Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

nowy Doncic

Nowy Iguodala :

https://www.statmuse.com/nba/ask/patrick-williams-stats-in-his-last-10-games

ps. Twoj zje***y link ma nawet niepoprawne staty, nowy Doncic miał 2/8 fg i 6pts i 3to. Jak już musisz takie gówna wrzucać, to chociaż zweryfikuj, bo wystawiasz się sam aż na dwa strzały zamiast jednego. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Best Defensive Rating Among Rookies For The 2025-26 NBA Regular Season (Min. 5 Games Played & 15.0 MPG) :

1. Cedric Coward — 109.0

2. Collin Murray-Boyles — 109.2

3. VJ Edgecombe — 112.0

4. Nique Clifford — 113.4

5. Cooper Flagg — 113.5

6. Caleb Love — 113.7

7. Kobe Sanders — 114.2

8. Will Richard — 114.3

9. Dylan Harper — 115.0

10. Sion James — 115.4

Spencer Jones się nie załapał, zabrakło niewiele, a akurat on ma spory potencjał, bo w 12 wygranych spotkaniach na (17 ogółem) jego drtg to 103,6

https://www.nba.com/stats/player/1642461/advanced

a dobra, to nie rookas, nawet go nie zapamiętałem gdy grał ogony rok temu

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Zgadza się, nie jest to wybitby ofensywnie sezon jak narazie patrząc na wypłatę.

W przypadku zdrowego Wemby, Jaren to trzecia opcja w ataku oczywiście w teorii, ale jak sezon pokazuje głębia Atlanty jest tak duża, że aktualnie po Murrayu jest 3-4 opcją z solidną obroną. NAW, Pri, Cedrik, Camara i przede wszystkim JM dają mu możliwość skupienia się na obronie i rozciąganiu gry.

W rl Grizz ma dużo gorszy sklad i JJJ jako w teorii pierwsza opcja zawodzi, to bezsprzecznie.

W Hawks nie ma tego problemu bo jest komu zdobywać punkty i bronić. Nie przekładałbym jego roli z rl do tego co mamy w Georgii aktualnie bo to dwa światy w tym momencie.

18 minut temu, Tecu napisał(a):

@24kobe8 kilka słów o JJJu i jego ostatnich występach? Nie dosięgła go gorączka po wypłacie? Wygląda to slabo i przykro się na to patrzy 😐

JJJ jest tragiczny. Najgorszy starter w obozie Miśków. 

Wczoraj oglądałem jego popisy z Clippers. Pasywny, wolny. Zero wsparcia z obu stron. I to nie jest pierwszy taki mecz. 

Też mi chodziło po głowie, że to może się okazać potężny balast. 

4 godziny temu, 24kobe8 napisał(a):

Zgadza się, nie jest to wybitby ofensywnie sezon jak narazie patrząc na wypłatę.

W przypadku zdrowego Wemby, Jaren to trzecia opcja w ataku oczywiście w teorii, ale jak sezon pokazuje głębia Atlanty jest tak duża, że aktualnie po Murrayu jest 3-4 opcją z solidną obroną. NAW, Pri, Cedrik, Camara i przede wszystkim JM dają mu możliwość skupienia się na obronie i rozciąganiu gry.

W rl Grizz ma dużo gorszy sklad i JJJ jako w teorii pierwsza opcja zawodzi, to bezsprzecznie.

W Hawks nie ma tego problemu bo jest komu zdobywać punkty i bronić. Nie przekładałbym jego roli z rl do tego co mamy w Georgii aktualnie bo to dwa światy w tym momencie.

A jak w takim razie ocenisz jego obronę?

0,4 blk w ostatnim miesiącu, DPM w pobliżu zera. Nie twierdzę, że pet, ale statystycznie we wszystkim się niestety pogorszył 😐

Nie traktuj tego jako atak, zwyczajnie jak się pokazuje dobre strony to te inne też powinny być widoczne. A gra JJJa martwi.

9 godzin temu, Tecu napisał(a):

Nie traktuj tego jako atak, zwyczajnie jak się pokazuje dobre strony to te inne też powinny być widoczne. A gra JJJa martwi.

Nie traktuję.

Nie martwi mnie również bo jest jednym z wielu, gdzie jego średnia dyspozycja nie wpływa na obraz całości. Odnosząc to do zarobków, to na ten moment jest zły kontrakt, ale kiedy spojrzę jakie mam promocje np. NAW, Pri, Camara, Coward to ból przemija. Oglądałem kilka razy Grizz i testem oka nie był dziurą w obronie co jest wystarczające. Nie mam czasu na grzebanie w stanach ale skoro tak jest to tez nie neguję tego. Jednak należy pamiętać z kim gra w Griz i z kim w Atl.

Nie odbieraj tego jako atak, ale mnie natomiast zastanawia jak sytuacja w Philly i umierający 31 letni franchise player za ponad 55mln ? Bedzie coś z tego jeszcze? 

9 godzin temu, Tecu napisał(a):

zwyczajnie jak się pokazuje dobre strony to te inne też powinny być widoczne.

Zgadzam się, rozmawiajmy.

Ja natomiast zachęcam Ciebie do jakiejkolwiek aktywności bo niewiele wiadomo o Phi i Phx. 

47 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

Bedzie coś z tego jeszcze? 

Nie będzie 😐

48 minut temu, 24kobe8 napisał(a):

natomiast zachęcam Ciebie do jakiejkolwiek aktywności bo niewiele wiadomo o Phi i Phx. 

Raczej wychodzę z założenia, że grając w beGM, śledzimy NBA, więc wiadomo, że w Phili jest beznadziejnie z kontuzjami i ten zespół szoruje dno. Phoenix nie mają kontuzji, ale same żółtodzioby i też szorują dno.

Nie ma się czym chwalić 😉

A ja chętnie pochwalę się swoimi herosami! 

JAMES HARDEN WSKAKUJE NA TOP10 ALL-TIME SCORING! 🥳

A Stephen Curry gdzie? Siedzi w domu i pierze rajtuzy!

giphy.gif

Do tego potężna kolejna noc duetu Michael Porter Jr i Nic Claxton. Mecz był na tyle wcześnie, że może nawet człowiek morza miał możliwość obejrzeć.

Hardena tylko jedna rzecz w tym sezonie nie broni -  te 6-18, a ma przeciez w miare zdrowego jak na siebie Kawhiego i Zubaca, oraz paru innych fajnych rolesów. Nie wiem o co chodzi Clippersom w tym sezonie. Może czas na zmianę trenera tam? Bo jakieś zmiany w sposobie gry by się tam przydały.