasz Auerbach wymienia jako trzon kreacji naszych Magic i potem widzę, że grający identyczne minuty co Shead, Mamukelashvili (22mpg) może być w tym zestawieniu #96 a jest z tego samego teamu, to się zaczynam zastanawiać czy to aby na pewno jest aby nowe wcielenie Suns D'Antoniego

Edytowane przez LeweBiodroSmoka