Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.02.2025 o 15:13, MarcusCamby napisał(a):

toś tam na ogólnym forum próbował ostatnio zbijać wartość Michaela Portera Jr. 

oj Marcus i po c*** znowu zaczepiasz, potem będziesz płakać

tak zbiłem wartość MPJ, że po tym streaku napisałem, że ma pewnie najwyższe value w karierze... tylko, że to jakby nie zmienia faktu, że przed dwoma meczami z połamanymi Pels i Magic, którzy na ostatnie xx spotkań wygrali jedno, Porter grał słabo, od 12 grudnia (12gms) dawał 15ppg na przy 35% za 3, bronił bardzo źle, był ślamazarny, ale oczywiście, najważniejsze, że rozegrał 3 świetne mecze, jest co wrzucać na forum, tylko, że to ma taką samą jak to, że Monk w ostatnich 5 jest -13.5 NET, albo 5 ostatnich Sabonisa na -16.6 i 129drtg, nawet próbka większa, więc Pels w totalnym kryzysie chyba co? klasyczna zagrywka jak podczas PO gdzie tępemu ludowi były wciskane pierwsze mecze Hardena zupełnie pomijając, że w ostatnich był już tragiczny, ale to tam się przyzwyczaiłem, natomiast, możesz mnie oznaczać bez obaw następnym razem, bo takie rzucanie "ktosiami" nie wygląda najlepiej

więc dobrze radzę, wstaw sobie te mecze MPJ do zakładek, bo jak powtórzy serię z Wolves rok temu, to nie będzie czego ratować

Od połowy stycznia Jalen Duren kręci 14,6/12,1/3/1,1 bl na 71,1% FG i szokujące 84,4 FT !!!! 70 wkarierze dla porównania. W tym czasie była tam seria trudnych wyjazdów wiec to nie było nabijanie. Byłoby lepiej gdyby nie 6 fauli w 76ers i 5 z Magic 

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

Warto dodać że Malik jest pierwszy w statystyce catch and shoot 3P z dużą przewagą nad kolejnym graczem💪

w dodatku ma najwięcej trójek trafionych w czwartych kwartach i jest drugim ogółem w 3PM tylko za Edwardsem z niewielką stratą

ogólnie cm pewnie pamięta jak się kiedyś podpaliłem i porównywałem jego talent do trójek z Allenem, no trochę ta kariera nie tak poszła jak mogła, ale i tak lekka satysfakcja jest

22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

w dodatku ma najwięcej trójek trafionych w czwartych kwartach i jest drugim ogółem w 3PM tylko za Edwardsem z niewielką stratą

ogólnie cm pewnie pamięta jak się kiedyś podpaliłem i porównywałem jego talent do trójek z Allenem, no trochę ta kariera nie tak poszła jak mogła, ale i tak lekka satysfakcja jest

beasley booker kmtmw

Ma się od kogo mój Casonek uczyć:)

A to co rl OKC zebrali w defensywie to jest poezja w tym sezonie, ciekawe jak to w PO będzie wyglądać. Bo są 37-4 kiedy mają centra (Cheta/Hartensteina lub obu).

6-5 bez nich, także ten bilans jest tak naprawdę jeszcze bardziej imponujący niż jest.

Bucks big man Bobby Portis Jr. has been suspended 25 games without pay for violating the terms of the NBA/NBPA Anti-Drug Program, the league’s communications department tweets.

All-Star center Victor Wembanyama has been diagnosed with deep vein thrombosis in his right shoulder and is expected to miss the remainder of the 2024/25 season, the Spurs announced in a press release.