Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważ że mój komentarz „uprzedzony do uczestnika gry” poszedł do Marcusa wyciągając niejako komentarz ze środowiska fan boyów Denver. Nie było tam rzutu kamieniem w waszą denverowska społeczność choć lubię jak się czasem kłócicie 

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chyba jednak jestem uprzedzony

Raczej w złym nastroju. Bo nie wyczuwasz istoty wypowiedzi. Bardzo niewinnej i neutralnej. Po prostu od tak wrzucone jedno zdanie. Bez podtekstów i wbijania szpilek. 

• Hornets forward Grant Williams had to be helped off the court after an awkward fall on a drive late in Saturday’s game, Boone adds. Williams couldn’t put any weight on his right leg and needed assistance to get to the locker room. “I think it has just been diagnosed as a right knee injury,” Lee said. “We’ll continue to get some imaging and evaluations. The most important thing is all of our prayers are with Grant and we hope the news comes back as good as possible.” 

Zaje##ście.. 😐

13 minut temu, Alonzo napisał(a):
  • Hornets forward Grant Williams had to be helped off the court after an awkward fall on a drive late in Saturday’s game, Boone adds. Williams couldn’t put any weight on his right leg and needed assistance to get to the locker room. “I think it has just been diagnosed as a right knee injury,” Lee said. “We’ll continue to get some imaging and evaluations. The most important thing is all of our prayers are with Grant and we hope the news comes back as good as possible.” 

Zaje##ście.. 😐

ogladam hornets regularnie. ogolnie williams to straszny kasztan.

nie dalbym mu 5 baniek w naszej grze

on w niczym nie jest dobry.

1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a):

ch##ja się znasz..

ja oglądam mecze Granta Williamsa tunelowo przez całą jego karierę. Trochę smutne, że jak ktoś nie napierd##la fajnych highlightów to wg kanapowych widzów jest słaby, bo robi mało sexy rzeczy, żeby LaMelo sobie mógł błyszczeć..

Oby nie ACL..

9 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

Cos tam broni, cos tam rzuci. Jak kazdy role player w NBA.

Problem w tym, ze w beGM jest przedstawiany jako mesjasz.

1 minutę temu, Alonzo napisał(a):

ch##ja się znasz..

ja oglądam mecze Granta Williamsa tunelowo przez całą jego karierę. Trochę smutne, że jak ktoś nie napierd##la fajnych highlightów to wg kanapowych widzów jest słaby, bo robi mało sexy rzeczy, żeby LaMelo sobie mógł błyszczeć..

Oby nie ACL..

Grant Williams jest cienki po obu stronach parkietu. Jeszcze w Bostonie to wydawało się, że może brakuje fitu i za bardzo łata dziury. Ale okres w Mavs to porażka i teraz w Hornets też słabo wygląda.

Nie mówiąc o tym, że gość jest potężnie soft.

Nie zdziwię się jak po skończeniu obecnego kontraktu będzie szukał w ogóle zaczepienia za minimum.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

no, czyli w niczym nie jest dobry.

ja wam wole rolesow co dobrze bronia, rzucaja za 3 i wykazuja sie boiskowa inteligencja. ktorzy wbrew temu co piszesz, istnieja.

1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a):

Nie zdziwię się jak po skończeniu obecnego kontraktu będzie szukał w ogóle zaczepienia za minimum.

jop

Edytowane przez człowiek...morza

Williams ma tę płaską facjatę która może skutecznie wkurzać liderów przeciwnika. Takie rogate dusze są potrzebne. I doceniane przez gwizdy jak ta akcja poklepywania Doncica do Sochana jak ten pajacował ale i dociskał Lukę w obronie. Tego czasem nie widać w statystyce ale każdy klub lubi mieć takich gości. Na 3 - 4 statystycznie bezjajecznych Tatumow jeden rogacz zawsze się przyda. Można go i poświęcić na podwójnego dacha gdy lider się zagotuje

Teraz zszedł trochę z radaru ale pewnie robi small things dalej. 
Taki lis NBA jak człowiek czy marcus to doceniają tylko tu walczą o swoje. 

Edytowane przez ignazz

38 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

jak śmiesz łajdaku

A LaMelo do klaun :P i tak naprawdę ciężko powiedzieć jak jego gra by się przełożyła na prowadzenie contendera - odsyłam do postów które przerabiałem tu w BeGM w pierwszych sezonach nt Mitchella i KATa :P

38 minut temu, Reikai napisał(a):

O Grancie pisałem bardzo dużo w bardzo różnych tematach i nie widze sensu w wałkowaniu tego samego po raz enty - tak, bardzo fajny roles, masz rację. Nie wiem tylko czemu mają służyć texty o mesjaszu..

38 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Grant Williams jest cienki po obu stronach parkietu. Jeszcze w Bostonie to wydawało się, że może brakuje fitu i za bardzo łata dziury. Ale okres w Mavs to porażka i teraz w Hornets też słabo wygląda.

Nie mówiąc o tym, że gość jest potężnie soft

Bzdury Marcus opowiadasz, ale tak to jest jak ma się małe pojęcie o graczu, ale bardzo chce się obronić teorię z d..

Highlight z osobistych - to tylko jeden nic nie znaczący mecz.. ostatnio np trafił oba kluczowe w końcówce.. ale to trzeba oglądać, a nie jechać na marnych forumowych stereotypach.

Soft nie jest - właśnie ma charakter przez co tu na forum jest odbierany jako debil .

Prawda jest taka, że tu czasami ludzie na siłę chcą mieć rację pitoląc niesamowite farmazony.. Nie wiem tylko po co jak wystarczy trochę pooglądać mecze. ja widziałem raczej najwięcej meczy Granta na forum i nie sądzę, żeby ktokolwiek był blisko. Znam jego wady, znam jego zalety. Nie jest może sexy graczem pod highlighty, ale ma charakter i z Mavs poleciał za to, że postawił się tej pussy Donciciowi - a jak wiadomo święte krowy, to święte krowy..

A texty o tym, że wypadnie z ligi słyszałem już w jego drugim, czy trzecim sezonie od Qcina, który pisał to samo co Ty i widział w lidze świetlaną przyszłość przed Miye Oni :)

Dodam jeszcze, że w Hornets zaczął się swobodniej czuć w ataku i widziałem jego szerszy wachlarz ofensywny. Mam nadzieję, że to nie będzie poważna kontuzja.

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

Chciał go tanio kupić bo do tych 4 gwiazd taki uniwersalny gracz idealny. A Ty dałeś się podpuścić i brałeś wpis na poważnie. Tam o zbicie ceny chodziło. 

Granta nigdy nie oddam 💪

9 minut temu, Alonzo napisał(a):

Prawda jest taka, że tu czasami ludzie na siłę chcą mieć rację pitoląc niesamowite farmazony.. Nie wiem tylko po co jak wystarczy trochę pooglądać mecze.

Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a):

ogladam hornets regularnie.