Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

@Braveheart22 nic nie wskórasz, bo to jest beton i ręka rękę myje w radzie. Jestem ciekaw  jaka byłaby reakcja Alonzo gdyby evi poprosił o zagłosowanie za niego Reikaia. Wtedy zapewne mielibyśmy wielką dramę i awanturę, bo Reikai dał Magic 16:12. Ale wiadomka, jak oszukuje Alonzo to można puścić, a rada protestować nie będzie, bo jeszcze się obrazi chłop i odejdzie. Niestety, takie są tu realia, że rada ma teraz swoją spółdzielnie i robią co tylko chcą. @Qcin_69 dobrze wszystko wyjaśnił. 

3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

no Laf też się zgodził z głosami Januarego, a miał jeszcze trudniej bo ich nie widział, to jest dopiero Jedi mind trick.

oj widzisz, skoro nie zweryfikował to przeszedł na ciemną stronę mocny. Rożnica pomiędzy zaakceptowaniem czegoś czego się na oczy nie widziało a zgodzenie sie z czyimiś głosami i ich wysłanie to jednak sporawa różnica.

3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

Co bardziej podejrzane dotyczy to Bux, a jak wiadomo jest to jedyny zespół na Wschodzie mogący postawić się Mistrzowi Playinow z Koszalina, MI TAM TO PACHNIE SPÓŁDZIELNIĄ! 

dawno nie było! rozumiem że wraca, są w końcu podstawy, przecież Giannis biega trykocie JAZZ. A nie! k****, zaraz, coś poszło nie tak z tymi teoriami...

2 godziny temu, january napisał(a):

czasu bez nerwów ala Regis czy Evitacre.

bez nerwów ? Stary, pokazać Ci mojego wat's up'a ? Od Erniego przez Szulima po Alonzo "napisz opis!" "Evi jesteś zrób coś masz mega skład", "wyślij cokolwiek", "głosowanie ziom! " a Ty w tym czasie próbujesz z zestawu Lego city straż pożarna zbudować z 7 latkiem gwiezdnego niszczyciela, albo jakieś wieczorne że "Russel za CP3 + 3 first roundery bez protekcji *" jak Ty próbujesz po prostu się odmóżdżyć patrząc jak Mike Mayers sieka kogoś maczetą 😀 Mnie to stresuje! 😀

34 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

@Braveheart22 nic nie wskórasz, bo to jest beton i ręka rękę myje w radzie. Jestem ciekaw  jaka byłaby reakcja Alonzo gdyby evi poprosił o zagłosowanie za niego Reikaia. Wtedy zapewne mielibyśmy wielką dramę i awanturę, bo Reikai dał Magic 16:12. Ale wiadomka, jak oszukuje Alonzo to można puścić, a rada protestować nie będzie, bo jeszcze się obrazi chłop i odejdzie. Niestety, takie są tu realia, że rada ma teraz swoją spółdzielnie i robią co tylko chcą. @Qcin_69 dobrze wszystko wyjaśnił. 

Alonzo nie ma przeciez nic wspolnego z tym, Evi wzial glosy od Szulima. Cos sie tak go czepil? :)

54 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

@Alonzo czemu się zgodziłeś na bycie pośrednikiem w wysyłaniu głosów skoro głosowanie było tajne i każdy doskonale wiedział, komu ma wysłać, bo było podane?

(jak się okazało finalnie "lewych" głosów) 

Evi wysłał jakoś wieczorem do mnie, więc napisałem mu że to do Julka.

Evi mi czy mogę przesłać

I przesłałem kopiując post Eviego i wysyłając Julkowi.

Przyznaję uczciwie, że rzuciłem jakoś po wysłaniu okiem tylko na bilans Magic i Bux;)

Resztę głosów Eviego czytałem dopiero wczoraj z innymi bilansami.

Pozdrawiam

22 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Evi wysłał jakoś wieczorem do mnie, więc napisałem mu że to do Julka.

Evi mi czy mogę przesłać

I przesłałem kopiując post Eviego i wysyłając Julkowi.

Przyznaję uczciwie, że rzuciłem jakoś po wysłaniu okiem tylko na bilans Magic i Bux;)

Resztę głosów Eviego czytałem dopiero wczoraj z innymi bilansami.

Pozdrawiam

To wystarczyło odpisać, że nie możesz, bo głosowanie jest tajne. 

Uważasz, że to co zrobili Szulim i Evi jest fair i powinniśmy to olać? 

Właśnie takie incydenty psują tę grę. 

2 godziny temu, evitacre napisał(a):

oj widzisz, skoro nie zweryfikował to przeszedł na ciemną stronę mocny. Rożnica pomiędzy zaakceptowaniem czegoś czego się na oczy nie widziało a zgodzenie sie z czyimiś głosami i ich wysłanie to jednak sporawa różnica.

to żadna różnica ;) 

Nie wiem co może być bardziej uwłaczające na forum niż bycie padawanem Szuj’lima - chyba tylko bycie klawiaturą Julkastepa  tbh. 

Zgapiac jego bilanse to jak pytać BMFa o prospekty z draftu, albo mnie o rady w pisaniu opisów :P 

Glosy ofc powinny być anulowane, ale nie będą pewno bo tam jedna szajka teraz zarządza, a Szulim bystry chłopak, wie że trzeba zrobić dobrze Alonzo i znowu się prześlizgnie ze swoimi matactwami xd 

Nie wiem tbh co to za frajda grać na takich czitach, ale widocznie jakaś jest! 

Najbardziej żal w tym wszystkim Biednego Marcusa Cambyego, który już chyba się poddał w walce o Prawdę i zaakceptował system w którym się znalazł :( 

Slowa wsparcia od Niezależnego  Obserwatora przyjacielu od Baczewskiego!

3 godziny temu, Braveheart22 napisał(a):

Akurat Bucks na tym nie zyskali. Głównym beneficjentem są Jazz.

jak możesz gdzieś użyć słów Mistrz Play-imię i Koszalin to robić to bez względu na resztę słów w akapicie! 

54 minuty temu, Braveheart22 napisał(a):

To wystarczyło odpisać, że nie możesz, bo głosowanie jest tajne. 

Uważasz, że to co zrobili Szulim i Evi jest fair i powinniśmy to olać? 

Właśnie takie incydenty psują tę grę. 

Zapraszamy do Rady Brave :)

Łatwo jest po stronie tych którzy krytykują, a trudniej z tej drugiej. Twoja energia przyda nam się z pewnością w Radzie.

Evi z jakiegoś powodu nie mógł do Julka, przesłał do mnie, więc wysłałem. To nie jest tak, że ja nie mam co robić z czasem, tylko siedzę i czekam jak tu wykorzystać przywilej bycia w Radzie. Przesłałem i wróciłem do własnych zajęć.

Wolałem przesłać, niż żeby tych głosów nie było. Wy zadecydujcie jak je traktować - ja po prostu wybrałem najlepsze z dostępnych wg mnie rozwiązań w ostatnich godzinach przed zamknięciem głosowania.

Odnośnie czy to jest fair - że Evi miał takie głosy jak Szulim?

Fajnie, że wysłał. @evitacre podobnie jak inni GMowie mogą jeszcze zmienić głosy dziś i jutro, więc jeżeli uzna, że coś powinien zmienić, to oczywiście może to zrobić.

Uważam, że względem wcześniejszych sezonów, gdzie ludzie kopiowali po prostu głosy Karpika - mamy olbrzymi postęp, choć oczywiście cały czas jest co udoskonalać. Natomiast głosy LAFa jak podał rozpiskę (jeszcze nawet ich nie czytałem) również powinny być liczone wg mnie.

I mam prośbę - nie mieszaj mnie w tą żółć, która się tu wylewa, bo to jest właśnie główny problem tej gry, że są osoby które interesują tylko jakieś dramy.

Tyle ode mnie, reszta w Radzie jak chcesz. :)

Jeśli uważasz, iż fajnie, że Szulim dwukrotnie wysłał swoje głosy (gdzie wyraźnym beneficjentem jest Jego team) to w sumie nie mamy o czym rozmawiać :)

Ja dalej wnioskuję o ukaranie tego incydentu. 

A do Rady nie wstępuje. Nie będę później świecił oczami i dostawał baty od innych, jak mnie przegłosujecie w danej niewygodnej kwestii. 

@Braveheart22 moje głosy na mnie się nie liczą i tak

@evitacre poprosił mnie pod koniec deadline żebym się podzielił tabelką i sobie zmieni wedle swojej modły i wyśle

że zjebał i wysłał moje? no też się na niego wkurzyłem, ale nie było tu żadnej mojej negatywnej kwestii, że chce sobie bilanse poprawiać itp

sam zresztą będą robił korekty jutro moich

I akurat jeden wyższy głos na jazz niewiele zmienia, więc nie widzę w tym wielkiego benefitu

no i Brave - naprawdę wbijaj do Rady, każdy kto był w Radzie zawsze dostaje po głowie, a tam mrówcza robota jest robiona żeby grę utrzymać w jako tako formie - masz pomysły - udziel się i tam ;)