Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, january napisał(a):

Zmieniam zdanie po dzisiejszym Stefku. 20W w 3 trymestrze dla Lakers, on jednak z każdego (Hielda) kasztana wyciągnie maxa, a tu se pyka z LJ/KD.

Lakers maja dwa potezne problemy, ktore na pewno ich zanizaja i sprawiaja, ze moga miec problemy w PO.

1. Tragedia na centrze, Lively po powrocie wygladal jak gowno.

2. Steph i Lebron grali u nas finaly do czerwca, potem mieli nie wiem, z 2, 3 tyg? Wakacji i razem z KD ruszyli na igrzyska. Nie ma wszechswiata w ktorym przy tym wieku moze to byc ignorowane. W RL  i Stephek i Lebron byli na rybach o wiele wczesniej, a I tak wygladali na poczatku sezonu zle.

I'm dalej w Las, tym gorzej dla Lakersowych dziadkow przy takim obciazeniu i braku ospoczynku.

15 godzin temu, ignazz napisał(a):

Ja przewiduje korekty jeszcze. I Golden miałem zaznaczone razem z nets 

No 10w przy tym jak reszta dala 14w-17w to nie powinna byc korekta, a zaglosowanie na wszystkich raz jeszcze, bo wyglada to na glosy za pomoca maszyny losujacej.

W kazdym razie, czekam na korekte.

13 minut temu, Reikai napisał(a):

2. Steph i Lebron grali u nas finaly do czerwca, potem mieli nie wiem, z 2, 3 tyg? Wakacji i razem z KD ruszyli na igrzyska. Nie ma wszechswiata w ktorym przy tym wieku moze to byc ignorowane. W RL  i Stephek i Lebron byli na rybach o wiele wczesniej, a I tak wygladali na poczatku sezonu zle.

I'm dalej w Las, tym gorzej dla Lakersowych dziadkow przy takim obciazeniu i braku ospoczynku.

Skad ty to teraz wziąłeś, albo się naczytałeś Coelho albo Alonzo ci sie na konto włamał, lol

Teraz, RonnieArtestics napisał(a):

Skad ty to teraz wziąłeś, albo się naczytałeś Coelho albo Alonzo ci sie na konto włamał, lol

???

Nasi Steph I Lebron grali rok temu w finalach, takze nie wiem co masz na mysli, ale ja na pewno nie bede tego ignorowal.

Godzinę temu, Reikai napisał(a):

1. Tragedia na centrze, Lively po powrocie wygladal jak gowno.

Tu się nie zgodzę, pod koniec RS zrzucał rdzę na limitowanych minutach, a w playin zagrał świetny mecz vs Kings i słaby jak cale Dallas vs Grizz, Mavs byli z nim +8.1 w PI, -4,7 bez niego, 107.5 drtg z nim, 123 bez niego. Ogólnie defensywa klasycznie bdb. 

Problem jest taki, że rl Mavs nie mają żadnego kreatora po oddaniu Luki i kontuzji Irvinga, a Lively w ataku to topowy finiszer i kozak do gry na shortrollu. Tu mu te zalety odebrał roster rl Mavs, a bez bycia kreowanym w ataku ofk jest kasztanem na najwyższym poziomie. Tylko u mnie go maja kreować Curry i Lebron pod grę na picku, shortrollu etc, więc zupełnie inna bajka - ta w której Lively odnajduje się świetnie, co wiemy na solidnej porcji danych.

Dereck to nie jest floor raiser, tylko ceiling raiser, jak to u rolesow bywa i w harrisonowskiej wersji Mavs obecnej cierpi.

19 minut temu, january napisał(a):

słaby jak cale Dallas vs Grizz,

E tam, Klay byl fajny oba mecze. AD tez dal z siebie wszystko.

Problem jest taki, że rl Mavs nie mają żadnego kreatora po oddaniu Luki i kontuzji Irvinga

Tell me about it, tam moj Klay I Marshall byli ze 2 miesiace rozgrywajacymi :)

Tu się nie zgodzę, pod koniec RS zrzucał rdzę na limitowanych minutach

Ja po prostu uwazam, ze on fizycznie wyglada duuuuzo gorzej niz wczesniej I nie mam przekonania, ze ta rdze zrzucil/jest zdrowy.

Tez umowmy sie, ze zagrac dobry mecz przeciwko Sabonisowi w meczu o stawke, to nie jest wyczyn.

Ale tak - na pewno bedzie mial lepsze warunki niz w RL. Po prostu watpie w jego dobre 36 min na mecz.

Edytowane przez Reikai

52 minuty temu, LONGER01 napisał(a):

Kiedy oficjalne wyniki? Zapowiada się ciekawa pierwsza runda, Nuggets - Lakers to będzie piękna para 

Korekty nikt nie robi, playiny mialy ruszyc wczoraj, wszystko zostalo I tak przesuniete juz - chyba nie ma na co czekac.