Alonzo Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): ja mam miedzykonferencyjny ranking najgorszych druzyn w obronie 1. pelicans/magic 2. magic/pelicans ! w defensywie no problem. camara easy sobie radzi z gaurdami ball/pritchard brown/camara a pritchard w tej formie zasluguje na >30 minut piekno tych knicks, ze jest tyle uniwersalnych graczy i ilosc, ze strata kogos specjalnie nie boli. Ogólnie, to mam nadzieję przeczytać wreszcie opis Knicks po 1T żebyśmy wiedzieli jak potencjalny contender gra. Ball to firanka w obronie, więc tu polowanie na niego to oczywista oczywistość - zatem nie szalej z tą defensywą Knicks. Do tego Pritchard to backup i w sumie w karierze zagrał 12 meczu w s5 - więc mimo że bardzo lubię tego gracza, to wiesz.. inaczej się gra w s5 a inaczej z ławką. A to Twoje s5 w backcourt. Odnośnie obrony Magic - to nic się nie zmieniło - poza Mitchellem i KATem mam większości dobrych i bardzo dobrych defensorów. A jedna z ostatnich wypowiedzi Spo, to jest taka kwintesencja z czym się muszę u nas mierzyć czytając to prowo które czasami wypisujesz: “I can’t say enough about H,” head coach Erik Spoelstra said. “But the tough thing about this league is you have somebody like H, who has really played at an exceptionally high level in that role as a defender, as an impact role player that fills in all the intangibles for your team. But if he’s not scoring big numbers, nobody is really going to pay attention, nobody is going to notice, nobody is going to write articles about him.” edit. to o Highsmithie. Edytowane 20 godzin temu przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Teraz, Alonzo napisał(a): Ogólnie, to mam nadzieję przeczytać wreszcie opis Knicks po 1T żebyśmy wiedzieli jak potencjalny contender gra. Ball to firanka w obronie, więc tu polowanie na niego to oczywista oczywistość - zatem nie szalej z tą defensywą Knicks. Do tego Pritchard to backup i w sumie w karierze zagrał 12 meczu w s5 - więc mimo że bardzo lubię tego gracza, to wiesz.. inaczej się gra w s5 a inaczej z ławką. A to Twoje s5 w backcourt. pritchard nie gra u mnie w s5. piatka startowa to ball-brown-williams-mobley-horford taki byl plan rok temu, taki jest i w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): pritchard nie gra u mnie w s5. piatka startowa to ball-brown-williams-mobley-horford taki byl plan rok temu, taki jest i w tym roku. Williams to kasztan, ale dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Williams to kasztan, ale dobrze wiedzieć nie jest kasztanem, a ja chorągiewka, żeby przy gorszej dyspozycji od razu robic roszady. wroci do formy, spokojnie a de facto juz wraca. zajebista obrona, 40 % za 3. niczego wiecej nie potrzebuje Edytowane 20 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 20 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Porter chwalony za postępy w obronie. przez kogo? jakieś źródło? nie chcę za dużo pisać przed końcem T1, ale tu jest chyba przepychają narracja typu Harden > Fox, pomijajac to, że Harden żadnej wybitnej ofensywy nie kreuje i sam jest dość mocno minusowy, nie będzie Monka na jakąś część trymestru, no, ale ok, zobaczymy czy będzie coś więcej w argumentacji niż zestawienia, które zostały podważone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Teraz, człowiek...morza napisał(a): nie jest kasztanem, a ja chorągiewka, żeby przy gorszej dyspozycji od razu robic roszady. wroci do formy, spokojnie Za konsekwencje - szanuję Takie coś doceniam - a nie tak jak napisałeś - chwilową dyspozycję, która u nas by sie nie przełożyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Za konsekwencje - szanuję Takie coś doceniam - a nie tak jak napisałeś - chwilową dyspozycję, która u nas by sie nie przełożyła. po prostu dla mnie williams jest swietnym elementem koncepcji. mozesz go rzucac na najlepszych skrzydlowych rywala, ktorzy graja z piłką, a tych mamy sporo w lidze, wiec posiadanie takiego gracza jest nieodzownym elementem sukcesu. cale s5 powyzej 200 cm, gdzie masz 4 bdb obroncow. powodzenia w szturmowaniu tego ;d w ataku tej piatce niczego specjalnie rowniez nie brakuje. kazdy w idealnej dla siebie roli. Edytowane 20 godzin temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 6 godzin temu, Reikai napisał(a): Lipe Maja Lakers, bo poza big 3 nie ma tam nic, Durant polamany(kto by sie spodziewal ), Curry tez cos opuscil. Szału nie ma, ale nie przesadzajmy:) Lively gra świetnie. Cason w ataku zawodzi trochę jak dotąd, ale w D wymiata. Payton i Waters grają spoko w mocnych GS, Strawther sobie solidnie pyka w Nuggets. Drummond trochę bieda, ale jako backup ok. No i Carrington naprawdę fajnie ogarnia. Lipa z urazem Durexa, ale zawsze tych 2xSS dostępnych było (choć razem w 3 zagrali chyba ledwie 5-6 spotkań jak dotąd). Szału jak mówię nie ma, ale lipy też nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przez kogo? jakieś źródło? nie chcę za dużo pisać przed końcem T1, ale tu jest chyba przepychają narracja typu Harden > Fox, pomijajac to, że Harden żadnej wybitnej ofensywy nie kreuje i sam jest dość mocno minusowy, nie będzie Monka na jakąś część trymestru, no, ale ok, zobaczymy czy będzie coś więcej w argumentacji niż zestawienia, które zostały podważone Co to znaczy wybitnej ofensywy nie kreuje i co to znaczy, że jest minusowy? W jakim aspekcie? Cała ofensywa wisi na Nim, a w obronie gra bardzo dobrze. Dopiero co sam pisałeś, że nie masz zamiaru się czepiać Hardena, bo gra bardzo dobrze i już szybka zmiana narracji? Harden > Fox jest chyba we wszystkich adv stats, więc w czym problem właściwie? Nie wiem po co czekasz na opisy, jak narracje piszesz sobie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Dla geekow - dzis wrzucono substytut Raptora. @bogans2 siedzi cicho, a powinien sie chwalic Wagnerem https://neilpaine.substack.com/p/2024-25-nba-forecast?open=false#§nba-estimated-raptor-leaderboard @ozzy110 Eason wyglada kosmicznie w D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Dopiero co sam pisałeś, że nie masz zamiaru się czepiać Hardena, bo gra bardzo dobrze i już szybka zmiana narracji? ale ja się nie czepiam Hardena, po prostu reaguje na Twoją opinię o pierwszym seedzie na ten moment, czy źle coś zrozumiałem, to powiedz 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Harden > Fox jest chyba we wszystkich adv stats, więc w czym problem właściwie? Harden https://www.nba.com/stats/player/201935/advanced Fox https://www.nba.com/stats/player/1628368/advanced nie wiem, którymi Ty sie adv stats posługujesz, ale ewidentnie chyba mamy inne źródła 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie wiem po co czekasz na opisy, jak narracje piszesz sobie sam LAC i Pels mają słabszy bilans niż Nuggets bez Joka w 3 meczach i Gordona nie wiem, w 6-7, a tu Pels z samym MPJ i kilkoma rolsami ma robić pierwszy seed, bo tak? faktycznie to ja układam narracje sam pomyliłem linki już jest ok Edytowane 15 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale ja się nie czepiam Hardena, po prostu reaguje na Twoją opinię o pierwszym seedzie na ten moment, czy źle coś zrozumiałem, to powiedz Na pewno nic nie pisałem o pierwszym seedzie, skąd w ogóle to wziąłeś? Na pewno Wolves, Nuggets, Thunder są wyżej i to wspominałem, prostując jego post o Mavs. Ciężko powiedzieć co dalej bez dalszego rozpisania wszystkich teamów. Myślę, że czwarty seed i walka z Clippers, Lakers, Grizzlies, Jazz to może być na ten moment kwestia kilku detali i własnej percepcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): jNa pewno nic nie pisałem o pierwszym seedzie, skąd w ogóle to wziąłeś? to w taki razie ja źle zrozumiałem, nie wynikało jednoznacznie chyba kogo masz na pierwszym, albo to przegapiłem top4 jest jak najbardziej realne, ale dobrze by było aby Monk szybko wrócił, nie gniewaj się, imo przemyśl sprawę z tym Foxem, bo nie mam pojęcia jak Ci wychodzi przewaga Hardena i to praktycznie we wszystkich wskaźnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Na pewno nic nie pisałem o pierwszym seedzie, skąd w ogóle to wziąłeś? Na pewno Wolves, Nuggets, Thunder są wyżej i to wspominałem, prostując jego post o Mavs. Ciężko powiedzieć co dalej bez dalszego rozpisania wszystkich teamów. Myślę, że czwarty seed i walka z Clippers, Lakers, Grizzlies, Jazz to może być na ten moment kwestia kilku detali i własnej percepcji. Pojebanie mocny ten zachod. 4 seed i 9 to moga byc ekipy na podobnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): to w taki razie ja źle zrozumiałem, nie wynikało jednoznacznie chyba kogo masz na pierwszym, albo to przegapiłem top4 jest jak najbardziej realne, ale dobrze by było aby Monk szybko wrócił, nie gniewaj się, imo przemyśl sprawę z tym Foxem, bo nie mam pojęcia jak Ci wychodzi przewaga Hardena i to praktycznie we wszystkich wskaźnikach Fox trochę podbił cyferki jak wypadł Sabonis i DeRozan, ale ogólnie to wcześniej tak sobie grał i był raczej w cieniu wspomnianej dwójki. Akurat Kings sporo śledzę ze względu na Litwina. Ale też zweryfikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Fox trochę podbił cyferki jak wypadł Sabonis i DeRozan, ale ogólnie to wcześniej tak sobie grał i był raczej w cieniu wspomnianej dwójki. Akurat Kings sporo śledzę ze względu na Litwina. no tak na oko, to James miał lepszą pierwszą połowę tego okresu, ale to tak strzelam, bo też aż tak się nie zagłębiałem też trudno mieć pretensje do gościa, że walnął 60ke, każdy może, droga wolna Edytowane 15 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Cytat De'Anthony Melton To Undergo ACL Surgery, Out For Season szkoda kierwa, bo czułem, że w GSW może pięknie się odnaleźć i liczyłem na ładny steal jak zwykle bogowie BeGM przeciez knickerbockers Edytowane 1 godzinę temu przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi