człowiek...morza Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 37 minut temu, Alonzo napisał(a): Twój starter Looney - 12g 13min. 2,7pkt. - pare meczy opuścił na początku przez kontuzje, później poza rotacją (Pels grali Quieenem i z ławki Missim) pierwsze slysze, zeby loonety byl starterem. piatka to ball(mcbride)-white-robinson-brown-mobley 40 minut temu, Alonzo napisał(a): Knicks nie tylko nie mają centra, ale też ławki.. mobley to top centrów zeszlego trymestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): pierwsze slysze, zeby loonety byl starterem. piatka to ball(mcbride)-white-robinson-brown-mobley mobley to top centrów zeszlego trymestru W dniu 12.09.2025 o 13:19, człowiek...morza napisał(a): New York Knicks: 1. Kevon Looney tu ponownie należy powtórzyć argumentację z głosowania na Adamsa. W Knicks w przeciwieństwie do innych drużyn ma s5 w drużynie aspirującej do wygrania wschodu. Do tego PO, wiec przed nim stoi nieprawdopodobna szansa wypromowania się i dostania w przyszlym sezonie nowego kontraktu.Te aspekty to bezdyskusyjnie dużo więcej niż 1 mln $ wiecej ktory dostanie w sezonie 25/26 od Lakers. Już tam abstrah ując od tego Looneya, to zgadzam się że Mobley powinien grać u Ciebie centra w s5. Problem w tym, że poza jakimiś 10 meczami McBrida z ławki są tam wtedy tylko - Kolek, Patrick Williams i ktoś z dwójki Looney/Plumlee. Jakbyś dał taki opis z rotacją to byłoby 14-14, a może nawet 15-13 bo jednak ławka faktycznie jest tragiczna. No i duet Ball/Duncan byłby strasznie dymany w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 53 minuty temu, Alonzo napisał(a): Knicks nie mają kompletnie ławki, a te rzucanie nazwiskami nijak ma się do rotacji. A Cavs mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, Tecu napisał(a): A Cavs mają? Tak Cavs mają problem z backup centrem. -musi grać młody i surowy Beringer, a na czwórce z ławki muszą grać kimś z grupy - Walsh, Tyson, Bryant, Miller A na pg jest słabiutki Russell (pewnie on w s5 bo jak nie to Smart), pare meczy grał Quenton Jackson, a później wrócił McConnel z ławki. Do tego jest Grimes, 17g grał Barrett, który był świetny, no i warto tu pamiętać o Jalenie Johnsonie, który może grać w ASG w tym sezonie. @Tecu Te moje pytania wczoraj do wszystkich nie były bezzasadne - rozpisałem sobie rotacje wszystkich i ich minuty z rl zsumowałem pod poszczególne pozycje w naszych teamach - stąd widzę dokładnie (łącznie z no nameami) kto gdzie ma jakie problemy. I stąd też jadę po tym moim bilansie 20-8 który mi dali January i Marcus bo nie ma ch##ja we wsi żeby tak wyszło. Różnice pomiędzy Magic a sporą częścią teamów w 1T są zbyt duże. A jakieś statsy krytykujące Draya czy KATa (pominę już fakt, że ludzie olewają bardzo dobrze grających w def. Dru Smitha, Tomlina, Jaqueza, czy nawet małego ale walecznego Sheada) nijak się mają do tego, że przeciwnicy czasami po prostu nie mają kim grać z ławki.. Hard capy spowodowały że mamy wąskie i ograniczone rotacje, do tego ku mojemu zdziwieniu sporo GMów nie zrobiło żadnych wymian by sobie jakoś logicznie te rotacje ułożyć. Jestem ostatnią osobą, która będzie krytykowała Jaylena Browna z naszych Knicks, bo to jedna z nielicznych Gwiazd, które chętnie bym sprowadził do Magic, ale nawet tak fantastyczni gracze jak Brown muszą mieć z kim grać, a u nas się ocenia książki po okładce: Eeee Alonzo ma KATa to 20W mu wystarczy. No! C_M ma Browna to powinien mieć przecież jakiś dobry bilans, nieprawdaż? Mamy arkusz, mamy rotacje, siedziałem ostatnio ileś czasu uzupełniając Injury - ale nie no.. Brown. Alonzo na pewno po złości zaniżył Knicks.. C_M jest jednym z najlepszych GMów w BeGM i jakby się przyłożył, to miałby dużo lepszy team. Edytowane 18 godzin temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 7 minut temu, Alonzo napisał(a): Tak Cavs mają problem z backup centrem. -musi grać młody i surowy Beringer, a na czwórce z ławki muszą grać kimś z grupy - Walsh, Tyson, Bryant, Miller To wymienisz tą ławkę? Barret opuścił prawie połowę trymestru, Mcconell 10 i gra po kilkanaście minut. Można uśrednić, że jednego z nich przez 90% trymestru nie było Bez Mcconella Clingan Johnson Barrett Grimes DAR Ławka Tyson, Smart (opuścił 9 meczów), Walsch (opuścił 5 meczów) i w sumie na tym koniec, bo rookasy i Miller grali szczątkowe minuty. Mniej więcej jak wrócił Mcconell to rozwalił się Barrett. Jak dla mnie porównywalnie słabe ławki, dużo słabsze s5 i drużyna bez dotychczasowego lidera. Ale pewnie się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 3 minuty temu, Tecu napisał(a): To wymienisz tą ławkę? Barret opuścił prawie połowę trymestru, Mcconell 10 i gra po kilkanaście minut. Można uśrednić, że jednego z nich przez 90% trymestru nie było Bez Mcconella Clingan Johnson Barrett Grimes DAR Ławka Tyson, Smart (opuścił 9 meczów), Walsch (opuścił 5 meczów) i w sumie na tym koniec, bo rookasy i Miller grali szczątkowe minuty. Mniej więcej jak wrócił Mcconell to rozwalił się Barrett. Jak dla mnie porównywalnie słabe ławki, dużo słabsze s5 i drużyna bez dotychczasowego lidera. Ale pewnie się nie znam. Proszę bardzo, statsy Cavs: Russell 22g 20min. 10,9pkt Grimes 26g 32min. 15,3pkt Barrett 17g 31min. 19,4pkt Jalen Johnson 25g 35min. 23,6pkt - cicha w BeGM Gwiazda o której się zapomina Clingan 24g 26min 10,3pkt McConnell 18g 17min. 9,5pkt Smart 19g 27min. 10,5pkt J. Tyson 23g 28min. 13m5pkt Walsh 24g 21min. 7,3pkt Beringer 9g 4min. 2pkt ( i ogólnie ponad połowa teamów ma problemy z wysokimi, ale po co o tym pisać, jak można się do adv. stats moich dojebać - to taka myśl ogólna, nie do Ciebie Tecu ) C. Bryant 20g 8min 2,6pkt Sears 7g 4min. 3,1pkt. Q. Jackson 8g 19min. 9pkt. L. Miller 9g 4min. 1,7pkt. Jest kim grać, pytanie tylko jak by ta młodzież wyglądała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Alonzo napisał(a): Polecam post powyżej gdzie podałem wszystkich grających w 1T graczy Knicks no tak bo tylko Wielcy Magic mogą korzystać na słabości konferencji, choć w realu sobie już tak dobrze nie radzą ehh Alonzo, tyle lat w to grasz z nami, a dalej analizy na poziomie zeszytu w kratke lato 96', punkty i minuty, serio? i Ty chcesz by Cb traktowano poważnie, choć sam nie dajesz jako GM nic, to samo od samego początku i tylko wieczne pretensje 24 k**** W se wpisał w przeciwieństwie do Mitchella tu zgadza się też bilans, gra w clutch, ogólny impact a Ty im dajesz 11 W mniej Mobley super w obronie, ale wtedy gdy obok biega Mitchell tylko staty Tatuma z sezonu 22-23 od 3 listopada Brown ciśnie na 31.4ppg i 60TS White od początku grudnia robi już 22.3/5/6 na 59.3TS i 38% za 3 LaMelo pomimo swoich wad generuje tylko o 5 punktów mniej niż taki Brunson czy Harden McBride ma superefektywny sezon, grając w 10 meczach jako starter (44% za 3, 62.5TS) Robinson też całkiem dobrze radzi sobie w Pistons na sporych minutach (niemal 60TS 38% za 3) wszyscy prócz LaMelo to gracze topowych teamów, Mobley wcale nie musi tutaj się męczyć w ataku jak w Cavs szkoda, że GMowi nie chce się nawet tych kilku zdań napisać, przynajmniej dobry ruch z Bitadze, który jest jednym z lepsiejszych zmienników na 5ce Edytowane 12 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no tak bo tylko Wielcy Magic mogą korzystać na słabości konferencji, choć w realu sobie już tak dobrze nie radzą ehh Alonzo, tyle lat w to grasz z nami, a dalej analizy na poziomie zeszytu w kratke lato 96', punkty i minuty, serio? i Ty chcesz by Cb traktowano poważnie, choć sam nie dajesz jako GM nic, to samo od samego początku i tylko wieczne pretensje W realu sobie radzą bardzo dobrze, bo wszyscy gracze rotacji z wyjątkiem Missiego grają w playoffowych teamach w s5 albo są kluczowymi graczami rotacji z ławki. ja Tobie też proponuję zeszyt w kratkę i podstawowe działania matematyczne, a dopiero później przy wyrównanych składach statsy - w tej kolejności, a nie jak robisz odwrotnie, bo w NBA zawsze drużyna grająca w 5 wygra z tą grającą w 4. Czyli wg Ciebie Jaylen Brown będzie czynił Looneya, Maxa Shulge i EJ Liddela lepszymi, tak? - bo jak nie to te zaawansowane statsy Browna na nic mu się nie zdają. Zresztą Ball ma FG na 39,1% a 3P na 31,6% do tego 3,5 str. A Mobley czasami nie jest drugą opcją w tych Cavs Mitchella których tak krytykujesz? Zresztą Cavs mają w 1T w rl mocniejszy team niż nasi Knicks. Knicks byliby jeszcze słabsi, gdyby nie ogólna słabość drużyn w tym sezonie. To jest naprawdę smutne - jak przez różowe okulary oceniasz wszystkich, a Magic umniejszasz jak zawsze .. Jednym zdaniem podsumowując clue: 5 graczy na boisku > zaawansowane statsy wybranych graczy ..zresztą Ty i tak ignorujesz te podstawowe i te zaawansowane statsy moich w których przecież wypadają bardzo dobrze o których pisałem w powyższych postach.. https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612739&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1628378,1630596 Olewanie 30pkt. Mitchella to jest tu naprawdę niewiarygodny absurd.. Z Mitchellem bez Mobleya NetRtg 11,14 Z Mobleyem bez Mitchella NetRtg 2,03 A jak już się bawimy w statsy, to: to porównanie Knicks z Brunsonem i KATem (nawiasem mówiąc Brunson tragedia w obronie): https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612752&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1626157,1628973 Co w sumie stawia pod znakiem zapytania defensywę naszych Nuggets. A tu jeszcze przy Jaylenie Brownie (którego nie krytykuję), sugeruję rzucić okiem na defensywę Celtics z nim i bez niego: https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612738&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1627759 a on gra w naszych Knicks bardzo duże minuty z Ballem i Duncanem Robinsonem.. Edytowane 5 godzin temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, Alonzo napisał(a): A tu jeszcze przy Jaylenie Brownie (którego nie krytykuję), sugeruję rzucić okiem na defensywę Celtics z nim i bez niego: https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612738&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1627759 a on gra w naszych Knicks bardzo duże minuty z Ballem i Duncanem Robinsonem.. prawdopodobnie najlepszy two-way tego sezonu, ale co tam robisz se jaja z tym bilansem i tyle. piatka ball(mcbride)-white-robinson-brown-mobley wykrecała by kosmiczne on-offy na ławce masz ludzi, ktorzy sa w nba od lat i sila rzeczy rotacja w naturalny spsoob sie wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): prawdopodobnie najlepszy two-way tego sezonu, ale co tam ja Jaylena Browna szanuję i również uważam go za jednego z najlepszych graczy w tym sezonie, ale statsy mówią wyraźnie jak to wygląda w rl Celtics z mocną defensywą, której Ty w Knicks zwyczajnie nie masz. Zbuduj mu poważny team i dopiero wtedy wrzucaj te tweety, bo w naszych Knicks sa oderwane od rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, Alonzo napisał(a): ja Jaylena Browna szanuję i również uważam go za jednego z najlepszych graczy w tym sezonie, ale statsy mówią wyraźnie jak to wygląda w rl Celtics z mocną defensywą, której Ty w Knicks zwyczajnie nie masz. Zbuduj mu poważny team i dopiero wtedy wrzucaj te tweety, bo w naszych Knicks sa oderwane od rzeczywistości. masz czlowieku absolutnie topowych defensorow mobleya i white. do tego brown, mcbride. Looney czy Williams to tez sa dobrzy obroncy. lecisz w kule i tyle. w Po dostaniesz w pizde przy zdrowych skladach easy, a tera utrudniaj przyrzlosc knicks, bo tylko takie podrzedne chwyty moga cie uratowac Edytowane 4 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): masz czlowieku absolutnie topowych defensorow mobleya i white. do tego brown, mcbride. Looney czy Williams to tez sa dobrzy obroncy. z robinsonem obrona pistons dalej jest