Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, Alonzo napisał(a):

Marcus,

Pels  miał 4 graczy (gdzie chyba Sabonis był tym lepszym nie Harden) i skład papy i gruzu. chcesz, to moge Ciebie wieczorem wypunktować, ale po co?

Chętnie posłucham jak Harden i Sabonis mający impact TOP15 w pierwszym trymestrze wsparci drugim najlepszym graczem Nuggets, trzecim najlepszym Kings i czwartym najlepszym Clippers to skład gówna i papy :)

Weź chłopie napisz na kartce mój skład i swój i spróbuj nie zaśmiać się głośno, że dostałeś win więcej :)

Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Chętnie posłucham jak Harden i Sabonis mający impact TOP15 w pierwszym trymestrze wsparci drugim najlepszym graczem Nuggets, trzecim najlepszym Kings i czwartym najlepszym Clippers to skład gówna i papy :)

Weź chłopie napisz na kartce mój skład i swój i spróbuj nie zaśmiać się głośno, że dostałeś win więcej :)

Jak sobie Marcus życzysz :)

edit. Wydaje mi się, że już sobie wyjaśniliśmy na Priv z Marcusem nieporozumienia :)

Edytowane przez Alonzo

6 godzin temu, bogans2 napisał(a):

Tyle na temat leśnych dziadków z LAL i ich możliwości uciągnięcia sezonu, a co z PO?? :d

Anthony Slater: Steph Curry sounded unsure if he’d play in Indianapolis tomorrow. He’s been resting once in back-to-backs. Celebrini/staff will make final call. Curry: “I’m doing everything in my power to play back-to-backs eventually. Whether that’s tomorrow or the next one, I don’t know.”
Source: Bluesky

Ja tam się dziwie, że ktokolwiek z moich big3 gra jakiekolwiek b2b:) Na razie w 2T odpukać zdrowi i dobrze to wygląda ogólnie dla Lakers. Ale wiadomo jak to w NBA, urazy znikąd (pozdro Banchero czy Franz) mocno potrafią namieszać, także spokojnie czekam z hurraoptymizmem bilansowym.

A przy zdrowiu akurat w PO są dłuższe przerwy, brak b2b -> rzeczy sprzyjające moim Lakers:)

5 godzin temu, Braveheart22 napisał(a):

Btw, Thunder jednak nie top1. Szkoda, bo zasłużyli, a teraz bez Franza będzie ciężej. 

19.86 Wolves, 19.85 Thunder :D 

7 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Jakbym wierzył w fair bilans dla moich Magic, to pewnie bym dyskutował, ale są u nas pewne szablony i dawno sobie już odpuściłem takie rzeczy.

Ponoć masz mnie na ignorze, a może Ty po prostu masz wszystkich na ignorze przez cale zycie ? Bo tak każda dyskusja z tobą wygląda trochę 😛 

srednia arytmetyczna głosów 20-30 osób od pięciu lat już się myli, tylko Alonzo jeszcze się nigdy nie pomylił. 

6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Chętnie posłucham jak Harden i Sabonis mający impact TOP15

Skisłem xd 

Sabonis to chyba się nie załapał do playin w I trymestrze a na pewno nie był tam nawet najlepszym zawodnikiem w drużynie. Impact to daje VanVleet, lub Hart, a Sabonis nabija se cyferki w looserskim teamie. Sabonis dał taki impact ze musieli zwolnic trenera, który rok temu był coachem roku, lol. 

Harden był niezły ale za to w drugim trymestrze nie wiem czy bedzie w top150,

moze być ciężko ;]

Edytowane przez RonnieArtestics

26 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Skisłem xd 

Sabonis to chyba się nie załapał do playin w I trymestrze a na pewno nie był tam nawet najlepszym zawodnikiem w drużynie. Impact to daje VanVleet, lub Hart, a Sabonis nabija se cyferki w looserskim teamie. Sabonis dał taki impact ze musieli zwolnic trenera, który rok temu był coachem roku, lol. 

Harden był niezły ale za to w drugim trymestrze nie wiem czy bedzie w top150,

moze być ciężko ;]

Idź człowieku filipińskie szalety czyścić, a nie tu swoje mądrości sprzedajesz.

Nikt tego nie chce czytać.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Jesteś pewny że ludzie wola czytać Twoje wycieczki osobiste niż moje posty o koszykówce ? 

Sabonis kręci dwudziesty bilans w lidze mając u boku Foxa, DeRozana, Keegana i tego twojego ponoć trzeciego najlepszego w druzynie Malika. Nie jest nawet najlepszym zawodnikiem w dwudziestej druzynie ligi😃 bo fox ich tam ostro ciągnął za uszy. Weź się ocknij, jest trzydzieści drużyn w lidze a ty oni są na miejscu dwudziestym a ty sobie rzucasz na wiatr określenia jak top15 impact w lidze. 

9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jesteś pewny że ludzie wola czytać Twoje wycieczki osobiste niż moje posty o koszykówce ? 

Sabonis kręci dwudziesty bilans w lidze mając u boku Foxa, DeRozana, Keegana i tego twojego ponoć trzeciego najlepszego w druzynie Malika. Nie jest nawet najlepszym zawodnikiem w dwudziestej druzynie ligi😃 bo fox ich tam ostro ciągnął za uszy. Weź się ocknij, jest trzydzieści drużyn w lidze a ty oni są na miejscu dwudziestym a ty sobie rzucasz na wiatr określenia jak top15 impact w lidze. 

W czymś tam jednak jest dobry ten Litwin 😉

IMG-20250110-WA0006.jpg

Fox to ten szef, którym Kings handlują obecnie w pierwszej kolejności?

Chyba komuś pomyliło się z zeszłym sezonem, gdzie faktycznie Fox w clutch wyglądał jak Curry/Nowitzki, ale obecnie to cień zawodnika z zeszłego sezonu.

Keegan Murray jest gorszy nawet niż Kevin Huerter, który przegrał miejsce w rotacji nie tylko z Monkiem, ale i Keonem Ellisem.

DeRozan jest cieniem gracza z zeszłego sezonu, jeśli nie liczyć pierwszych może 10 spotkań RS.

Sabonis potencjalnie gra statystycznie, nawet lepszy sezon niż rok temu, więc te powoływanie się na bilanse, gdzie cała reszta teamu nie dojeżdża to jakiś żart albo jak podejrzewam prowokacja, na swój sposób udana, skoro sypie tymi oczywistościami. 

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Fox to ten szef, którym Kings handlują obecnie w pierwszej kolejności?

Chyba komuś pomyliło się z zeszłym sezonem, gdzie faktycznie Fox w clutch wyglądał jak Curry/Nowitzki, ale obecnie to cień zawodnika z zeszłego sezonu.

Keegan Murray jest gorszy nawet niż Kevin Huerter, który przegrał miejsce w rotacji nie tylko z Monkiem, ale i Keonem Ellisem.

DeRozan jest cieniem gracza z zeszłego sezonu, jeśli nie liczyć pierwszych może 10 spotkań RS.

Sabonis potencjalnie gra statystycznie, nawet lepszy sezon niż rok temu, więc te powoływanie się na bilanse, gdzie cała reszta teamu nie dojeżdża to jakiś żart albo jak podejrzewam prowokacja, na swój sposób udana, skoro sypie tymi oczywistościami. 

wszyscy winni tylko dziwnym trafem gracze pelicans sabonis i monk nie! krystaliniczni jak lza

traci wybiórczością

dodatkowo zadnych danych na potwierdzenie swoich tez. pelikan mysli ze inni tez pelikany...

W kings problemem jest odejście od defensywy ale jak do Foxa dokładasz DDR to musisz mieć kłopot. 

1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a):

Niegrzeczne. 

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Różnie to bywa. Czasem na siłę robisz wpis tylko aby skrytykować grę lub radnego. A szkoda bo można się może i nie zgadzać z koszykarskimi wpisami ale podyskutować.  I pomyśleć ciut z innej perspektywy. Po odejściu co warto zauważyć więcej Ciebie tutaj ;) 

Się uruchomiłeś jak nigdy. I pozytywnie i negatywnie. Zależy od twojego nastroju ;) 

Fajnie wygladaja rolesi Heat w T2 poki co w porownaniu do T1.

Oubre 17 ppg 6.7 reb 2.6 stl epm def +1.5

Kcp 11.8 ppg 37.4% za 3 przy dwoch celnych na mecs, 2 stl epm def +1.5

Brook 15 ppg 2.4 trojki na 37.4% Def epm +1.3

Claxton 11/7/2/2

Bogdanovic Mala probka ale tez 2.1 trojki na 40%.

Plus George sie rozkreca powoli, 18/6/4 oraz 3 trojki na 41.2%.

Boli ten brak Luki, ale lineup KCP Bogdanovic George Oubre Lopez poki co wyglada bardzo fajnie przy ~~1/3 T2.

11 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

wszyscy winni tylko dziwnym trafem gracze pelicans sabonis i monk nie! krystaliniczni jak lza

traci wybiórczością

dodatkowo zadnych danych na potwierdzenie swoich tez. pelikan mysli ze inni tez pelikany...

Nie wkurviay po nocy Sabonisa bo zobacz jak to sie konczy ;) 

.. i tak. Drugim najlepszym graczem meczu był przywoływany przez Ciebie Monk 

Wybił z głowy koszykówkę niskim celtom 

RL kings 6 z rzędu. 

To że 3 mecze tej serii bez Foxa mogą zamieszać w głowie. 

Dominują pomalowane kolejny raz.