Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

@january ma na ciebie haki jakieś serio chyba xD 

To ze jest swap nie zmienia kwestii jak prowadzić klub. Nie mam wpływu na wybór w tym roku bo będzie to wypadkowa wyniku lakers. I z takim numerkiem wybiorę. Wielu gm chcąc zrobić korzystna dla siebie wymianę chciało mnie koniecznie zdopingować abym się wzmocnił i zagrał na nosie lakers. Tylko przecież to nie zmienia mojej pozycji w drafcie. A przedwczesny ruch po jakiegos PG13 mógł tylko rozwalić najmłodszy skład w lidze i elastyczność finansowa. Tak trudno zrozumieć ze mi nic nie daje przedwczesne zburzenie składu celem jednorazowego wyskoku aby lakers zrobić niższy wybór? Na bok sentymenty i robienie swojego to plan a nie na sile zrobić nagle przeskok po pseudogwiazdki. Robię swoje i jezeli mogę wzmocnić klub przez dodanie asetu na przyszłość to „robienie” dobrze Lakers nie ma dla mnie znaczenia. No chyba ze wymiana dotyczyłaby wzmocnienia lakers przeze mnie na dziś. Wtedy działam na swoją niekorzyść. Ale takim nie jest rozmowa z @człowiek...morza jakby chciał wyjść z kłopotu z Meltonem. Ja coś chce zyskać. Knicks tez. Jezeli odbędzie się to kosztem wyższego wyboru lakers to nie ma to znaczenia dla mojego klubu. Najwyżej dla kilku innych gm walczących o tytuł. Wiec to w ich interesie jest mnie wzmacniać tez na dziś. Ja mam inny timeline i inne cele. Ale gram swoim składem. Nie tankuje. Wiec z tankerami powinienem wygrywać. Mam mieszankę i fajnej obrony i młodych atakujących kosz graczy. Nie mając nic do stracenia grają na maxa o swoje być nie być w lidze. A to ze za przyszły asset pomogę knicks rozumiem ze może Indianie się nie podobać. Jak pisałem. Argumenty „no co Ty zagraj na nosie Januaremu i weź PGeorge” ( w lato to było nie teraz) to są dosyć dziecinne