january Opublikowano Sobota o 07:32 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:32 15 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): W pierwszych 10-12 meczach Wemby był baaardzo przeciętny a zbiegło się to z brakiem Huntera i okropnym Murrayem. Niemnuej overall to przynajmniej top10 grajek ligi już z niesamowitym impactem. Dodatkowo jako że rzuca to akurat Ben Simmons może przy nim grać. Ciężko o tank już z 2nd year Wembym:) Atlanta w 2023 wygrała u nas przyszłość;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Sobota o 09:18 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:18 chciałem przeprosić za brak opisu, ale wróciłem późnym wieczorem 2go na chatę i już nie miałem siły siadać do kompa, to mój pierwszy fail od bardzo dawna w tym względzie, potraktujcie to jak uważacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano Sobota o 09:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:36 2 godziny temu, january napisał(a): Niemnuej overall to przynajmniej top10 grajek ligi już z niesamowitym impactem. Dodatkowo jako że rzuca to akurat Ben Simmons może przy nim grać. Ciężko o tank już z 2nd year Wembym:) Atlanta w 2023 wygrała u nas przyszłość;) Zgadzam się, jednak mówimy o sporcie zespołowym I ja na ten moment nie widzę nic ponad Twoje przedsezonowe przewidywnia: "28. Atlanta Hawks 21-61" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano Sobota o 17:11 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:11 @january chodziło podejrzewam o Ciebie, a nie o Butlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano Sobota o 17:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:15 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @january chodziło podejrzewam o Ciebie, a nie o Butlera Aaaa No co zrobić, mnie się o moje gwiazdy przy kontraktach jakich chcieli zawsze czepiano (notabene przy Butlerze to wielokrotnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano Sobota o 19:48 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:48 2 godziny temu, january napisał(a): @Braveheart22 Jimmy dyskretnie (jak to on) pyta o extension Przypominam, że Jimmy nie jest u mnie 5 lat, a na rozmowę z szefem trzeba sobie zasłużyć, tym bardziej, że assety zostały ruszone na chłopa Btw, jak jest traktowana u nas ta sprawa zawieszenia ze strony klubu w rl? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano wczoraj o 05:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:56 O ja pi****le Brice 34pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano wczoraj o 10:17 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:17 @julekstep z ciekawosci, duzo pmow z bilansami dostales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 10:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:35 17 minut temu, Reikai napisał(a): @julekstep z ciekawosci, duzo pmow z bilansami dostales? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Moje będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu No to grubo Ludziom nie chce sie jebac w liczenie do 420, tak to byl schemat i mozna bylo dodawac I odejmiwac wedlug uznania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 21 minut temu, Reikai napisał(a): No to grubo Ludziom nie chce sie jebac w liczenie do 420, tak to byl schemat i mozna bylo dodawac I odejmiwac wedlug uznania. Większość pewnie będzie na ostatnią chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Większość pewnie będzie na ostatnią chwilę. Chcialbym, zebys mial racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) @MarcusCamby jak tam twój vintage Harden ?? Also known as robie 6apg i 6to na mecz w ost 30 dniach ? xd 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Chcialbym, zebys mial racje. Tzn, ze ludzie jak zwykle na ost chwile będą wpisywać byle co i ciebie to cieszyc bedzie ? a tera nie ma od karpika jak skopiować, wiec będą na pewno niezle jaja w tym głosowaniu Edytowane 20 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): @MarcusCamby jak tam twój vintage Harden ?? Also known as robie 6apg i 6to na mecz w ost 30 dniach ? xd Tzn, ze ludzie jak zwykle na ost chwile będą wpisywać byle co i ciebie to cieszyc bedzie ? a tera nie ma od karpika jak skopiować, wiec będą na pewno niezle jaja w tym głosowaniu Bedzie mnie cieszyc to, ze ludzie moga wysylac glosy bez niewiadomo jakiej analizy adv stats, niz zeby pisali tylko jak jest c***owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 4 godziny temu, Reikai napisał(a): No to grubo Ludziom nie chce sie jebac w liczenie do 420, tak to byl schemat i mozna bylo dodawac I odejmiwac wedlug uznania. A te tajne głosy to nie była jeszcze Twoja decyzja w Radzie:)? Ja zawsze przeciw temu byłem, no ale zobaczymy jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Teraz, january napisał(a): A te tajne głosy to nie była jeszcze Twoja decyzja w Radzie:)? Ja zawsze przeciw temu byłem, no ale zobaczymy jak wyjdzie. ja mam już bilanse gdzie zmieni się pewnie jeszcze +/-2W/L bo muszę jeszcze dodać 1W za opisy playoffowym teamom i 1L tankerom i dać 1L playoffowym bez opisów i 1W tankerom bez opisów. Ogólnie terminarz mi trochę zmienił planowane bilanse, bo jednak niektóre teamy mają naprawdę łatwe/trudne terminarze. Wyślę do Julka pewnie jutro na spokojnie koło południa. Poproszę go też o napisanie mi kto wysłał i wrzucimy przypominajkę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 30 minut temu, january napisał(a): A te tajne głosy to nie była jeszcze Twoja decyzja w Radzie:)? Ja zawsze przeciw temu byłem, no ale zobaczymy jak wyjdzie. Moja samodzielna nie, ale bylem oredownikiem tego po T3.* *Co jest pojebane, bo glosow bylo wtedy sporo i sama formula sie sprawdzila, bo nie bylo copy paste, a wyniki byly roznorodne, ale wiekszosc byla zle wyslana I musialem potem na PM atakowac ludzi, zeby to poprawiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu moze @karpik napisze tu swoje propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) AJ celebruje nowy kontrakt oraz gratki dla Prince za 3 asysty. Ma głowę tam gdzie powinien Brice b2b 25+pkt. Tutaj zapowiada się jakaś masakra i Brice nie będzie brał jeńców. w rl Utah chyba zaczęli sikać w gacie Edytowane 4 minuty temu przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi