Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

@24kobe8 jak coś wciąż czekam na uzasadnienie :)

@MarcusCamby

Z tego 15-13 po drugiej analizie może ew. iść 1-2W ale nie musi.

Nie lubię Twojej ławki i nie wygląda dobrze kończenie meczy w obronie duetem Harden-Monk, do tego brak rim protection i brak backup C, który mimo braku podanych minut w opisie rotacji grał jakieś 12 min.

image.thumb.png.fb4724f44da50e89a2304f91b1aab2ad.png

Edytowane przez 24kobe8

1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a):

ale jak mogłeś skopiować głosy od Szulima skoro były wysyłane one anonimowo? 

Jedi mind trick.

Tzn istnieją oczywiscie jeszcze jakieś inne, dość prymitywne sposoby. Przykładowo, można zrobić coś tak niedorzecznego jak zapytać lub poprosić kogoś o pomoc. Jednak do tego rzadko się uciekam, czytanie w myślach jest dużo fajniejsze. 

3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Haha, ta gra nigdy nie przestanie zaskakiwać. 

beClown w pigułce. 

znacie ten film  „Nie patrz w górę.” ? 😀

@Alonzo odkad doszedł do rady mocno pracuje na to żeby mieć jak największy parytet w głosowaniach. Najpierw kilka osób zachęcił do odejścia swoim Alonzowaniem, lub wykorzystywaniem pozycji radnego do ignorowania zasad gry i wprowadzania własnych ad-hoc, a teraz przejmuje sobie prawo do głosowania za nieaktywnych xD 

Ja myślę, ze to bardzo dobrze dla beClown i utrzymania poziomu gry, że wszystko wiedzący najlepiej gm i radny ma teraz 2/15 głosów. kolejna bardzo racjonalna decyzja Alonzo, gratuluje z całego serca, z tak rozsądnym radnym ta zabawa jak widać idzie tylko w dobrym kierunku. 

Mordziu, ale to nie Alonzo glosowal za kogos innego :P

@RonnieArtestics chcesz grać to graj. Nie chcesz to nie przeszkadzaj. Zawsze byłeś miłe widziany bo fajnie budowałeś zespół ale po co tak brzydko kończyć przygodę która jakiś czas trwała. Mało kulturalne to jest. Tak bez klasy jak niepodawanie ręki przez lbj. Masz za dużo wolnego czasu? Weź druga robotę ;)

12 minut temu, ignazz napisał(a):

@RonnieArtestics chcesz grać to graj. Nie chcesz to nie przeszkadzaj. Zawsze byłeś miłe widziany bo fajnie budowałeś zespół ale po co tak brzydko kończyć przygodę która jakiś czas trwała. Mało kulturalne to jest. Tak bez klasy jak niepodawanie ręki przez lbj. Masz za dużo wolnego czasu? Weź druga robotę ;)

Przecież jestem kulturalny. I grzecznie się wypowiadam, nawet chwale nowego prezesa. 
Generalnie Alonzo opluwa zasady gry już któryś raz w ciągu kilku miesięcy a ty jeszcze temu przyklaskujesz ;) 

@Alonzo żeby nazwać kogos foliarzem wypadałoby najpierw znać znaczenie tego określenia, z tego co kojarzę twoje wysrywy w dziale inne to raczej tobie bliżej jest tego zaszczytnego określenia. 

15 minut temu, ignazz napisał(a):

..ale uczciwie muszę przyznać (abstarhując od samej persony), że fajnie że zrobił opis Indiany. Czytałem (bo jest funkcja czytania posta mimo ignora) i dlatego dałem aż 10W bo planowałem 8. Indiana była jednym z najbardziej przeoranych teamów przez kontuzje w 1T.

Godzinę temu, evitacre napisał(a):

Why ? Skoro je wysłałem to się z nimi zgodziłem, right ?

no Laf też się zgodził z głosami Januarego, a miał jeszcze trudniej bo ich nie widział, to jest dopiero Jedi mind trick.

Tak pytam tylko z ciekawości, bo ja za jakiegoś Alvareza dostałem chyba roczny zakaz wymian z Lafem, a tutaj jest zawłaszczenie przeszło 13% głosów (2 na 15) przez jednego GMa bez względu na głosowanie. 

Co bardziej podejrzane dotyczy to Bux, a jak wiadomo jest to jedyny zespół na Wschodzie mogący postawić się Mistrzowi Playinow z Koszalina, MI TAM TO PACHNIE SPÓŁDZIELNIĄ! 

Głosy 1T:

Celtics 14 14
Nets 18 10
Knicks 19 9
Sixers 14 14
Raptors 18 10
Bulls 11 17
Cavaliers 16 12
Pistons 13 15
Pacers 11 17
Bucks 22 6
Hawks 8 20
Hornets 7 21
Heat 15 13
Magic 18 10
Wizards 6 22
Mavericks 11 17
Rockets 6 22
Grizzlies 17 11
Pelicans 17 11
Spurs 7 21
Nuggets 20 8
Wolves 21 7
Blazers 11 17
Jazz 15 13
Thunder 20 8
Warriors 13 15
Lakers 17 11
Clippers 17 11
Suns 8 20
Kings 10 18
SUMA KONTROLNA 420 420

Proszę o to moje głosy wpisać do arkusza 

@RonnieArtestics nikomu się nie chce być w Radzie tbh. Zero profitów same kłopoty i zdarzają się trudne decyzje. Zawsze tak bylo jest i bedzie:) Większość skupiać sie probuje wylacznie na NBA rzeczach - i budowie rosteru. Tobie też to polecam, wymiany, draft, FA I można się bawić naprawdę małym nakładem czasu bez nerwów ala Regis czy Evitacre.

I dzięki za opis:)

2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a):

no Laf też się zgodził z głosami Januarego, a miał jeszcze trudniej bo ich nie widział, to jest dopiero Jedi mind trick.

Tak pytam tylko z ciekawości, bo ja za jakiegoś Alvareza dostałem chyba roczny zakaz wymian z Lafem, a tutaj jest zawłaszczenie przeszło 13% głosów (2 na 15) przez jednego GMa bez względu na głosowanie. 

Co bardziej podejrzane dotyczy to Bux, a jak wiadomo jest to jedyny zespół na Wschodzie mogący postawić się Mistrzowi Playinow z Koszalina, MI TAM TO PACHNIE SPÓŁDZIELNIĄ! 

Akurat Bucks na tym nie zyskali. Głównym beneficjentem są Jazz. Bilans ponad 2 winy powyżej średniej z trymestru. To tak jakby każdy mógł sobie wysłać dodatkowy głos z zawyżonym bilansem swojego zespołu, który, by się liczył do średniej. Kabaret. 

Istota tajnego głosowania polega na tym, by każdy wedle swojej oceny ułożył bilanse. Bez konsultacji z innymi osobami priv. Mylę się?

Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach czy nie ma czasu przysiąść, przeanalizować to niech nie głosuje, proste. A tu mamy jeszcze jawne przyznanie się do kopiowania głosów. Powtórzę jeszcze raz, kabaret... 

Sory Szulim, sory Evi, ale to się kwalifikuje do poważnego ukarania. Na przykład jakiś minus na bilansie, na koniec sezonu albo potężna kara finansowa dla zespołu to może byście się nauczyli na przyszłość. 

Osoby decyzyjne powinny się zająć tym tematem, a nie go zlewać.