bardzo dobra statystycznie, wiec specjalnie jej nie pogarasza lecisz w kule i tyle. w Po dostaniesz w pizde przy zdrowych skladach easy, a tera utrudniaj przyrzlosc knicks, bo tylko takie podrzedne chwyty moga cie uratowac Patrick Williams? Twój jedyny wing z ławki? Ten z którym Bulls tracą w tym sezonie ponad 120pkt. i są fatalni w ataku? https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612741&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630172 NetRtg -11,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 32 minuty temu, Alonzo napisał(a): Patrick Williams? Twój jedyny wing z ławki? Ten z którym Bulls tracą w tym sezonie ponad 120pkt. i są fatalni w ataku? https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612741&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1630172 NetRtg -11,99 ta gra mega c***owy sezon. problem w tym, że tam w bulls cos mega siadło i nie ma juz chyba odwrotu. niemniej williams w przeszlosci udowandial, ze jest bdb obronca, knicks na niego stawiaja i beda stawiac. u nas rozdanie jest inne, rola do niego dopasowana ideolo i lepsi partnerzy za ktorymi moze isc w boj nie jestesmy choragowieka edit: wgl to jest calkiem zabawne, ze celtics, ktorych koniami pociagowymi sa brown, white, queta (w ktorego miejsce wrzucasz duzo lepszego i grajacego duzo wieksze minuty mobleya) i w ktorych mcbride i robinson byliby 4 i 5 najlepszym graczem z zeszlym trymestrze, kreca 18:10, ale moi knicks kreca sie wg alonzo na minusie xd ja nie twierdze, ze knicks maja jakis dojebany bilans, ale chyba niektorzy myla realny wplyw na wynik ww. graczy od tego jak duzo mniejsze ma znaczenie to czy gra hugo gonzalez czy patrick williams, hugo garza czy kevon looney faktem jest, że przez trio brown,white, queta macie zajebiste odniesienie do tego jaki mniej wiecej bilans by krecili knicks Edytowane 4 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja chciałbym podpytać @january o bilans Bostonu 20-8. 8 meczów bez Foxa Mitch/Gafford opuścili razem 20 meczów w T1, czy 1/3 bez centra. Nie uważam, aby ATL byla o 3winy gorszym zespołem. W moim przypadku 18 winow to jest taki bym powiedział rozsądny, fair bilans, 19 za całokształt pracy super fajnie, ale 17 to zbyt nisko kiedy porównujemy Hawks z Bostonem. Te dwa teamy powinny oscylowac na maks. 1 win różnicy i to niekoniecznie w stronę Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, 24kobe8 napisał(a): Ja chciałbym podpytać @january o bilans Bostonu 20-8. 8 meczów bez Foxa Mitch/Gafford opuścili razem 20 meczów w T1, czy 1/3 bez centra. Nie uważam, aby ATL byla o 3winy gorszym zespołem. W moim przypadku 18 winow to jest taki bym powiedział rozsądny, fair bilans, 19 za całokształt pracy super fajnie, ale 17 to zbyt nisko kiedy porównujemy Hawks z Bostonem. Te dwa teamy powinny oscylowac na maks. 1 win różnicy i to niekoniecznie w stronę Celtics. no Ci celtics 20-8 to bardzo dziwny bilans. oni w pelnym zdrowiu byliby mniej wiecej na tym poziomie, a tu spore wypady foxa i centrow do tego na obwodzie czwórka fox/sheepard/clarkson/sharpe to jest jakas patologia w obronie, a przy braku centra to bylaby poziom najgorsej obrony ligi Edytowane 3 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) BOSTON: Jednym z najbardziej pożądanych nazwisk transferowych jest Murphy a jednym z największych zaskoczeń in plus jest Barnes. Mimo wszystko to bardzo dobrze zestrojony zespół. Tyle się czyta o team fit w naszych Orlando ale pomijając brak jakiegoś uber kozaka ponad Foxa to właśnie Boston jest koszykarsko dobrze ustawiony. Z wszystkich zespołów naszej gry tam jest to poukładane w taki sposób że mogą sobie radzić nawet gdy jest kontuzja. Dlatego że inni też kontuzje mieli. Gdyby tam zamienić ojca z synem byłaby to sensacja EC. Gdyby…. I jeszcze jedno: KNICKKS: jakież jest moje zdziwienie gdy nieufnie podszedłem do informacji @człowiek...morza o tym że zagra Brownem częściowo na PF. Przyjrzałem się temu bo ciekawość mieszała się z zaskoczeniem ale i chęcią kontestowania. Brown to nominalny SF w Bostonie WYKORZYSTYWANY na SG i tak go wykorzystywano wcześniej. Wątpliwym pomysłem raczej w moim mniemaniu wymuszonym przez braki rotacji zdawało się to mocno naciągane PF. tymczasem https://cleaningtheglass.com/stats/player/454/positions#tab-team_efficiency Wygląda na wyjebanego gdy z 5% czasu rok temu i 1% dwa lata temu ( Tatum) wziął 43% na PF … nie zdawałem sobie ze skali bycia na PF bo z efektów już tak w knicks trzeba też zauważyć że do żywych wrócił Duncan Robinson biegający właśnie na nominalnej pozycji Browna dosyć dobrze się to wszystko zestroiło dla knicks @Alonzo Edytowane 3 godziny temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Dajcie spokoj z tymi podzialami na sf pf w 2026 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 12 minut temu, Reikai napisał(a): Dajcie spokoj z tymi podzialami na sf pf w 2026 roku. i jeszcze korzystanie z tych bzdurnych urzadzen kto na jakiej niby pozycji spedza czas. do tego korzystanie z rzekomo spędzanego na pozycji % w ataku, a nie w obronie xd jak ostatnio z clippers wyszli z hauserem i brownem to kto jest pf @ignazz? (abstrahujac od tego, ze nie ma to w zasadzie znaczenia i liczy sie match-up) co ma jalen williams czego nie ma jaylen brown w obronie @ignazz? ogolnie jest milion ustaiwen w lidze, gdzie potencjalnie duzo mniej fizyczni ludzie niz brown wychodziliby na czwórce, ale ty bedziesz sie trzymal jakiejs bzdurnej statysyki nie majacej sie nijak do rzecyzweisyosic jakby co moge wyjasnic rzecyzwistosci i w ataku troche sie ma to inaczej i jaylen brown nie gra jak karl malone Edytowane 3 godziny temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 21 minut temu, ignazz napisał(a): dosyć dobrze się to wszystko zestroiło dla knicks @Alonzo Aha 1. Czyli Knicks wygrywają na FA Looneya obiecując mu s5 i olewają budowanie rotacji na sezon 2. Później C_M nie wrzuca opisu, tylko tweety Browna nic tak naprawdę nie dające, bo oderwane od sytuacji naszych Knicks 3. Po pierwszych głosach gdzie go punktuję, nagle beztreflexyjnie przechodzi narracja o Brownie w s5 na pf i Mobleyu na centrze - naturalnie gracze Knicks grają lepiej niż w rl i nikomu nie przeszkadza, że Knicks nadal nie mają ławki, tak? Przypomnę, że duet Ball/Duncan w s5 to drzwi obrotowe dla ofensyw przeciwników Knicks, a jak tylko wchodzi ławka Knicks.. czyli.. no właśnie.. kto? - to każda ogarnięta drużyna im odjeżdża i robi się blow out. ..ale to ja patrzę przez różowe okulary na moich Magic bo chciałbym żeby mi tylko nie zaniżano - już pal licho z interpretowaniem czegokolwiek na plus xD 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Dajcie spokoj z tymi podzialami na sf pf w 2026 roku. To ułatwia wyobrażenie sobie lineupów, bo ktoś wrzuca nazwiska 5 wingów, czy jakieś inne nie pasujące do siebie lineupy i jak nazwiska wyglądają fajnie, to ludzie nie patrzą na to, czy dałoby sie tak grać. To tu jeszcze Allen i Mobley razem i oddzielnie: https://www.pbpstats.com/wowy-combos/nba?TeamId=1610612739&Season=2025-26&SeasonType=Regular%2BSeason&PlayerIds=1628386,1630596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, Alonzo napisał(a): 3. Po pierwszych głosach gdzie go punktuję, nagle beztreflexyjnie przechodzi narracja o Brownie w s5 na pf i Mobleyu na centrze - naturalnie gracze Knicks grają lepiej niż w rl i nikomu nie przeszkadza, że Knicks nadal nie mają ławki, tak? ta narracja była juz wczesniej wysatrczy przezksrollowac sobie moje posty i brown i mobley grali wiekszosc swoich minut na tych pozycjach, wiec nie ma tu zadnego naciagania, tylko po prostu naturalna koolej rzeczy. mozna sie przyjebywac jak ktos nagle sobie zazyczy gry przysłowiowym pritchardem na centrze, a nie w takiej jak wyzej wymieiona wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi