Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Jasiowi się uciekło spod noża. 

Wiem. I widze ze brak assetow aby go zrzucić. 

Nie zrzucamy damaged goods, nie o to mi chodzi. Po prostu mialem okienko na fajny wynik w tym sezonie, a teraz Kawhi stal sie zbedny + chyba nie moge go po extension wymienic xD

3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Uciekł z pod noża. Już prawie dwa lata temu. Pieprzony Nostradamus. Miałeś nosa January. 

nie trzeba miec nosa zeby wiedziec, ze gracz w tym wieku jest naznaczony ryzykiem duzo wieksym

reakiki sobie zaryzkował, pomarszczył freda przez 2 tygodnie (zawsze cos), ale od poczatku bylo to skazane na porazke

Edytowane przez człowiek...morza

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

nie trzeba miec nosa zeby wiedziec, ze gracz w tym wieku jest naznaczony ryzykiem duzo wieksym

Hmm a moze wiesz co to sarkazm? 🤨

rozbawilo mnie po prostu zdanie, że niby uciekł spod topora, bo to było dwa lata temu. 

Edytowane przez RonnieArtestics

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Uciekł z pod noża. Już prawie dwa lata temu. Pieprzony Nostradamus. Miałeś nosa January. 

Kontrujesz zwykłe zdanie gdzie po prostu jakiś czas temu GM miał różne kierunki w które mógł iść i tak się szczęśliwie po części ułożyło że obecnie nie ma kontraktu JB na sobie. Moje krótkie zdanie stwierdzało prosty fakt i raczej było w kontekście kłopotów jego nowego właściciela niż fetowanie czyjejś dalekowzrocznej polityki wymian gdzie w takim momencie to jest zwykły pech. 

Rogata dusza z Ciebie Ronnie ;) 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

Kontrujesz zwykłe zdanie gdzie po prostu jakiś czas temu GM miał różne kierunki w które mógł iść i tak się szczęśliwie po części ułożyło że obecnie nie ma kontraktu JB na sobie. Moje krótkie zdanie stwierdzało prosty fakt i raczej było w kontekście kłopotów jego nowego właściciela niż fetowanie czyjejś dalekowzrocznej polityki wymian gdzie w takim momencie to jest zwykły pech. 

Rogata dusza z Ciebie Ronnie ;) 

Nie zrobiłem tego ze zlosliwosci czy zeby tobie „dowalić” , po prostu mnie rozśmieszyło i tyle. Bez spiny, ignazz spina bedzie dopiero jak nie dostanę od ciebie lepszego bilansu w drugim trymestrze, bo póki co Brandin, Tre oraz Sharpe mocno progresują, Will Riley wywalczył stałe minuty w rotacji, a Siakam i DeRozan wygrali w końcu jakieś parę meczy w realu! Wrócił też Nesmith. Chociaż to ostatnie może wcale nie być pozytywem, sądząc po jego zdobyczach rzutowych…. 

Btw, SGA uznaje się za combo guarda, więc Tre Jones jest najskuteczniejszym Point Guardem w lidze w tej chwili. I to z różnicą 4,8% nad drugim najlepszym. 

https://www.statmuse.com/ask/players-with-best-field-goals-percentage-among-point-guards-this-season?l=nba

😆

Edytowane przez RonnieArtestics

mysle easy top20 tego trymestru

: "The Charlotte Hornets have the best offense in the NBA over the last 15 games." "They are surging on offense. To your point, we've always known that LaMelo Ball had more talent in his little finger offensively than just about any other player in this league."

2 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

mysle easy top20 tego trymestru

: "The Charlotte Hornets have the best offense in the NBA over the last 15 games." "They are surging on offense. To your point, we've always known that LaMelo Ball had more talent in his little finger offensively than just about any other player in this league."

Niewiarygodne jest twoje spamowanie Lamelo Ballem, gość robi 16-27 na wschodzie, 5-5 last 10 games. Ok jest progres ale c’mon, mówimy o gościu który w życiu niczego nie wygra. 

Niewiarygodne jest twoje spamowanie Lamelo Ballem, gość robi 16-27 na wschodzie, 5-5 last 10 games. Ok jest progres ale c’mon, mówimy o gościu który w życiu niczego nie wygra. 

mordko nie wiesz o czym piszesz, a ja jedynie wrzucilem opinie powszechnie szanowanego zacha lowe, zeby nie bylo, ze tylko ja sie do niego bolcuje.

nie ma drugiej druzyny jak hornets ktorej bilans az tak nie oddaje gry.

a fakt, ze blisko przez dwa miesiace ofensywa dowodzona przez lamelo jest nr 1 w lidze (a wiec polowe dotychczasowego sezonu) - czy moze byc lepszy wyznacznik rozgrywajacego? 

mówimy o gościu który w życiu niczego nie wygra. 

oczywiscie, bo nie widać gołym okiem, jak znaczaco sie poprawila organizacja gry, gdy nie masz wokol siebie amatorow z poziomu g-leauge, tylko normalnych graczy na poziomie nba

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

mordko nie wiesz o czym piszesz, a ja jedynie wrzucilem opinie powszechnie szanowanego zacha lowe, zeby nie bylo, ze tylko ja sie do niego bolcuje.

nie ma drugiej druzyny jak hornets ktorej bilans az tak nie oddaje gry.

a fakt, ze blisko przez dwa miesiace ofensywa dowodzona przez lamelo jest nr 1 w lidze (a wiec polowe dotychczasowego sezonu) - czy moze byc lepszy wyznacznik rozgrywajacego? 

No i tak jak mowie - c*** z tej super ofensywy jest i tak, dwunaste miejsce na wschodzie znaczy się jest.