Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

tak, tak

najbardziej boimy się Kurry, który po czterech kwartach na intensywności PO jest wypruty kondycyjnie, a nawet nic się jeszcze nie zaczęło

Zobaczymy co tam się w PO (o ile Curry do nich w ogóle wejdzie) się wyświetli. Ale postawię tezę, że gra w 1 rundzie PO przeciw zespołowi:

Stephen Curry - Cason Wallace - Kevin Durant - LeBron James - Dereck Lively + Donte DiVincenzo, Gary Payton II, John Collins to jest najgorsza możliwa nagroda za dobry bilans (2 seed na zachodzie) jaką można u nas dostać i do tego się odnosił mój post w odpowiedzi na tekst Cambeusa, że Lakers mogą być zepchnięci do playin;)

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

zacny bilans to jaki?

Nie wiem, ja juz od dawna nie proponuje bilansow. Czolowka wschodu na pewno przy takiej formie rolesow, ale mnie obecnie boli glowa od beGM i absurdow tej gry, wiec nie mam zamiaru sie za specjalnie wczuwac i dyskutowac na temat bilansow i innych glosow, ktore sa maszyna losujaca.

Ludzie potrafia sie na priv smiac z tego jak maja dobry bilans, bo wystarczylo sobie zawyzyc w opisie, wiec pewnie jakies 38:0 bedzie ok.

23 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Reikai,

Z ciekawości - co masz na myśli pisząc o absurdach?

Nie chcialbym za bardzo narzekac i zmniejszac ludziom zajawke do, jakby nie bylo wciaz fajnej gry, po prostu jest sporo rzeczy ktore mnie draznia bardziej, niz kiedys.

Moze to po prostu ja mam gorszy okres i probuje sie na beGM wyzyc ;)

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Nie chcialbym za bardzo narzekac i zmniejszac ludziom zajawke do, jakby nie bylo wciaz fajnej gry, po prostu jest sporo rzeczy ktore mnie draznia bardziej, niz kiedys.

Moze to po prostu ja mam gorszy okres i probuje sie na beGM wyzyc ;)

Gra będzie taką, jak ją sobie w naszym wąskim gronie ułożymy ;)

Upadki i wzloty są naturalne :) Grunt, to się fajnie nią bawić i starać się oceniać wszystko jak najbardziej fair jesteśmy w stanie, choć wiadomo, że różnie jest z czasem , a zaangażowanie to up&down jak to przy noweli życia :P