Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

ta narracja była juz wczesniej

wysatrczy przezksrollowac sobie moje posty

i brown i mobley grali wiekszosc swoich minut na tych pozycjach, wiec nie ma tu zadnego naciagania, tylko po prostu naturalna koolej rzeczy.

mozna sie przyjebywac jak ktos nagle sobie zazyczy gry przysłowiowym pritchardem na centrze, a nie w takiej jak wyzej wymieiona wtf

To spoko

Od 2T mogę Tobie tak liczyć

Dobrze, że masz tego Bitadze, bo Looney walnął własnie na Ciebie focha za to, że go oszukałeś. 

Naturalnie nadal nie masz ławki xD

4 minuty temu, Alonzo napisał(a):

To spoko

Od 2T mogę Tobie tak liczyć

Dobrze, że masz tego Bitadze, bo Looney walnął własnie na Ciebie focha za to, że go oszukałeś. 

looney miał wszelkie mozliwosci zeby grac w tej s5. od niego to zalezalo. takie bylo zalozenie

u nas nie ma zasady czy sie stoi czy sie lezy - miejsce sie nalezy, tym bardziej gdy opieramy sie w znacznej wiekszosci na wynikach z reala. absurdem byloby takie podejscie

mysle, ze nikt nie czuje tu zebym w jakikolwiek sposob kevona oszukał

Edytowane przez człowiek...morza

Wiekszosc graczy gra teraz od sg po pf, who cares about pozycja, chodzi o matchupy. Duncan Robinson moze grac na pf, jesli matchup na to pozwala, wiekszosc I tak gra 5 out, wiec jest zasada kto kogo kryje, a nie jaka ma pozycje na bball reference.

Sezon temu w playinach bez Kyriego pilke przeprowadzal Klay, w tym Max Christie. Czy obaj sa w takim razie PG?

12 minut temu, Reikai napisał(a):

Sezon temu w playinach bez Kyriego pilke przeprowadzal Klay, w tym Max Christie. Czy obaj sa w takim razie PG?

alex caruso jest C bo kryje wembayame

21 minut temu, Alonzo napisał(a):

moja ławka to mcbride-melton-robinson-williams-looney

znajdz mi ile masz teamow z ławką, gdzie dwoch graczy byłoby wsrod faworytow do nagrody 6thmana 💁‍♂️

ja wiem zara wyskoczysz zajebistym sheadem ktory wg ciebie jest lepszy od mcbride rotfl (jakby co szanowni koledzy to autentyk)

12 minut temu, Reikai napisał(a):

Wiekszosc graczy gra teraz od sg po pf, who cares about pozycja, chodzi o matchupy. Duncan Robinson moze grac na pf, jesli matchup na to pozwala, wiekszosc I tak gra 5 out, wiec jest zasada kto kogo kryje, a nie jaka ma pozycje na bball reference.

Tak jak pisałem wyżej

Jak tak zaczniemy robić jak piszesz, to opisy już będą kompletnie bez sensu bo nie tylko kto ile grał będzie zamazane - jak przy naszych grillowanych Knicks, ale tez kto z kim grał - co jednak ma znaczenie, bo jak słusznie piszesz chodzi o matchupy.

Ogólnie drużyny bez guardów się nie sprawdzają z samymi wingami, bo wyżsi gracze tracą często na szybkości

Niskie lineupy dymane są w obronie, czy na zbiórce itp

Wszystko musi mieć ręce i nogi 

7 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

alex caruso jest C bo kryje wembayame

moja ławka to mcbride-melton-robinson-williams-looney

znajdz mi ile masz teamow z ławką, gdzie dwoch graczy byłoby wsrod faworytow do nagrody 6thmana 💁‍♂️

To Duncan jest w końcu w s5 czy na ławce? 🤣

Melton grał w 5 meczach

McBride grałby Tobie może w 10 meczach z ławki bo albo go nie było, albo musiał w s5. 

To Looney już od startu sezonu oszukany? 🤣

Teraz, Alonzo napisał(a):

Tak jak pisałem wyżej

Jak tak zaczniemy robić jak piszesz, to opisy już będą kompletnie bez sensu bo nie tylko kto ile grał będzie zamazane - jak przy naszych grillowanych Knicks, ale tez kto z kim grał - co jednak ma znaczenie, bo jak słusznie piszesz chodzi o matchupy.

Ogólnie drużyny bez guardów się nie sprawdzają z samymi wingami, bo wyżsi gracze tracą często na szybkości

Niskie lineupy dymane są w obronie, czy na zbiórce itp

Wszystko musi mieć ręce i nogi 

Melton grał w 5 meczach

McBride grałby Tobie może w 10 meczach z ławki bo albo go nie było, albo musiał w s5. 

Ja nie mowie, ze jakiegos zarysu ma nie byc.

Ale blagam, bball reference i kto ile % czasu spedzil na jakiejs pozycji, to przesada.

12 minut temu, Alonzo napisał(a):

Melton grał w 5 meczach

mowilem o kolejnym trymestrze z bitadze w skladzie 💪

gdzie knicks nie dosc ze maja topowa pierwsa piatke to i dzieki mcbrideowi i robinsonowi topowa lawke.

daj bog zdrowie to bedzie walec

_________________________________________________________________________________________________________________________

OPIS NEW YORK KNICKS:

Dzięki trio brown,white, queta, ktore zrobilo bilans 18-10 i bylo 3-osobowa rodzina sukcesu celtics, macie zajebiste odniesienie do tego jaki mniej wiecej bilans by krecili knicks:

- w miejscue quety macie duzo lepszego Mobleya grajaceego srednio az o 10 minut wiecej, az o blisko 30 % wiecej czasu sumarycznie. gdzie queta byl absolutnie kluczowy dla wynikow celtics;
- mcbride i robinson byliby w zeszlym trymestrze 4 i 5 najlepszymi graczami celtics;
- przewaga celtics to skrzydła w postaci walsha i gonzaleza, ktora rownowaza mniej wiecej dwa ww. argumenty; 

27 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

mowilem o kolejnym trymestrze z bitadze w skladzie 💪

gdzie knicks nie dosc ze maja topowa pierwsa piatke to i dzieki mcbrideowi i robinsonowi topowa lawke.

daj bog zdrowie to bedzie walec

_________________________________________________________________________________________________________________________

OPIS NEW YORK KNICKS:

Dzięki trio brown,white, queta, ktore zrobilo bilans 18-10 i bylo 3-osobowa rodzina sukcesu celtics, macie zajebiste odniesienie do tego jaki mniej wiecej bilans by krecili knicks:

- w miejscue quety macie duzo lepszego Mobleya grajaceego srednio az o 10 minut wiecej, az o blisko 30 % wiecej czasu sumarycznie. gdzie queta byl absolutnie kluczowy dla wynikow celtics;
- mcbride i robinson byliby w zeszlym trymestrze 4 i 5 najlepszymi graczami celtics;
- przewaga celtics to skrzydła w postaci walsha i gonzaleza, ktora rownowaza mniej wiecej dwa ww. argumenty; 

To daj resztę rotacji 🤣

Ładnie napisałem o knicks a gm sie pultuni?

Co dobre - podczas gdy sam pisał że Brown wpisuje na PF i ja się do tego odniosłem? Rozumiem zasadę bez poszczególnych pozycji i wszechobecne multi kulti ale jednak chyba jakieś ramy wpisania mamy niejako w szablonach. 

Dawno laurki nie wystawiałem knicks a tu taki diss. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ładnie napisałem o knicks a gm sie pultuni?

Co dobre - podczas gdy sam pisał że Brown wpisuje na PF i ja się do tego odniosłem? Rozumiem zasadę bez poszczególnych pozycji i wszechobecne multi kulti ale jednak chyba jakieś ramy wpisania mamy niejako w szablonach. 

Dawno laurki nie wystawiałem knicks a tu taki diss. 

powinienes sie cieszyc, bo to znaczy ze wiekszosc twojego postu popieram!

A jakie to ma znaczenie, czy KAT rzuci 10, 20, czy 30pkt przy tak dużej głębi? Mitchell i tak rzuca po ponad 30.Ławka z Jaquezem miażdży. Akurat mam jedną z najlepszych ofensyw u nas.

Serio chcecie się licytować kto ile rzuci? To tradycyjnie  21,6pkt. KATa liczymy mniej, bo niczym zdarta płyta będziecie mi umniejszać z regularnością kukułki?

