Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, Braveheart22 napisał(a):

U mnie fajny start. Garland - wiadomo było, że pierwsze mecze go jeszcze raczej nie będzie, ale już wypadł Jerome na miesiąc, lekkie problemy ma też DFS. KPJ kapitalne wejście w mecz i podkręcił kostkę... Od pierwszego dnia pod górkę :)

Spokojnie, ja mam podobnie. Jeszcze się nie zaczął sezon a wyleciał k już  Pippen na około 12 tygodni, Conley na początku sezonu zapowiada się na emeryta pełna gębą, do tego Nets ki wywalili moj backup C czyli Drew Timme z którym zadyzykowalem aby podpisać Ziaire Williamsa którego gra też stoi pod znakiem zapytania 😉

Godzinę temu, january napisał(a):

Jasiu, przecież to jest highlight z ostanich lat Lebrona, byłoby Ci miło jakby ktoś tak Ci wrzucił te rzuty z serii z Wolves na przykład?

chyba się boicie tego Cm'a coś, GMowie, którzy nigdy nic nie wygrali muszą się dowartościować?

KĄT który nieporównywalnie więcej pokazał zespołowo jest tu jechany potężnie a my mamy tak bezrefleksyjnie przejść przez zachwyty nad tym a zespołowym petem któremu na dziś jedyne co można zaserwować to dobrze skrojone highlights? Takie bez zrozumienia kontekstu zespołowego? 

Na dziś ball moim zdaniem zasługuje na więcej krytyki niż wspomniany twój ulubieniec. A u nas jednego się jedzie a drugi ma być na rękach noszony? 

Co tu ma do tego poziom naszych zespołów nie wiem. 

Chciałbyś zamiast na Joku budować na Lamelo? 

To się zamień. 

I to nie jest tak że dobre występy idą bez echa 

A człowiek kałuża sam sobie winien jak uporczywie pisze o tych trade requestach 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

KĄT który nieporównywalnie więcej pokazał zespołowo

jest jechany za effort na supermax kontrakcie w drużynie o 3 klasy lepszej, a że Tobie to nad wyraz imponuje, to nic dziwnego w naszych Spurs byłby jakimś goatem obecnie, choć imo na niewiele zwycięstw by to się przełożyło

ja tam za LaMelo nie przepadam i tez CMowi o tym mówię, natomiast jeśli porównać umiejętnosci w budowaniu drużyny, to większość tych śmiejacych się tu może mu mokasyny wiązać

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Lol

Milo, ze wrociles.

też Was wszystkich kocham

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Jasiu, przecież to jest highlight z ostanich lat Lebrona, byłoby Ci miło jakby ktoś tak Ci wrzucił te rzuty z serii z Wolves na przykład?

chyba się boicie tego Cm'a coś, GMowie, którzy nigdy nic nie wygrali muszą się dowartościować?

Kibicowałem Hornets. LaMelo jest wnerwiający i tyle:)

59 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

jedyne nad czym ktokolwiek bezrefleksyjnie przechodzi, to Ty z pozostalymi komentatorami na temat ostatniego spotkania LaMelo 💁‍♂️

No bo nie chciałbyś usłyszeć refleksji na jego temat. Ale jak zaczynasz się podniecać w meczach z ogórkami jak nets to się chętnie włączę w dyskusję.