Pablo81 Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 23 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): XDD, uważaj kolego, żebyś nie skończył niżej ode mnie na koniec RS, bo randle to sobie długo nie pogra, a inni tez jakieś urazy (Porzi, middleton) 12mln rocznie od 24/25 dla Tyusa Jonesa to zwykłe żulenie, to jest fakt, nie opinia. Out (Shoulder) - The Knicks announced that Randle dislocated his right shoulder and will be re-evaluated in 2-3 weeks. (Updated Feb.1, 2024) Uroczy jesteś w tej swojej niewiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 nom. Randle c***a opuści dołączając ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Grant dorastał w Charlotte i jego trafienie do Hornets, to może być bardzo fajna historia. Mam nadzieje, ze zeslanie do Hornets I zbiorowa erekcja fanow Mavs z tego powodu sprawilo, ze przyznasz ze Grant jest w tym roku kasztanem ja licze na jego jajca w szatni Hornets, bo ci zaczeli sie przyzwyczajac do przegrywania, plus bez Marka nikt tam nie chce bronic. Ja mu kibicuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 12 minut temu, Reikai napisał(a): Mam nadzieje, ze zeslanie do Hornets I zbiorowa erekcja fanow Mavs z tego powodu sprawilo, ze przyznasz ze Grant jest w tym roku kasztanem ja licze na jego jajca w szatni Hornets, bo ci zaczeli sie przyzwyczajac do przegrywania, plus bez Marka nikt tam nie chce bronic. Ja mu kibicuje. Oglądałem sporo Mavs od czasu naszej dyskusji i wydaje mi się, że w Dallas po prostu oczekiwali czegoś zupełnie innego od Granta niż ten zawodnik może dać. W obronie też miałem wrażenie że mu się przytyło i jest wolniejszy (słabiej bronił niskich szybkich guardów), ale z silnymi i wysokimi wingami i podkoszowymi radził sobie bardzo dobrze. Nawet ostatnio ten mecz z Bux oglądałem i Antek właśnie przeciwko Grantowi radził sobie najsłabiej z wysokich Mavs (chyba, że był rozpędzony). Ogólnie Grant lepiej się sprawdza w wolniejszej, bardziej błotnej grze. Z Mavs zostaję dla Gafforda, ale rozpoczyna mi się właśnie okres oglądania Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Jak pech to pech. OG Anunoby had surgery to remove a loose bone fragment in his right elbow and will miss a minimum of three weeks, sources tell ESPN. Procedure is considered minor and he’s expected to resume basketball activities in three weeks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 22 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ma farta ostatnio CambyGoat oby tylko zdrowie dopisało Camby zniknął bez śladu po tym jak forsował teorie, że Cavs mają zawyżony bilans po T1. Nie żebym coś sugerował, podaję tylko suchy fakt, bo zbliżają się opisy i głosowania po T2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 58 minut temu, ernie9005 napisał(a): Camby zniknął bez śladu po tym jak forsował teorie, że Cavs mają zawyżony bilans po T1. Nie żebym coś sugerował, podaję tylko suchy fakt, bo zbliżają się opisy i głosowania po T2. Camby na discordzie simkowym zyje. Pisal, ze nie ma czasu ostatnio I priorytety sie zmienily = pewnie kobieta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): Camby na discordzie simkowym zyje. Pisal, ze nie ma czasu ostatnio I priorytety sie zmienily = pewnie kobieta xD Pantofel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 @Qcin_69 łap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): @Qcin_69 łap: wiem, na meczu z Pistons już była plansza, że go zaraz przeskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Chore procenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 ciekawe czy za kilka lat będziemy mieli narrację podobną jak teraz nt wymiany PG do LAC za picki i SGA szokująco dobry się nagle Miller zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 50 minut temu, ozzy110 napisał(a): Chore procenty Hej, jak rozumiesz pojęcie assisted fgm%? O czym świadczy ten stat gdzie Laurie jest pierwszy a Doncic 52gi, czyli pewnie ostatni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał(a): Hej, jak rozumiesz pojęcie assisted fgm%? O czym świadczy ten stat gdzie Laurie jest pierwszy a Doncic 52gi, czyli pewnie ostatni? procent rzutów asystowanych, czyli tych po asystach FGA czyli 80% oddanych rzutów Lauriego jest po asystach/podaniach Doncić tak gra, że gdy nie asystuje to zwykle zamraża obrońcę w izolacji Edytowane 13 Lutego 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ciekawe czy za kilka lat będziemy mieli narrację podobną jak teraz nt wymiany PG do LAC za picki i SGA szokująco dobry się nagle Miller zrobił W odniesieniu do Wolves czy Knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał(a): W odniesieniu do Wolves czy Knicks? czemu do Knicks? Edytowane 13 Lutego 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czemu do Knicks? Bo Miller byl w Knicks I poszedl wraz z kilkoma pickami za Lamelo. Edytowane 13 Lutego 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Bo Miller byl w Knicks I poszedl wraz z kilkoma pickami za Lamelo. aha nie no do Wolves chyba bardziej bo pakiet jednak chyba większy no, ale Knicks też w sumie średnio mogą wyjść, przynajmniej LaMelo ma szansę być kimś więcej jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 życzę Millerowi jak najlepiej, bo bardzo go polubiłem w 1 trymestrze Ale pewnie jeszcze miną ze 3-4 sezony nim jego impact będzie mógł być porównywany do tego oferowanego przez Adebayo, więc jeśli chodzi o tę wymianę to dzisiaj też bym ją popełnił (może zaoszczędziłbym jakieś assety, ale po co było ryzykować :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi