MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale to raczej wypadek przy pracy, co można jednak mu oddać, że bardzo poprawił playmaking, bardzo Wydaje mi się, że w obronie też wygląda dużo lepiej, Nuggets rzadko oglądam, ale jest trochę insiderów z tego środowiska. Tak czy siak sezon w jego wykonaniu w tym momencie na plus moim zdaniem. Wiadomo, że wiele osób ocenia go przez pryzmat kontraktu, ale sportowo daje dużo jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Wydaje mi się, że w obronie też wygląda dużo lepiej ale co Ci się wydaje? jacy insajderzy, kto? 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Tak czy siak sezon w jego wykonaniu w tym momencie na plus moim zdaniem. Wiadomo, że wiele osób ocenia go przez pryzmat kontraktu, ale sportowo daje dużo jakości. w rs Porter zawsze na plus raczej będzie, gorzej już z PO gdzie bywa różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Lucas "Jokic miał wolne rodzinne, wrócił bez treningów i w b2b gra dwa kosmiczne mecze, w tym dziś kapitalny też w obronie na 'mvp' Davisa. Do tego MPJ wyśmienity i to też po obu stronach. Takiego zamknięcia Lakers po przerwie się nie spodziewałem, zwłaszcza z B2B." Dziękuje przyjacielu za tą fachową opinię! @january @Alonzo zanotujcie tam! wężykiem! Ilu z was tego Portera ma, dopiero co Ignazz mnie z nim cytował, teraz to. MPJ bywa nieregularny, ale widać że się stale rozwija, czego nie można powiedzieć o każdym graczu Denver po podpisaniu dużej umowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Lucas napisał(a): Ilu z was tego Portera ma, dopiero co Ignazz mnie z nim cytował, teraz to. MPJ bywa nieregularny, ale widać że się stale rozwija, czego nie można powiedzieć o każdym graczu Denver po podpisaniu dużej umowy Dumny przedstawiciel New Orleans Pelicans! Razem z Hardenem i Sabonisem atakują czołówkę Zachodu! Nie wiem co tam Ignazz kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @Lucas "Jokic miał wolne rodzinne, wrócił bez treningów i w b2b gra dwa kosmiczne mecze, w tym dziś kapitalny też w obronie na 'mvp' Davisa. Do tego MPJ wyśmienity i to też po obu stronach. Takiego zamknięcia Lakers po przerwie się nie spodziewałem, zwłaszcza z B2B." Dziękuje przyjacielu za tą fachową opinię! @january @Alonzo zanotujcie tam! wężykiem! Czytałeś o Russ West jak pozamiatał te LBje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, ignazz napisał(a): Czytałeś o Russ West jak pozamiatał te LBje @Lucas fachowy głos z obozu Denver Nuggets i przynajmniej wiadomo, że nie jest stronniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, Lucas napisał(a): Ilu z was tego Portera ma, dopiero co Ignazz mnie z nim cytował, teraz to. MPJ bywa nieregularny, ale widać że się stale rozwija, czego nie można powiedzieć o każdym graczu Denver po podpisaniu dużej umowy Tam też było o kimś jeszcze. Teraz, MarcusCamby napisał(a): @Lucas fachowy głos z obozu Denver Nuggets i przynajmniej wiadomo, że nie jest stronniczy I uprzedzony do uczestników gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, ignazz napisał(a): Tam też było o kimś jeszcze. A ok, myślałem że o MPJ cytowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 9 minut temu, ignazz napisał(a): uprzedzony do uczestników gry w sensie, że jak sądzę, że Porter dopiero w tym sezonie w czymś się rozwinął znacząco, to jestem uprzedzony? dziwne, że potem i tak wszystko wychodzi w głosowaniu, pewnie stąd bierzecie te Spółdzielnie z tysiąca i jednej baśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Coś w te długie zimowe wieczory nie umiesz w żart. Prad drogi a Ty super kompa składasz z mocna ale i energozerna grafika. Lucas z resztą był GM suns kiedyś więc wie o co chodzi. Z tym uprzedzeniem to nie było do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu dobra nie pierdol Ignazz, te Twoje żarciki to ja już znam, jak piszesz o jakimś uprzedzeniu to licz się z reakcją odpowiednią do takiego zarzutu i nie wciskaj potem że to żart a prąd drogi w ciul, istotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): dobra nie pierdol Ignazz, te Twoje żarciki to ja już znam, jak piszesz o jakimś uprzedzeniu to licz się z reakcją odpowiednią do takiego zarzutu i nie wciskaj potem że to żart a prąd drogi w ciul, istotnie Serio ze uprzedzenie nie szło do Ciebie. I twoja reakcja poszła mi tak w Pięty że kawę prawie wylałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, ignazz napisał(a): Z tym uprzedzeniem to nie było do ciebie a do kogo niby, innego fana Nuggets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Bo chodziło o uprzedzenie do uczestników naszej gry a nie do graczy jakimi jest KAT czy inny PJr Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): a do kogo niby, innego fana Nuggets? Do uczestników beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu taa, czyli Spółdzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Nie miałem na myśli żadnego z 3 fanów Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Bo chodziło o uprzedzenie do uczestników naszej gry a nie do graczy jakimi jest KAT czy inny PJr wiem o co chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): taa, czyli Spółdzielnia Nie bo oni mieli wspólne cele ale prowadzeni byli ręką Wcina i manipulowani bezwiednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, ignazz napisał(a): Nie miałem na myśli żadnego z 3 fanów Denver. to napisz o kogo czy to normalnie tak obrabiasz tyłki publicznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Trzy pudla w kwadrans. Przestań rzucać krzyczy Treber. Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): to napisz o kogo czy to normalnie tak obrabiasz tyłki publicznie? Obrabiać publicznie? Stary. Doceniam wpis Lucasa w kontekście dyskusji o graczach bez naleciałości BeGM gdzie każdy inny uczestnik gry ( Lucas nie gra) czasem nagina rzeczywistość dla swoich celów gry w mniejszym czy większym zakresie ba czasem bezwiednie. I tak napisałem. Że jego wpisy są wolne od tych manipulacji. Coś pochwaliłem a Ty tu szukasz dziury w całym i wyciągasz wniosek ze kogoś atakuje. Podczas gdy ja tylko pochwaliłem. Stary. Odpuść. Bo z lekkiego mojego wpisu i uśmiechu w stronę Lucasa robisz „aferkę” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi