Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

No jak to? Przecież ekspert od NBA patrzący w statystyki napisze Tobie że Mark przejecal bo zrobił 1/3 w 2H 

Juz pal licho ze zamrozil w 2 polowie najlepszego gracza na boisku w 1 polowie, Mark robil dziecko Sliwce.

Ale to, co Lamelo za rzuty oddaje to sie w pale nie miesci. Na orliku za takie granie wypierdalasz z boiska.

Hornets mieli momentum I solidne prowadzenie w 4q, dopoki nie zaczelo sie nba 2k.

3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a):

zajebisty ten williams

W sensie, ze c***owo ze wykonywal podwojenie bez sensu zaserwowane przez trenera? Bo to nie byla jedyna akcja, gdzie podwajali Duranta w koncowce.

Ale wiadomo, jakos trzeba tlumaczyc orlikowca xd

21 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Team, który zbudowałeś to oczywiście był majstersztyk i nawet Qcin z Jaśkiem mogą Ci buty czyścić.

Nah. 

Dzika amerykanka do '19 - @człowiek...morza 
19-21 @Qcin_69 (notabene w jakiejś wymianie zniszczył właśnie CMa, chyba z Wigginsem)
21-24 nieskromnie osobiście Ja :) 

Co dalej? Zobaczymy, @evitacre chyba najlepsze ruchy ostatnio.

Ale Knicks to bardziej efemeryda i jednorazowy wystrzał, wystarczy spojrzeć na wyniki po mistrzostwie, ani razu z HCA po RS, 1x półfinał konferencji, 1 runda, 3x brak PO.

Dla porównania Qcin w Wolves - 3 sezony z HCA,  poza tytułem finały i półfinał konferencji
@LeweBiodroSmoka - tytuł, wszystkie 7 sezonów z HCA, najlepszy bilans RS w beGM overall, poza tytułem 2x finały konfy i 3x półfinał konferencji

@Tecu - 2x finały, 2x finały konfy, 3x połfinał konferencji, 5 sezonów z HCA
Lakers - 3x tytuł, 1x finały konfy, 2x półfinał konferencji, 6 sezonów z HCA

Wiadomo, że główny cel to tytuł, więc ten z '19 zawsze dodaje bonus NYK, ale ciężko ich wrzucić do top5 organizacji w historii beGM (są jeszcze Warriors i  Rockets na zachodzie oraz Raptors i Heat na wschodzie, a rosną Bux i Thunder teraz dodatkowo)

Edytowane przez january

28 minut temu, january napisał(a):

Wiadomo, że główny cel to tytuł, więc ten z '19 zawsze dodaje bonus NYK, ale ciężko ich wrzucić do top5 organizacji w historii beGM (są jeszcze Warriors i  Rockets na zachodzie oraz Raptors i Heat na wschodzie, a rosną Bux i Thunder teraz dodatkowo)

Knicks zostali zabici przez kontuzje. Taka smutna prawda.

Jak pokazał też czas, rozstanie z BIG3 było dobrą decyzją, bo nigdzie bym już z nimi nie zajechał (przez kontuzje).

Te parę lat przebudowy zabiła z kolei historia Simmonsa, która była ewenementem i która zaprzepaściła mój plan - z jednej strony gra o wynik, a z drugiej strony postawienie na młodość. 

Parę rzeczy ofc mogłem zrobić lepiej, natomiast wątpię by przy tulu przeciwnościach losu, którym musiałem stawić czoła, wielu mogło się pochwalić ostatecznie aktualnie drugą drużyną w konferencji z najmłodszym corem w lidze.

na rozliczenie przyjdzie czas, ale za 5 lat jak Ball i Mobley będa w prime, a Brown dalej w wieku grywalnym :)

42 minuty temu, january napisał(a):

Nah. 

Dzika amerykanka do '19 - @człowiek...morza 
19-21 @Qcin_69 (notabene w jakiejś wymianie zniszczył właśnie CMa, chyba z Wigginsem)

a tu chronologia się nei zgadza. bo wiggins był przed BIG3 :P 

Edytowane przez człowiek...morza

Jalen Green in his last 8 games: 30.8 points, 4.1 rebounds, 3.0 assists (v.s. 2.0 turnovers) on 54.1/51.3/94.4 shooting (70.4 TS%)

Gosc ma 22 lata, dajta spokoj z porownywaniem go do nieefektywnych chuckerow. Zaraz bedzie, ze w NBA sa same leszcze oprócz 3 grajkow.

26 ppg na 61 TS za ostatnie 15 meczow.

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

26 ppg na 63 TS za ostatnie 15 meczow.

on mial już taki momenty w tamtym sezonie, nikt nie mówi, że jest komletnym petem, ale to nawet Poole była milion razy bardziej zweryfikowany w PO, a potem wyszło jak wyszło, jak ktoś chce mu dawać 30M+ za hasanie w rs, to już jego sprawa, ja mam spore obiekcje

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

on mial już taki momenty w tamtym sezonie, nikt nie mówi, że jest komletnym petem, ale to nawet Poole była milion razy bardziej zweryfikowany w PO, a potem wyszło jak wyszło, jak ktoś chce mu dawać 30M+ za hasanie w rs, to już jego sprawa, ja mam spore obiekcje

Dajesz mu 30 mln za potencjal 22 latka na zajebistego scorera I franchise core, ktory zaraz zadebiutuje w PO.

Ciezko, zeby jako 22 latek mial doswiadczenie w PO, Poole trafil do GSW Currego, a nie Rockets ktorzy miedzy innymi dzieki Greenowi, wychodza wlasnie z blota.

5 minut temu, Reikai napisał(a):

Dajesz mu 30 mln za potencjal 22 latka na zajebistego scorera I franchise core, ktory zaraz zadebiutuje w PO.

Ciezko, zeby jako 22 latek mial doswiadczenie w PO, Poole trafil do GSW Currego, a nie Rockets ktorzy miedzy innymi dzieki Greenowi, wychodza wlasnie z blota.

ale wiesz, że przed tymi 15 meczami robił grube 19ppg na 52.5TS i 31% za 3 kręcąc przy tym 103ortg (26 gier)? i Rox mimo to dalej byli 2-3 siły komfy, to nie Green ich wyszarpał z błota tylko Udoka z Sengunem + świetnie zbilansowany roster