Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Zobaczcie proszę że część moich głosów wręcz szkodzi interesom beGM spurs. Niezależnie od powyższego jestem akurat średnio ale zadowolony z głosów gdzie może i pogorszyłem swoją strefę komfortu ale zagłosowałem jak myślałem. 

Po prostu uzasadnij na jakiej podstawie stawiasz Lakers w ścisłym topie. 

Bo z boku wygląda na to, że kiedyś mocno wojowałeś z Januarym, a teraz dla pozorów robisz odwrót o 180 stopni. 

21 minut temu, january napisał(a):

Top3 najtrudniejszych dla mnie ekip do oceny

Świetne skrzydła (Jalen Johnson, RJB, Cam), ale słabiutki lider Haliburton, na szczęście jest backup dobry McConnell. Kłopoty Smarta, ale niezły Grimes. Słabiutki Nurkić na C i surowy overall rookie Clingan. Dużo rzeczy bardzo fajnych, ale 2 elementy (lider, obsada C) kiepściutkie. Imo finalnie GM na pewno nie przeszacował:)

Ja tam widze 4 liderów w T1 a nie jednego (plus dobra ławka). Wszyscy blisko 20pkt na mecz i znikome absencje także czy słabsza forma Haliego wiele tu zmienia? Wg mnie niewiele. Zagrał wszystko, dorzucił 18pkt, koledzy korzystali z jego gravity (chyba tak to się mówi), swoje zrobili można się rozejść :d

Zgoda że pozycja centra wygląda podejrzanie ale oni są tam od stania, zbierania i dobijania i to mniej więcej zrobili

19 minut temu, Pablo81 napisał(a):

6-22 dla Bulls od @ignazz.

Od kilku sezonów mam bilanse wystawione od tego GMa wyraźnie niższe od średniej, ale teraz to jest jakaś farsa. Jednocyfrowej liczby zwycięstw nie dostałem od żadnego innego głosującego, a tu od Torunianina 6 :)

Jaki to ma w ogóle sens?

Nie łącze nickow z zespołami i wczoraj miałem ostatecznie korekty które nie doszły i tam było 3 w więcej. Może nie jest to co myślałeś ale tak wyszło 

9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a):

Po prostu uzasadnij na jakiej podstawie stawiasz Lakers w ścisłym topie. 

Bo z boku wygląda na to, że kiedyś mocno wojowałeś z Januarym, a teraz dla pozorów robisz odwrót o 180 stopni. 

Moim zdaniem to po prostu na tle kłopotów przeciwników groźny zespół bez koni trojańskich jak w realu. Zwrotu nie robię bo im wyższy bilans tym gorszy mój pick. Powinienem zaniżać bilans i cieszyć się ze macie podobna narracje 

@Pablo81 jako fani spurs zrozum proszę ze nigdy nie poluje na Ciebie i żadne Keldona wymiany jak wcześniej sugerowałeś nie maja wpływu na relacje czy co gorsza głosy nie maja wpływu. Przyznam szczerze ze analizując wszystko powinieneś mieć wyższy bilans bo mnie trochę PG13 zmylił ale z drugiej strony brak opisu nie pomógł. Jesteś bardzo aktywnym userem we wszystkich tematach wiec brak mnie dziwi. Jak pisałem. Nie karalem sztucznie za braki gm ale w Twoim przypadku brak skutkował tym ze niewłaściwie oceniłem zespół. Przyznaje ze niecelowo niedoszacowalem twojej wartości i zrobię korektę w T2 aby naprawić błąd ale pretensje o brak opisu nie do mnie. 

1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a):

Wemby robiący 15:14 bez 15 meczy Sochana  i ławki z Collinsem jako najgorszym zmiennikiem to dla mnie zaszczyt jako fana spurs 

Poprawiłem 

Murray może nie gra rewelacyjnie ale czy ma gorszy wpływ niż rl cp3? A Ivey vs zawodzącym Vassell?

Hunter jak wrócił to taki lepszy Barnes a rezerwowego centra masz lepszego. 

Są podobieństwa. I są czasem bilanse dodatnie 

No ogólnie u nas co wielu krytykuje gwiazdy mogą uciągnąć więcej co przy długimi RS jest błędne moim zdaniem i krzywdzące dla bilansu ekip z balansowanych 

Wartość gwiazd i ich wpływ jest zawyzany w lidze gdzie te gwiazdy sporo sobie odpuszczają w RS 

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

@Pablo81 jako fani spurs zrozum proszę ze nigdy nie poluje na Ciebie i żadne Keldona wymiany jak wcześniej sugerowałeś nie maja wpływu na relacje czy co gorsza głosy nie maja wpływu. Przyznam szczerze ze analizując wszystko powinieneś mieć wyższy bilans bo mnie trochę PG13 zmylił ale z drugiej strony brak opisu nie pomógł. Jesteś bardzo aktywnym userem we wszystkich tematach wiec brak mnie dziwi. Jak pisałem. Nie karalem sztucznie za braki gm ale w Twoim przypadku brak skutkował tym ze niewłaściwie oceniłem zespół. Przyznaje ze niecelowo niedoszacowalem twojej wartości i zrobię korektę w T2 aby naprawić błąd ale pretensje o brak opisu nie do mnie. 

Dziękuję za wyjaśnienie. Wierzę, że był to zwykły błąd w kalkulacjach i taką wersję przyjmuję do wiadomości.

54 minuty temu, 24kobe8 napisał(a):

Wemby robiący 13-12 bez 11 meczy Huntera i ławki to dla mnie zaszczyt 😉 @bogans2

Moze delikatnie przesadzilem ale grales sa, 2 x cha, dal, sac, por, 2 x wsh, 2x chi, 2x bos, gs (13 meczy). Tutaj mozliwe okolo 9 winow. Reszta (15 meczy) z wyzej notowanymi druzynami ktore tez mialy jakies tam problemy :d takze moze ze 2 bys wygral. To daje okolo 11 takze pomylilem sie mniej niz Ty w opisie 😋

Brawo Laf - podoba mi się ta odpowiedź na bilanse, zaczynasz odbudowywać sympatie! 

Brawo Marcus Camby - widać, że Ostatnie Ostrze Sprawiedliwości wciąż numero uno wśród Ekspertów

Reakcja Reikaia na głosy Lafa dziwna, w sumie napisał on publicznie tylko to co sam robi od półtora roku po cichu, więc nie kumam aferki 

A no i brawo Alonzo, widzę że dalej udaje się swój skład węgla i papy promować skutecznie xd 

9 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

Brawo Laf - podoba mi się ta odpowiedź na bilanse, zaczynasz odbudowywać sympatie! 

Brawo Marcus Camby - widać, że Ostatnie Ostrze Sprawiedliwości wciąż numero uno wśród Ekspertów

Reakcja Reikaia na głosy Lafa dziwna, w sumie napisał on publicznie tylko to co sam robi od półtora roku po cichu, więc nie kumam aferki 

A no i brawo Alonzo, widzę że dalej udaje się swój skład węgla i papy promować skutecznie xd 

Brawo Qcin za trollowanie - jesteś w tym konsekwentny - szanuję xD