człowiek...morza Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 16 godzin temu, Szulim napisał(a): A uważasz że mam mało dobrych lub bdb obrońców w zespole? , Hield WTF XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 49 minut temu, LAF napisał(a): na podstawie : https://nbarankings.theringer.com/ straszne gówno, długo to szukałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): straszne gówno, długo to szukałeś? Ok . Zatem usuwam A ten jest spoko ? https://www.nytimes.com/athletic/6286882/2025/04/18/nba-player-tiers-jokic-lebron-sga-giannis/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 57 minut temu, LAF napisał(a): A ten jest spoko ? nie wiem czy widziałem kiedyś dobry ranking tego typu, mam wrażenie, że tym kręcą agenci, nie ma to nic wspólnego z jakąś szerszą analizą ludzi kompetentnych o ile top10 gdzieś tam zawsze będzie powiedzmy blisko, to potem mamy już za mocne kwiatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Laf jak chcesz poznać reala siłę graczy NBA najlepiej zapytać naszego Joe Djumarsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): straszne gówno, długo to szukałeś? Ale Michael Porter Jr tam się kręci koło TOP50 regularnie Ech, trzeba tą linijkę wywalić z opisu, bo LBS wszystko przejrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 minut temu Udostępnij Opublikowano 15 minut temu Godzinę temu, january napisał(a): All-NBA 1st/ DPOY #1 Evan Mobley – zdecydowałem się docenić najbardziej solidnego na przestrzeni całego sezonu Mobleya, który prezentuje defensywny full-package w rodzaju Pfowych all-timerów. On ball pod koszem i na obwodzie, rimprotection, help-D, wszystko. Niech to będzie też wyróżnienie dla świetnego sezonu Cavaliers, a warto pamiętać o tym, iż Evan miał w s5 2-3 gorszych defensorów regularnie co jeszcze bardziej powinno go propsować. All-NBA 1st Shai Gilgeous-Alexander – Jayson Tatum – Giannis Antetokounmpo – Evan Mobley - Nikola Jokić Pierwsze cztery nazwiska (SGA, Jokić, Giannis, Tatum) to oczywisty consensus i nie ma o czym dyskutować. O 5 miejsce walczy kilku graczy [..] Myślę, że Evan Mobley jako najlepszy gracz 64W teamu, z DPOY defensywą i świetnym atakiem może znaleźć się w all-NBA 1st. Mimo tego, iż zazwyczaj jest to miejsce dla koni pociągowych poszczególnych drużyn. MVP #5 Evan Mobley Raczej bez większych kontrowersji – Mobley z 5, skoro wskazałem go w all-NBA 1st. Spokojnych świąt wskakując w PO:) Tobie Jasiu rowniez wesolych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 minut temu Udostępnij Opublikowano 6 minut temu Za to Zubac kosztem Hardena to obrzydliwa manipulacja. I mówię to jako człowiek, który śledził Clippers od początku i jako pierwszy na forum zaznaczał wybitny sezon Zubaca. Ale k****, znajmy umiar. Zresztą przy ASG była próbowania narracji, że lepszy Norman Powell. Teraz już Zubac. Ojciec sukcesu Clippers jest jeden, co lepsze potwierdzają to sami gracze. Dajcie Jasiowi te Playoffs kosztem Pelicans, bo żal patrzeć na ten upadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 minutę temu Udostępnij Opublikowano 1 minutę temu Z tym Hardenem możesz mieć racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi