Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

i się zachciało nadrabiać zaległości

zagraj dwa najc***owsze mecze w nowożytnej historii PO, to i tak Ci w Polsce napiszą, że 36,7 to przyzwoity procent

Mobley już teraz jest typowany na pogranicze top10 ligi, stawianie go choćby w pobliżu Townsa, tylko dlatego, że nie ma trójki to jest jakiś grubszy fetysz

Zrób ludziom przysługę LBS i nie pisz o KATie, bo już Korwin pisząc o lewakach, czy Braun o państwie położonym w Palestynie są obiektywniejsi. 

Z góry dziękuję i życzę cieszenia się startującym niebawem sezonem. 

Edytowane przez Alonzo

14 minut temu, Alonzo napisał(a):

Zrób ludziom przysługę LBS i nie pisz o KATie, bo już Korwin pisząc o lewakach, czy Braun o państwie położonym w Palestynie są obiektywniejsi. 

a co to już nawet tu za wolność słowa się będziecie dobierać? Towns miał bardzo słabe playoffy, co w tym układzie marnuje świetne z kolei playoffy Gordona, kolejny raz Magic odpadli w wyniku głosowania, ale to ja jestem nieobiektywny i mam zamknąć japę?

ahhh tęskniłem, powoli odpalam maszynę i oby do maja

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a co to już nawet tu za wolność słowa się będziecie dobierać? Towns miał bardzo słabe playoffy, co w tym układzie marnuje świetne z kolei playoffy Gordona, kolejny raz Magic odpadli w wyniku głosowania, ale to ja jestem nieobiektywny i mam zamknąć japę?

ahhh tęskniłem, powoli odpalam maszynę i oby do maja

Szanuję wolność słowa, ale sezon jeszcze nie wystartował, a Ty piszesz.. to co zawsze o KATie - a on po drodze z gracza który nie awansował do playoffs stał się graczem, który grał w rl w dwóch ostatnich Finałach Konfy, gdzie miał dwa mecze które to on w dużym stponiu wyciągnął Knicks - efekt u nas jednak był taki, że to Bux grający cały sezon w 6 awansowali do Finału i tam przegrali z Twoimi Nuggets w 7-meczowej serii co jest zwyczajnym bull shitem, bo nikt nie jest w stanie przejść na takiej intensywności tak wąską rotacją do Finałów co widziałeś sam po rl Denver i kontuzji Gordona czy MPJa. Oczekiwałbym po prostu trochę racjonalności, bo moi Magic są właśnie w prime, a Tobie przeszkadza w rl KAT, a nie przeszkadzał Vucevic dwukrotnie w Finale jako rim protector czy kontuzjowany często Embiid. Zresztą dla Goberta to też były u nas drugie Finały. To czemu oni mogą, a KAT nie? 

Wszyscy znamy słabości KATa w defensywie, ale ja mam obok niego Gordona i Draymonda co powinno rozwiązywać sporo problemów defensywnych. Zresztą KAT od dawna gra już sporo na czwórce przy Mitchellu Robinsonie. W sezonie covidowym grałem to już z Noelem będąc pierwszym z tą taktyką. Grant Williams mi przy Gordonie nie wypalił. Jest teraz Dray. 

Byłbym wdzięczny gdybyś wziął to ustawienie pod uwagę. 

Mobleyowi kibicuję, ale ostatnie playoffs miał zwyczajnie słabe - kontuzje rozwaliły Cavs, ale w ofensywie też szału u niego nie było. Obaczymy jaki postęp zrobi w tym sezonie. 

47 minut temu, Alonzo napisał(a):

Szanuję wolność słowa, ale sezon jeszcze nie wystartował, a Ty piszesz.. to co zawsze o KATie

nie szanujesz, zresztą nie tylko Ty, chyba, że tak na codizeń szanujesz zdanie ludzi mówiąc im, że pierdolą jak Braun

on po drodze z gracza który nie awansował do playoffs stał się graczem, który grał w rl w dwóch ostatnich Finałach Konfy

awansował kilkukrotnie wcześniej i był w nich zwykle słaby, zwykle w drugiej części serii, to się powtorzyło tak samo w serii z Nugggets jak i z Pacers rok temu

gdzie miał dwa mecze które to on w dużym stponiu wyciągnął Knicks

Towns położył totalnie G6, to był najgorszy mecz indywidualnie jaki widziałem i to nie jest nawet odosobniona opinia, zagrał dwa dobre mecze i dwa fatalne, to nie jest coś za co należy kogoś chwalić, a ten cały dupochron pod szyldem e-nba jest tak irracjonalny, że po prostu już dla sportu sobie to odbijam, bo ogólnie nie przeszkadza mi Towns tylko to jak gra, a jego gra przekłada się z automatu na moje szanse w tej grze, także nie jest to bez znaczenia 

efekt u nas jednak był taki, że to Bux grający cały sezon w 6 awansowali do Finału i tam przegrali z Twoimi Nuggets w 7-meczowej serii co jest zwyczajnym bull shitem

ogólnie to wszystkie serie Nuggets były sztucznie wydłużane, ale o tym pisałem szersze ranty chwilę po Finałach, Magic odpadli bo ich liderzy byli bardzo słabi w drugich połowach swoich ostatnich serii, ale z Bucks to akurat prawda, dlatego pisałem, że Longer został skrzywdzony ogólnie nasz  wschód był jeszcze bardziej pokarany przez urazy niż ten w realu, kogoś trzeba było wybrać, gdby Mitchell zagrał na dobrym poziomie do końca, to na 200% zagłosowałbym za Magic

Wszyscy znamy słabości KATa w defensywie, ale ja mam obok niego Gordona i Draymonda co powinno rozwiązywać sporo problemów defensywnych.

przecież Draymond też był słaby, tego też mi nie wolno mówić?

Byłbym wdzięczny gdybyś wziął to ustawienie pod uwagę. 

no przecież wziąłem

Mobleyowi kibicuję, ale ostatnie playoffs miał zwyczajnie słabe - kontuzje rozwaliły Cavs, ale w ofensywie też szału u niego nie było. Obaczymy jaki postęp zrobi w tym sezonie. 

Mobley w tych robił 17/8 na 63TS i 45% za 3 gdzie trafiał średnio 1.8 trójki

dla porówninia Towns trafiał 1.4 trójki na 35%, a Draymond 1.3 na 26%

ale to podobno Knicks nie mają czym straszyć zza łuku

Wy tak serio gracie w to już prawie 10 lat i dalej dajecie się łapać na basic motywach, no Panowie...

Edytowane przez LeweBiodroSmoka