Reikai Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Stycznia Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 6 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): jakie? Jak mocne nazwisko, to z pewnością chodzi o Joshua Strong'a, ale nie wiem czy zgłosi się do draftu. Edytowane 26 Stycznia przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia piękny pojedynek. Jakby Fluber nie wrócił do begm to jestem gotów poprowadzić Heat w zastępstwie na czas szukania nowego GMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia @Alonzo Bucks mają 13 zawodników w arkuszu, chyba będzie trzeba przekonwertować 2waya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Teraz, LONGER01 napisał(a): @Alonzo Bucks mają 13 zawodników w arkuszu, chyba będzie trzeba przekonwertować 2waya Tak, widziałem Jednak w Regulaminie mamy wśród zmian, że można mieć 13 graczy na kontraktach w poszczególnych trymestrach - jednak nie dwa razy pod rząd - zatem Bucks chyba ostawimy z 13 graczami w 2T Jak Ozzy doda kontrakty, to wyjaśni nam się salary tych nieuzupełnionych teamów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Godzinę temu, ignazz napisał(a): Spurs spadaja z bottom 1 po T2. Wrocil Duren, Mathurin dostaje propsy od @RonnieArtestics, Sochan sie ogarnal, nagle zrobila sie tam rotacja 8 osobowa mlodych gniewnych. A nie wspomnialem nawet o OG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia @ignazz musi kontynuować granie Sochanem na PG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @ignazz musi kontynuować granie Sochanem na PG ! Wszystkie chwyty dozwolone Rok ten sam zespol minus Murray mial po 12w, teraz sugerowano 2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Wjebać 60pkt+ i przewalić mecz to chyba tylko Booker i Towns potrafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 22 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): @ignazz musi kontynuować granie Sochanem na PG ! Chciałem dać szanse Tre Mannowi ale facet zawalił sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 15 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Wjebać 60pkt+ i przewalić mecz to chyba tylko Booker i Towns potrafią. mecz przewalił akurat Durant do spółki z Allenem, Booker cały mecz grał kozacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 40 minut temu, Reikai napisał(a): Spurs spadaja z bottom 1 po T2. Wrocil Duren, Mathurin dostaje propsy od @RonnieArtestics, Sochan sie ogarnal, nagle zrobila sie tam rotacja 8 osobowa mlodych gniewnych. A nie wspomnialem nawet o OG. Szkoda ze Rozier po odejściu gra jeszcze lepiej a i Collins ustabilizował grę jak go już nie mam. Ostatnio minuty dostaje Davion Mitchell ale obserwuje tez Bilala. na razie gram: Sochan Mathurin Keldon OG Duren moze Mitchel wejdzie do S5 a Keldon z ławki. Gdzie minuty dostanie Stew i Bilal. Sytuacje komplikuje fatalny Tre Mann i Dieng. Hayes nie lepszy. A szkoda. Z Little już nic chyba nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): mecz przewalił akurat Durant do spółki z Allenem, Booker cały mecz grał kozacko Przy takiej dyspozycji indywidualnej to się zamyka mecze jak Luka albo kontroluje jak parę dni wcześniej Embiid. Ale to nie ten rozmiar kapelusza. A z tego co kojarzę to Booker w tych swoich najlepszych punktowo wystepach, zawsze po dupie dostawał, ale linijka pięknie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Przy takiej dyspozycji indywidualnej to się zamyka mecze jak Luka albo kontroluje jak parę dni wcześniej Embiid. Ale to nie ten rozmiar kapelusza. A z tego co kojarzę to Booker w tych swoich najlepszych punktowo wystepach, zawsze po dupie dostawał, ale linijka pięknie wygląda. xD co Ty gadasz xD jaka wina Bookera w tym, że Durant pudłuje dwa rzuty, Allen robi ofensa z dupy w ciągu ostatniej minuty Allen c***owo broni Nembharda (jeśli mnie pamięć nie myli) na wyrównanie, a nawet przy game winnerze to Booker dwa razy świetnie w defensywie- najpierw na Siakamie, a potem kontestując rzut (ale Durant się gdzieś tam zahacza i nie łapie piłki) - koszykówka to sport zespołowy, więc nie za bardzo wiem po co te próby zaczepki Bookera, który grał kozacki mecz i przez cały mecz Suns byli na prowadzeniu właśnie dzięki niemu, no ale w ostatnią minutę to Durant chciał się pokazać i się skończyło jak skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): piękny pojedynek. Jakby Fluber nie wrócił do begm to jestem gotów poprowadzić Heat w zastępstwie na czas szukania nowego GMa! Czemu miałby nie wrócić? Rozmowa o psach z @ignazz tak go wyprowadziła z równowagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): Czemu miałby nie wrócić? Rozmowa o psach z @ignazz tak go wyprowadziła z równowagi? no pożegnanie napisał przecież i prosił by Szulim szukał kogoś w jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): xD co Ty gadasz xD jaka wina Bookera w tym, że Durant pudłuje dwa rzuty, Allen robi ofensa z dupy w ciągu ostatniej minuty Allen c***owo broni Nembharda (jeśli mnie pamięć nie myli) na wyrównanie, a nawet przy game winnerze to Booker dwa razy świetnie w defensywie- najpierw na Siakamie, a potem kontestując rzut (ale Durant się gdzieś tam zahacza i nie łapie piłki) - koszykówka to sport zespołowy, więc nie za bardzo wiem po co te próby zaczepki Bookera, który grał kozacki mecz i przez cały mecz Suns byli na prowadzeniu właśnie dzięki niemu, no ale w ostatnią minutę to Durant chciał się pokazać i się skończyło jak skończyło przeciez ty nawet meczu nie ogladales tylko w barcelonie jaja smażysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 3 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): przeciez ty nawet meczu nie ogladales tylko w barcelonie jaja smażysz na mecz wróciłem do hotelu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) 18 minut temu, Qcin_69 napisał(a): xD co Ty gadasz xD jaka wina Bookera w tym, że Durant pudłuje dwa rzuty, Allen robi ofensa z dupy w ciągu ostatniej minuty Allen c***owo broni Nembharda (jeśli mnie pamięć nie myli) na wyrównanie, a nawet przy game winnerze to Booker dwa razy świetnie w defensywie- najpierw na Siakamie, a potem kontestując rzut (ale Durant się gdzieś tam zahacza i nie łapie piłki) - koszykówka to sport zespołowy, więc nie za bardzo wiem po co te próby zaczepki Bookera, który grał kozacki mecz i przez cały mecz Suns byli na prowadzeniu właśnie dzięki niemu, no ale w ostatnią minutę to Durant chciał się pokazać i się skończyło jak skończyło Przecież on w końcówce też swoje ma za uszami w ataku (generalnie w 4q to już szału nie było raczej), np. kompletnie nie rozumiem sytuacji, gdzie po dobrej obronie 2-3min do końca meczu, on biegnie od razu z piłką i w 5s akcji oddaje rzut zza łuku, gdzie dostaje czapę zza pleców, zamiast potrzymać piłkę dłużej. To jest właśnie ta różnica w mądrości między nim a takim Luką. A po cichu tu próbowałeś ich wrzucić obok siebie. Edytowane 27 Stycznia przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi