Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez swoje napisalem w argumentacji, rywal tylko nawyzywał i prowokował, a potem się popłakał i usunąl posty. mielismy dwie w miare równe drużyny, na co wskazywac mogą bilanse zarówno za III trymestr jak i cały sezon, to nie ja uciekłem od dyskusji do szatni, tylko przeciwnik, w dodatku grałem u siebie. 
zdecydował Laf i np. Reikai, w którego interesie było wybrać gorsza druzyne a nie lepsza, także śmiechu warte jest to wszystko po prostu, każde kolejne glosowanie to coraz większa karykatura obiektywnego podejścia i sprawiedliwego wyniku. 

Stawiam ze Za tydzień jak Nesmith bedzie krył Donovana a VanVleet rozprawi się z Warriors będą znowu mnie przepraszać na priv, tak jak to było po playinach vs fluber, gdzie Westbrook pokonał na wyjeździe CP3. 

17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przeciez swoje napisalem w argumentacji, rywal tylko nawyzywał i prowokował,

Lmao, przeciez Ty tam pisales miedzy innymi, ze Lafa rodzice skrzywdzili.

17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

zdecydował Laf i np. Reikai, w którego interesie było wybrać gorsza druzyne a nie lepsza, także śmiechu warte jest to wszystko po prostu, każde kolejne glosowanie to coraz większa karykatura obiektywnego podejścia i sprawiedliwego wyniku. 

Czemu moj glos wazyl wiecej od innych i jaki ja niby interes mialem w tym, zeby wygral ktokolwiek z tej pary, skoro ani Heat ani Warriors nie maja nic wspolnego z 9 lub 10 seedem?

A glosowanie skandaliczne to jeden glos na Warriors w meczu z Mavs bez lawki. Szkoda strzepic ryja nawet. Po co budowac lawke, rolesow, starac sie w opisie, skoro decyduje to, kto ma jakich 2 z 15 zawodnikow, ktorzy maja wieksze cycki.

To plus farmazony w opisie i wystarczy.

Edytowane przez Reikai

6 minut temu, Reikai napisał(a):

Czemu moj glos wazyl wiecej od innych i jaki ja niby interes mialem w tym, zeby wygral ktokolwiek z tej pary, skoro ani Heat ani Warriors nie maja nic wspolnego z 9 lub 10 seedem?

Ja pi****le, naprawdę muszę tłumaczyć dlaczego ? Heat nie grali w playin, czy grali? 

9 minut temu, Reikai napisał(a):

Lmao, przeciez Ty tam pisales miedzy innymi, ze Lafa rodzice skrzywdzili.

powiedz mi, ja zacząłem czy clown Laf ? 

odpowiesz mi na te dwa pytania ?

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Ja pi****le, naprawdę muszę tłumaczyć dlaczego ? Heat nie grali w playin, czy grali? 

A jakie to ma znaczenie skoro byli na 7 miejscu i mecz z Celtics to byl formalnosc?

Drugi rok z rzedu ktos sie do mnie pruje o moj glos, jakby wazyl 2x wiecej i drugi raz nie ma racji.

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jesli nie widzisz roznicy w krytykowaniu czyjejs druzyny, a tego co Ty potrafisz napisac do drugiej osoby, to mozesz uznac ze to wina Lafa, ze skrzywdzili go rodzice, czy cos tam innego.

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Jesli nie widzisz roznicy w krytykowaniu czyjejs druzyny, a tego co Ty potrafisz napisac do drugiej osoby, to mozesz uznac ze to wina Lafa, ze skrzywdzili go rodzice, czy cos tam inneg

Jesli nie widzisz różnicy w krytykowaniu czyjejś drużyny, a tym co robił Laf, to sorry, nie mamy o czym rozmawiać. Baw sie dobrze 

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

odpowiesz mi na te dwa pytania ?

Odchodzisz? To pal gumę.

Do Lafa już takie rzeczy pisałeś, że nie tylko ty powinieneś się wstydzić, ale też reszta społeczności, która nie zareagowała w żaden sposób. Ba, nawet jeden komisz zachwycony, bo to dodaje charakteru rozgrywce. Na PM mam głosy, że Pacers to "żaden rywal", a potem patrzę na głosowanie i zupełnie co innego. 

Chyba rekordowa ilość ludzi chciała rezygnować przez twoją arogancję i zwykle chamstwo, więc lepiej będzie jak ty odejdziesz, a nie w przyszłości kilku innych.

3 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Odchodzisz? To pal gumę.

Do Lafa już takie rzeczy pisałeś, że nie tylko ty powinieneś się wstydzić, ale też reszta społeczności, która nie zareagowała w żaden sposób. Ba, nawet jeden komisz zachwycony, bo to dodaje charakteru rozgrywce. Na PM mam głosy, że Pacers to "żaden rywal", a potem patrzę na głosowanie i zupełnie co innego. 

Chyba rekordowa ilość ludzi chciała rezygnować przez twoją arogancję i zwykle chamstwo, więc lepiej będzie jak ty odejdziesz, a nie w przyszłości kilku innych.

Skoro pacers to żaden rywal, to co oznaczają wyniki łączne w tabeli i wyniki za trzeci trymestr wg ciebie ? 
ciesz się ciesz, wygrałeś tylko dlatego ze masz kolege który notorycznie daje ci się dymac w multiwayach i jeszcze się z tego cieszy. 

Cała ta zadyma niepotrzebna. Ja w tej parze tylko miałem problem wytypować wygranego bo oba zespoły mają argumenty aby pokonać przeciwnika. Co warte podkreślenia oba też mają dziury w składach co może być dla któregoś głosującego kluczowe. Jak przez pomyłkę publicznie wkleiłem głosy to były tam tylko 3 wyniki. W waszej serii nie wiedziałem do 22:00. Wynik 6:4 sugeruje że status serii był równy myślę do samego końca i większym problemem jest brak 20 głosów niż przepychanka. 

Co gorsze obecne strzały które padają samej grze nie pomagają i dziwię się że ta dyskusja trwa i idzie w kierunku coraz gorszym. Nerwy. Jasne. Sam przechodziłem przez temat rozczarowania dejounte i co gorsze błąd naprawiłem błędem. Jak amator 

Edytowane przez ignazz

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

trochę śmiechawa z was, że VanVleet jest gorzej oceniany niż połamany od trzech lat Middleton. 

Skąd ten pomysł Ronnie? Odpowiednikiem Vleeta pod kątem ważności nie jest przecież w Bulls Middleton tylko Randle albo Zubac. Nie wiem jak w obecnym systemie głosowań (okropnym :P) Rada chce to robić, więc nie rozpisywałem się w każdym matchupie PI co i jak, ale pochyliłem się bardzo dokładnie nad tym meczem i Chicago mieli za dużą dla mnie przewagę, by HCA to nadrobiło.

Swoją aktywnością i tak wskoczyłeś do playin (i 9 seed over Bulls oraz Pistons) mimo oddania Harta, a lepszy bilans W-L zaowocuje tym, iż Pacers poprawili swój bilans finansowy (<5W różnicy do 8 seedu = 105% SC za wynik). 

52 minuty temu, ignazz napisał(a):

Po drugiej stronie barykady masz zawsze graczy otoczonych słusznie estymą i szacunkiem nawet gdy już w baku nie ma za wiele. Znając się jakiś czas takie historie trzeba przewidzieć w budowie składu. Jasiek to rozumie. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś poznał ten secret. 

Raczej secret Lakers to budowa jak najmocniejszego teamu przez cały pobyt Brona;)

'19 D'Angelo Russell-Jimmy Butler-Brandon Ingram-LeBron James-Derrick Favors
'20 D'Angelo Russell-Jimmy Butler-Brandon Ingram-LeBron James-Daniel Theis 
'21 Jimmy Butler-Brandon Ingram-LeBron James-Nic Batum-Clint Capela
'22 Stephen Curry-Jimmy Butler-LeBron James-Nic Batum- Kevon Looney
'23 Stephen Curry-Austin Reaves-Jimmy Butler-LeBron James-Nic Claxton
'24 Stephen Curry-Austin Reaves-Kentavious Caldwell-Pope-LeBron James-Dereck Lively 
'25 Stephen Curry-Cason Wallace-Kevin Durant-LeBron James-Dereck Lively

7 minut temu, january napisał(a):

Skąd ten pomysł Ronnie? Odpowiednikiem Vleeta pod kątem ważności nie jest przecież w Bulls Middleton tylko Randle albo Zubac. Nie wiem jak w obecnym systemie głosowań (okropnym :P) Rada chce to robić, więc nie rozpisywałem się w każdym matchupie PI co i jak, ale pochyliłem się bardzo dokładnie nad tym meczem i Chicago mieli za dużą dla mnie przewagę, by HCA to nadrobiło.

Dałeś 14:13 pacers w III trymestrze a Bulls 13:14, co się zmieniło od tego czasu, ze teraz Bulls to dwa razy lepsza drużyna i wygrywa na wyjeździe ? 

PS. Wstaw Bridgesa do wolves zamiast randle, co takiego się zmieni ? Wytłumacz mi to. 

Edytowane przez RonnieArtestics

5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Dałeś 14:13 pacers w III trymestrze a Bulls 13:14, co się zmieniło od tego czasu, ze teraz Bulls to dwa razy lepsza drużyna i wygrywa na wyjeździe ? 

Opis/brak opisu w 3T, czyli kilka W różnicy. Myślę, że średnio 2W dostawali ode mnie wzwyż piszący opis, a 2W tracili ci co nic nie napisali u mnie w 3T.

Bez złośliwości czy jakiejś odgórnej akcji "uwalę tych co nic nie piszą", po prostu mniej miałem czasu na robienie bilansów niż zazwyczaj (gdy poświęcam na to ogrom czasu), więc aktywni zyskiwali mocno.

Edytowane przez january

38 minut temu, january napisał(a):

Opis/brak opisu w 3T, czyli kilka W różnicy. Myślę, że średnio 2W dostawali ode mnie wzwyż piszący opis, a 2W tracili ci co nic nie napisali u mnie w 3T.

Bez złośliwości czy jakiejś odgórnej akcji "uwalę tych co nic nie piszą", po prostu mniej miałem czasu na robienie bilansów niż zazwyczaj (gdy poświęcam na to ogrom czasu), więc aktywni zyskiwali mocno.

Przecież pablo usunal swoj opis z playin, gdzie tu konsekwencja ? XD 

No bardzo dziwna ale wyrównana jednomeczowa seria. Może czas przyjąć do wiadomości że jak w RL NBA trenerzy stosują „wszystkie chwyty dozwolone” robiąc z konferencji szopkę aby mieć wpływ np na sędziów to u nas takimi sztuczkami beGM żyje. Mi się w tym wszystkim nie podobały kolegi Lafa który stał się jakąś tubą propagandową bulls i w pewnym momencie na awansie Chicago zależało mu bardziej niż GM. I to było dziwne. Ale co tam. Jak tak ma czasem być to niech będzie. 

35 minut temu, ignazz napisał(a):

No bardzo dziwna ale wyrównana jednomeczowa seria. Może czas przyjąć do wiadomości że jak w RL NBA trenerzy stosują „wszystkie chwyty dozwolone” robiąc z konferencji szopkę aby mieć wpływ np na sędziów to u nas takimi sztuczkami beGM żyje. Mi się w tym wszystkim nie podobały kolegi Lafa który stał się jakąś tubą propagandową bulls i w pewnym momencie na awansie Chicago zależało mu bardziej niż GM. I to było dziwne. Ale co tam. Jak tak ma czasem być to niech będzie. 

Masz tupet, jako tuba AntyBulls niezależnie od składu i rotacji :)

22 godziny temu, człowiek...morza napisał(a):

coz ladny wpierdol od Denvr dla Lakers ie szykuje w 1 rundzie.

@january najwiekszy przegrany tego sezonu?

w zaadzie nic sie tu nie ulozylo dobrze w kontekscie formy na PO

10,5%, że 12.05 będę największym wygranym ;>

Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Przecież pablo usunal swoj opis z playin, gdzie tu konsekwencja ? XD 

Szybko czytam :)