Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, ignazz napisał(a):

Super talenty koszykarskie i egoistyczni imbecyle intelektualni. Pytać ich o przydatność zespołowa jakiegoś gracza to niezbyt mądre jest 

takie brzydkie okreslenia ze strony gm'a mysle zasluguja na kary finansowe od komiszy....

W power ranking? Rozumiem w Media. To kara by była. Ale przy wódeczce ? W gronie 30 zaufanych osób. Daj spokój. 

Jesteś jednym z niewielu GM gdzie kary dostajesz zasłużenie więc nie pajacuj z tymi propozycjami pozaregulaminowymi. Bo łamiesz regulamin tym samym i zaraz kara będzie dla Ciebie. 

12 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Hahaha 

Proponuję tak: zrób sobie eksperyment myślowy: 

Austin Reaves vs Brandin Podziemski w pierwszych dwóch sezonach. 
porównaj sobie ich staty. 
i porównaj ich wiek.

Nawet jeśli nie pamiętamy ( ja pamiętam)  co mówiłeś o Reavesie jak się pojawił, zgaduje że po drugim sezonie nie wspominałeś nic o zakręcie jego kariery, tylko miałeś go za jakąś absolutną perełkę. 

Czemu takie double standards ? ;o 

porównywalni gracze a ja bym powiedział że Podziemski jest dużo lepszym graczem overall, bo nie jest tyczką w obronie, a wręcz jest plusowym obrońcą raczej. 

Trochę masz rację, trochę nie;)

Jednak Reaves po mocarnej drugiej części sezonu 22/23 nie tylko potwierdził klasę, ale wręcz skoczył poziom wyżej w PO, gdzie wymiatał, a w finałach konfy robił jakoś 21ppg na 74ts. Podziemski ma za sobą ogólnie kiepskie PO.

Natomiast faktycznie za duży skrót myślowy, by pisać o grajku po niezłym sophomore season o zakręcie kariery, chyba za bardzo przyrównałem go do proponowanej kiedyś przez kogoś trajketorii Luki, a później Manu :D :D 

Niewątpliwie będę kibicował Brandinowi w nadchodzącym sezonie, bo ze względu na duet Curry-Butler moje serduszko jakby miało wybierać to życzy tytułu RL Warriors, więc niech mu się wiedzie dobrze!

23 godziny temu, january napisał(a):

Trochę masz rację, trochę nie;)

Jednak Reaves po mocarnej drugiej części sezonu 22/23 nie tylko potwierdził klasę, ale wręcz skoczył poziom wyżej w PO, gdzie wymiatał, a w finałach konfy robił jakoś 21ppg na 74ts. Podziemski ma za sobą ogólnie kiepskie PO.

Natomiast faktycznie za duży skrót myślowy, by pisać o grajku po niezłym sophomore season o zakręcie kariery, chyba za bardzo przyrównałem go do proponowanej kiedyś przez kogoś trajketorii Luki, a później Manu :D :D 

Niewątpliwie będę kibicował Brandinowi w nadchodzącym sezonie, bo ze względu na duet Curry-Butler moje serduszko jakby miało wybierać to życzy tytułu RL Warriors, więc niech mu się wiedzie dobrze!

I cyk pięknie zjinxowales 

;)

19 minut temu, january napisał(a):

ie nie jestem w stanie jednak wrzucić Knicks do najwyższego tieru ligi. Nie z takim zestawem wysokich.

dziwnie to brzmi gdy ma sie topowego wysokiego w lidze xd

19 minut temu, january napisał(a):

No naprawdę wygląda to koszmarnie i fatalnie pasuje do choćby LaMelo Balla, który się popłacze jak będzie musiał grać picki/rozprowadzać kontry z Looneyem/Plumlee. 

a do pickow lamelo ma przede wszystkim mobleya, czyli prawdopodobnie najlepszego lub jednego z najlepszych rollerow w lidze. looney jest od czarnej roboty, stawiania zaslon do grania off-ball itd, a takich akcji jest masa gdy ma się w składzie balla, white i robinsona

jak looney nawiaze do grania z lepszych sezonow w gsw, to jest kapitalnym fitem, lepszym wręcz niz w gsw (w moim zestawieniu nie jest potrzebny kolejny do rolowania do ksoza)

Edytowane przez człowiek...morza

W dniu 18.09.2025 o 12:43, ignazz napisał(a):

KAT w samej serii z IND zrobił 24,8/12,2 na dosyć przyzwoitym procencie za 3 36,7%

i się zachciało nadrabiać zaległości

zagraj dwa najc***owsze mecze w nowożytnej historii PO, to i tak Ci w Polsce napiszą, że 36,7 to przyzwoity procent

Mobley już teraz jest typowany na pogranicze top10 ligi, stawianie go choćby w pobliżu Townsa, tylko dlatego, że nie ma trójki to jest jakiś grubszy fetysz