ignazz Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Evan Mobley co za meczycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Wynayaambyayba who? w 23 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Zach out do końca sezonu, @Reikai to ta sama kostka przez którą był kontuzjowany przez prawie 1.5miesiaca pod koniec zeszłego roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Zach out do końca sezonu, @Reikai to ta sama kostka przez którą był kontuzjowany przez prawie 1.5miesiaca pod koniec zeszłego roku? Tak jest. Po cichu przed sezonem myslalem o "kurde, przydalby sie jeszcze jakis top pick zanim mi mlodziez podrosnie", ale tylu kontuzji to sie nie spodziewalem :] szkoda, ale lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Grubo. Tym bardziej że nie jest krzesłem w obronie i wszyscy akcentują jego lidership co sprawia że nie są to puste staty i zabawne cyferki z próżni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Chyba nie za mocne źródło biorąc pod uwagę, że to są łatwe do sprawdzenia rzeczy Brunson Embiid Doncic Davis Domyślam się, że autor nie wie po prostu, że RA to jest część pomalowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Ogolnie za każdym razem jak bierzecie coś z Twittera to sprawdzajcie bo już 3ci raz w tym roku jak @LeweBiodroSmoka wrzuca coś z Twittera to się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Twitter jest przydatny tylko w politycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 36 minut temu, karpik napisał(a): Domyślam się, że autor nie wie po prostu, że RA to jest część pomalowanego. no trochę mnie to nie dziwi, że to fake, bo byłoby za pięknie, z drugiej strony Beer to jeden z najbardziej szanowanych insajderów Knicks, dlatego też zaufałem w ogóle wcześniej nie było takiego problemu z tym tak jak w tym rs, rzeczywiście trzeba wszystko sprawdzać, trochę patola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego w sumie nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale moja s5 w T1 to: Brunson - #33 pick Caruso - undrafted Royce - undrafted Grant - #39 Jok - #41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): piękny win nad OKC Obejrzałem tylko końcówkę, ale to jak Dunn wyłączył SGA było pyszne;) Markannen pięknie zamknął mecz po drugiej stronie. Brawo! Fajnie że się go pozbyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Fajnie że się go pozbyles fajny grajek na RS, bezużyteczny na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): fajny grajek na RS, bezużyteczny na PO Zobaczymy czy zagra w tych PO oby Jazz załapali się na playiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w sumie nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale moja s5 w T1 to: Brunson - #33 pick Caruso - undrafted Royce - undrafted Grant - #39 Jok - #41 Tak z ciekawości - którego z nich wybrałeś w drafcie lub podpisałeś jak poszli undrafted? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 40 minut temu, Tecu napisał(a): Tak z ciekawości - którego z nich wybrałeś w drafcie lub podpisałeś jak poszli undrafted? żadnego Royce i Caruso jako pierwsi dostali oferty od Minnesoty Reszta ligi poznała się na nich po latach Brunson zresztą też pierwszy nie rooki kontrakt podpisywał z Wilkami Można powiedzieć, że Denver stworzona z wilczych prospektów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Zawsze były konszachty tylko nagle zacząłeś na tym tracić to relacja się popsuła. Pare razy brzydko napisałeś. Smoku odpalił swoje i tak jesteście pomiędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Magic wybrali w pierwszym drafcie Tatuma, Mitchella, OG, Jarreta Allena i Kuzme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Magic wybrali w pierwszym drafcie Tatuma, Mitchella, OG, Jarreta Allena i Kuzme a Knicks Jordana Bella! i pośrednio Derricka Whitea Edytowane 7 Lutego przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego @Denis Bad Boy Załęcki zapraszamy do gry. Nadalbys sie ze swoja bajera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi