LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 49 minut temu, LAF napisał(a): na podstawie : https://nbarankings.theringer.com/ straszne gówno, długo to szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 57 minut temu, LAF napisał(a): A ten jest spoko ? nie wiem czy widziałem kiedyś dobry ranking tego typu, mam wrażenie, że tym kręcą agenci, nie ma to nic wspólnego z jakąś szerszą analizą ludzi kompetentnych o ile top10 gdzieś tam zawsze będzie powiedzmy blisko, to potem mamy już za mocne kwiatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Laf jak chcesz poznać reala siłę graczy NBA najlepiej zapytać naszego Joe Djumarsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): straszne gówno, długo to szukałeś? Ale Michael Porter Jr tam się kręci koło TOP50 regularnie Ech, trzeba tą linijkę wywalić z opisu, bo LBS wszystko przejrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Godzinę temu, january napisał(a): All-NBA 1st/ DPOY #1 Evan Mobley – zdecydowałem się docenić najbardziej solidnego na przestrzeni całego sezonu Mobleya, który prezentuje defensywny full-package w rodzaju Pfowych all-timerów. On ball pod koszem i na obwodzie, rimprotection, help-D, wszystko. Niech to będzie też wyróżnienie dla świetnego sezonu Cavaliers, a warto pamiętać o tym, iż Evan miał w s5 2-3 gorszych defensorów regularnie co jeszcze bardziej powinno go propsować. All-NBA 1st Shai Gilgeous-Alexander – Jayson Tatum – Giannis Antetokounmpo – Evan Mobley - Nikola Jokić Pierwsze cztery nazwiska (SGA, Jokić, Giannis, Tatum) to oczywisty consensus i nie ma o czym dyskutować. O 5 miejsce walczy kilku graczy [..] Myślę, że Evan Mobley jako najlepszy gracz 64W teamu, z DPOY defensywą i świetnym atakiem może znaleźć się w all-NBA 1st. Mimo tego, iż zazwyczaj jest to miejsce dla koni pociągowych poszczególnych drużyn. MVP #5 Evan Mobley Raczej bez większych kontrowersji – Mobley z 5, skoro wskazałem go w all-NBA 1st. Spokojnych świąt wskakując w PO:) Tobie Jasiu rowniez wesolych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Za to Zubac kosztem Hardena to obrzydliwa manipulacja. I mówię to jako człowiek, który śledził Clippers od początku i jako pierwszy na forum zaznaczał wybitny sezon Zubaca. Ale k****, znajmy umiar. Zresztą przy ASG była próbowania narracji, że lepszy Norman Powell. Teraz już Zubac. Ojciec sukcesu Clippers jest jeden, co lepsze potwierdzają to sami gracze. Dajcie Jasiowi te Playoffs kosztem Pelicans, bo żal patrzeć na ten upadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Z tym Hardenem możesz mieć racje. @january a nie chciałbyś tak uczciwie zdobyć Flagga? Nie wchodzisz do PO twoj pick losuje #1 i nikt nie będzie marudził ze jakimś krzywym swap zbudowałeś kolejna dekadę. Ja tam nie jestem pazerny z#2 coś dobiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Za to Zubac kosztem Hardena to obrzydliwa manipulacja. Players OnSort table by Players On in descending order Players OffSort table by Players Off in descending order MinutesSort table by Minutes in descending order NetRtgSort table by NetRtg in descending order OffRtgSort table by OffRtg in descending order DefRtgSort table by DefRtg in descending order 2pt FG%Sort table by 2pt FG% in descending order 3pt FG%Sort table by 3pt FG% in descending order Opp. 2pt FG%Sort table by Opp. 2pt FG% in descending order Opp. 3pt FG%Sort table by Opp. 3pt FG% in descending order James Harden, Ivica Zubac 2186 10.14 118.93 108.79 57.02% 38.12% 53.88% 35.19% James Harden, Ivica Zubac 734 -0.28 109.63 109.91 53.09% 34.98% 54.85% 31.95% James Harden Ivica Zubac 603 -9.19 109.17 118.36 51.21% 33.70% 54.96% 37.50% Ivica Zubac James Harden 438 5.82 114.97 109.15 52.68% 45.64% 56.42% 36.03% To mnie przekonało;) 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Dajcie Jasiowi te Playoffs kosztem Pelicans, bo żal patrzeć na ten upadek. Nah, będzie 7 seed dla Lakers imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) @RonnieArtestics Ayton 12 lutego na meczu nadwyrężył lewą łydkę i lekarze dali mu odpocząć zapowiadając 4 tygodniową przerwę i późniejsze badania. Raport miał się pojawić ale nie śpieszono się z tym. Wstępna diagnoza jeszcze w lutym NIE była na tyle niepokojąca, że nie zalecono specjalnego postępowania oprócz braku gry. W tym okresie gracz nie miał ani zabiegu ani operacji. (co moim zdaniem w naszym podjęciu decyzji pomaga co uznajemy a co nie za kluczowe). Jasne, każdy GM ma prawo sam ocenić każdy wątpliwy przypadek ale z mojej perspektywy logiczne jest aby Ayton nie grał 2 tygodni a potem normalnie wrócił do gry. Nie widzę przesłanek aby go uziemić, jeżeli chcesz nim grać. Ja bardzo sceptycznie podchodzę do raportów ( taki psi obowiązek tankerów dać alibi) gdy widzę ból grzbietu czy łydki. inna sprawa że POR i tak więcej spotkań bez niego chyba wygrali niż przegrali więc nad narracją musisz jeszcze pogłówkować ;-))))))))) Edytowane 23 Kwietnia przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia poszły głosy ale w kilku przypadkach miałem zasygnalizować moje możliwe że mylne oceny siły zespołów w poprzednich trymestrach. Na pewno tyczy się to GM Nets i Pels gdzie nie doszacowałem ich siły. Jeżeli ktoś chce przypomnieć się to jest szansa bo korekty +/- 3 są możliwe nie mam też problemu abym wysłał komuś bilanse jako szablon jeżeli matma daje się we znaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Uzupełniłem właśnie opis do końca jakby kogos to interesowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Suns nie wiem czy zrobię korektę bo mimo wszystko dużo lepiej to widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 19.04.2025 o 10:36, ozzy110 napisał(a): Tutaj wleci wieczorem opis Nie napisałeś w które wieczorem Ozzy.. a my cały czas czekamy.. 11 minut temu, człowiek...morza napisał(a): Gratulujemy! Chyba pierwszy przypadek w historii BeGM dwóch nagród w jednej drużynie. Szkoda tylko, że przez niekompetencje GMa Knicks i brak opisu zostanie to zmarnotrawione.. @Principe mógłby powalczyć, choć bardziej w play inach pewnie, ale @ozzy110 i @Pablo81 przy tym jak walczy GM Pacers mogliby naprawdę zrobić opisy, bo tu przy kilku teramch (pytanie jak bardzo obsuną się 76ers @Tecu ) wszystko jest naprawdę na styk - a ktoś tu będzie walczył pewnie z Celtics o 8 seed. Do tego znalezienie się w play inach gwarantuje lepszy bilans finansowy, co będzie skutkowało w offseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia @Alonzo ci ludzie grają tu już kilka lat, nie trzeba ich trzymać za rękę i mówić co mają robič Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Alonzo ci ludzie grają tu już kilka lat, nie trzeba ich trzymać za rękę i mówić co mają robič Z drugiej strony lepiej 100 razy przypomnieć niż raz nie, a nuż ktoś coś machnie extra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 4 minuty temu, january napisał(a): Z drugiej strony lepiej 100 razy przypomnieć niż raz nie, a nuż ktoś coś machnie extra:) To już szósty dzień po pierwotnym deadline, idzie w tym czasie kiełbasę przetrawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): To już szósty dzień po pierwotnym deadline, idzie w tym czasie kiełbasę przetrawić Napisał najbardziej aktywny w opisach GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Teraz, ignazz napisał(a): Napisał najbardziej aktywny w opisach GM. ja za 10 lat zrobisz opis do serii PO to poczujesz co to życie dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja za 10 lat zrobisz opis do serii PO to poczujesz co to życie dopiero Dej Joka to opis na kolejne rundy zrobię już dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Dej Joka to opis na kolejne rundy zrobię już dziś. a po co Ci Jok? już z J-Dubem możesz powalczyć generalnie to, że robię opisy na ostatnią chwilę i narzekam co chwilę na terminy świąteczne, to nie znaczy, że ich nie robię, skipnąłem jeden w ciągu ostatnich 4 sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi