Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale to raczej wypadek przy pracy, co można jednak mu oddać, że bardzo poprawił playmaking, bardzo

Wydaje mi się, że w obronie też wygląda dużo lepiej, Nuggets rzadko oglądam, ale jest trochę insiderów z tego środowiska.

Tak czy siak sezon w jego wykonaniu w tym momencie na plus moim zdaniem. Wiadomo, że wiele osób ocenia go przez pryzmat kontraktu, ale sportowo daje dużo jakości.

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Wydaje mi się, że w obronie też wygląda dużo lepiej

ale co Ci się wydaje? jacy insajderzy, kto?

4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Tak czy siak sezon w jego wykonaniu w tym momencie na plus moim zdaniem. Wiadomo, że wiele osób ocenia go przez pryzmat kontraktu, ale sportowo daje dużo jakości.

w rs Porter zawsze na plus raczej będzie, gorzej już z PO gdzie bywa różnie

12 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

@Lucas

"Jokic miał wolne rodzinne, wrócił bez treningów i w b2b gra dwa kosmiczne mecze, w tym dziś kapitalny też w obronie na 'mvp' Davisa. Do tego MPJ wyśmienity i to też po obu stronach. Takiego zamknięcia Lakers po przerwie się nie spodziewałem, zwłaszcza z B2B."

Dziękuje przyjacielu za tą fachową opinię!

@january @Alonzo zanotujcie tam! wężykiem!

Ilu z was tego Portera ma, dopiero co Ignazz mnie z nim cytował, teraz to.

MPJ bywa nieregularny, ale widać że się stale rozwija, czego nie można powiedzieć o każdym graczu Denver po podpisaniu dużej umowy 🤭

Teraz, Lucas napisał(a):

MPJ bywa nieregularny, ale widać że się stale rozwija, czego nie można powiedzieć o każdym graczu Denver po podpisaniu dużej umowy 🤭

Dumny przedstawiciel New Orleans Pelicans! Razem z Hardenem i Sabonisem atakują czołówkę Zachodu!

Nie wiem co tam Ignazz kombinuje :P

18 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

@Lucas

"Jokic miał wolne rodzinne, wrócił bez treningów i w b2b gra dwa kosmiczne mecze, w tym dziś kapitalny też w obronie na 'mvp' Davisa. Do tego MPJ wyśmienity i to też po obu stronach. Takiego zamknięcia Lakers po przerwie się nie spodziewałem, zwłaszcza z B2B."

Dziękuje przyjacielu za tą fachową opinię!

@january @Alonzo zanotujcie tam! wężykiem!

Czytałeś o Russ West jak pozamiatał te LBje

5 minut temu, Lucas napisał(a):

Tam też było o kimś jeszcze. 

Teraz, MarcusCamby napisał(a):

@Lucas fachowy głos z obozu Denver Nuggets i przynajmniej wiadomo, że nie jest stronniczy ;)

I uprzedzony do uczestników gry 

9 minut temu, ignazz napisał(a):

uprzedzony do uczestników gry 

w sensie, że jak sądzę, że Porter dopiero w tym sezonie w czymś się rozwinął znacząco, to jestem uprzedzony?

dziwne, że potem i tak wszystko wychodzi w głosowaniu, pewnie stąd bierzecie te Spółdzielnie z tysiąca i jednej baśni 

dobra nie pierdol Ignazz, te Twoje żarciki to ja już znam, jak piszesz o jakimś uprzedzeniu to licz się z reakcją odpowiednią do takiego zarzutu i nie wciskaj potem że to żart

a prąd drogi w ciul, istotnie

Serio ze uprzedzenie nie szło do Ciebie. 

I twoja reakcja poszła mi tak w Pięty że kawę prawie wylałem. 

Trzy pudla w kwadrans. Przestań rzucać krzyczy Treber. 

to napisz o kogo czy to normalnie tak obrabiasz tyłki publicznie?

Obrabiać publicznie? Stary. Doceniam wpis Lucasa w kontekście dyskusji o graczach bez naleciałości BeGM gdzie każdy inny uczestnik gry ( Lucas nie gra) czasem nagina rzeczywistość dla swoich celów gry w mniejszym czy większym zakresie ba czasem bezwiednie. 

I tak napisałem. Że jego wpisy są wolne od tych manipulacji. Coś pochwaliłem a Ty tu szukasz dziury w całym i wyciągasz wniosek ze kogoś atakuje. Podczas gdy ja tylko pochwaliłem. 

Stary. Odpuść. Bo z lekkiego mojego wpisu i uśmiechu w stronę Lucasa robisz „aferkę”