LBS i RA - no kto by się spodziewał xD

ja to na Twoim miejscu bym się zaniepokoił obroną Nuggets bo ratuję Denver tylko bardzo mocny atak przy tym dziurawym sicie.

A jak zacznę pisać o Pacers to tam wyjdzie spokojnie ujemny bilans bo z ławki jest tragedia z wingami po kontuzji Nesmitha.

Właśnie KAT by punktował spokojnie większość z naszych teamów, a jak ktoś chce pisać znowu te głupoty że znika to polecam trochę jego playoffs pooglądać bo naprawdę nie da się tych zdartych płyt słuchać..

I od razu informuje że Wam bilanse polecą jak wejdziemy w tą dyskusję i to pewnie nie tylko u mnie, ale i u GMów, którzy będą to czytać.

I w sumie jak tą dyskusję z d.. po raz enty zaczniemy to zaczynam dopisywać obu GMów do słabych stron w opisach Magic i w regularze i w playoffs - bo to jest aż niepojęte.. sezon w sezon.. trymestr w trymestr.. czy pada deszczy, czy świeci słońce. 

Edytowane przez Alonzo

21 minut temu, Alonzo napisał(a):

Serio chcecie się licytować kto ile rzuci?

Nikt się nie licytuje, wszystko przecież widać. Dziś też nie miało znaczenia ile rzucił - wiadomo.

23 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Właśnie KAT by punktował spokojnie większość z naszych teamów, a jak ktoś chce pisać znowu te głupoty że znika to polecam trochę jego playoffs pooglądać

jesteś szalony, po co ktoś miałby to oglądać?

24 minuty temu, Alonzo napisał(a):

od razu informuje że Wam bilanse polecą jak wejdziemy w tą dyskusję i to pewnie nie tylko u mnie, ale i u GMów, którzy będą to czytać

co Ci poleci?

25 minut temu, Alonzo napisał(a):

w sumie jak tą dyskusję z d.. po raz enty zaczniemy to zaczynam dopisywać obu GMów do słabych stron w opisach Magic i w regularze i w playoffs

a po pały też będziesz dzwonił?

11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a po pały też będziesz dzwonił?

Jedną z moich zasad życiowych jest jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubie. A jak o pałach  pomyślałeś, to wiesz .. jest taka zasada że każdy mierzy drugiego swoją miarą..

Nie atakuję nikogo - większość zaczepek staram się zbywać.

Jednak są granice irytowania ludzi.

Mam na dzisiejszy dzień zupełnie inny plan, ale mogę go zmienić jak będzie taka potrzeba i napisać coś o drużynach których GMowie w bardzo podły i nieuczciwy sposób notorycznie się przypierdalają z zupełnie nieznanego mi powodu.

Gdybyś pisał i o pozytywach i o negatywach Magic - miałoby to sens. Jednak skoro z regularnością zegarka szwajcarskiego potrafisz tylko atakować - to sam sobie odpowiedz czy to co piszesz ma jakąkolwiek wartość?

Do tego piszesz o meczu z drugiego trymestru którym celowo chcesz wpływać negatywnie na bilans z pierwszego trymestru. To jest zwyczajnie obrzydliwe. 

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

bo w Kacie sie nic nie zmienia xd

wolalbym hartenesteina w skladzie!

ja zostaję z Mitchellem i KATem do końca ich karier jak Tobie pisałem;)

A najlepsze jest to, że jak za 5 lat będę pisał o tym, że no nie mam już tak zdrowych i dobrych liderów jak teraz, to osoby które mnie będą wtedy krytykowały (pewnie nawet te same co teraz odkąd gram xD) będą nawiązywały m.in. do tego sezonu - ale oczywiście wtedy już nikt takich dyskusji jak ta nie będzie pamiętał bo zniknie gdzieś w odległych stronach naszego działu;)

Jest młody Missi, który mi się fajnie rozwija jako rim protector - z czasem powinienem mieć z niego pożytek, ale na teraz jako backup może mi już grać. W drafcie 2026 jak zatrzymam pick pewnie też będę szukał podkoszowego (chyba, że będzie jakiś no brainer gracz z innej pozycji), bo draft się szykuje całkiem ciekawy.