LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) 4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Szef. Siedem triple-double w ostatnich dwunastu meczach. https://www.nba.com/stats/player/1627734/advanced?Month=4 szef pustych statystyk prędzej, szczęście, że trafili się Pistons na wyjeździe a tutaj Jarzyna ze Szczecina https://www.nba.com/stats/player/203999/advanced?Month=4 21.1 %usg Edytowane 10 Stycznia 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Ojojoj. Ciekawe. Czekam w przyszłości na te nominacje do all-defensive teams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Covington drugi rok z rzedu niszczy w D I nie gra nic. Az takim cancerem w ataku nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): szef pustych statystyk prędzej, szczęście, że trafili się Pistons na wyjeździe a tutaj Jarzyna ze Szczecina Czekam na jakikolwiek post z sensem od Ciebie w ostatnim czasie i nie jestem pewny czy się doczekam. Sabonis w tym trymestrze wygląda nieziemsko. Fajnie, że poleciłem na forum Baileya na którego ostatnio często się powołujesz tu czy na ogólnym. Zobacz, że w rankingu Bailey od zamknięcia trymestru pierwszego mocno Domantas skoczył A ty piszesz o jakiś pustych statystykach i nawinięciu się Pistons. Miej chociaż odrobinę godności, bo nie pamiętam, by ostatnio ktoś miał większy upadek na forum od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Sabonis gra świetny trymestr. Tu nie ma dyskusji. Już sam fakt ze zestawiony z Jokiem wyglada legitnie pokazuje moc. On przejmuje momentum często. Oj daleko do pustych przebiegów. On gra z zespołem. A te jego asysty z ostatniej 10 meczów miód cud malina. On już rok temu zmienił postawę na boisku a w tym jest jeszcze lepszy. Mega trafiony transfer u nas. Gratuluje. Harden lubi grać z wysokim dobrze się ustawiającym i lapiacym piłki w rytm. On u nas może być lepszy niż w rl. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Miej chociaż odrobinę godności, bo nie pamiętam, by ostatnio ktoś miał większy upadek na forum od Ciebie. ojej, czas ogłosić emeryturę jak Draymond chyba wrzuciłeś zestawienie z Jokiem obejmujący tylko ten rok, który mógłby sugerować, że Sab jest lepszy, niestety nie jest, nie jest nawet blisko, co pokazał link który wstawiłem W 4 spotkaniach u siebie adv staty Saba wyglądają koszmarnie i poprawia je ten mecz z Pistons w którym miał net +30 czy coś w podobie, na 4meczowy streak w Sacramanto przypada mecz z Pels bez Ziona przegrany ok. 30ma po którym kibice ich wybuczali i ogólnie on z tych meczów ma -6 Net i 112 ortg w zestawieniu z Jokiem więc nie ma co zbierać co potwierdziłem linkiem poniżej wpisu, a tekst o pustych statach, to już tylko dowód mojej aktualnej aury co do Twojej osoby po ostatnich Twoich niezwykle uprzejmych wpisach no, ale to ja jestem w trakcie największego upadku także nie masz co się martwić, jedynie niepokojące, że tej NBA.com chyba też coś ego poza skalę wyjebało Edytowane 10 Stycznia 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Miej chociaż odrobinę godności, bo nie pamiętam, by ostatnio ktoś miał większy upadek na forum od Ciebie. Jestem jeszcze ja. A nie czekaj. Nie ta liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Czekam na jakikolwiek post z sensem od Ciebie w ostatnim czasie i nie jestem pewny czy się doczekam. Sabonis w tym trymestrze wygląda nieziemsko. Fajnie, że poleciłem na forum Baileya na którego ostatnio często się powołujesz tu czy na ogólnym. Zobacz, że w rankingu Bailey od zamknięcia trymestru pierwszego mocno Domantas skoczył A ty piszesz o jakiś pustych statystykach i nawinięciu się Pistons. Miej chociaż odrobinę godności, bo nie pamiętam, by ostatnio ktoś miał większy upadek na forum od Ciebie. A opis Alonzo czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Liga Tatuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ojej, czas ogłosić emeryturę jak Draymond chyba wrzuciłeś zestawienie z Jokiem obejmujący tylko ten rok, który mógłby sugerować, że Sab jest lepszy, niestety nie jest, nie jest nawet blisko, co pokazał link który wstawiłem W 4 spotkaniach u siebie adv staty Saba wyglądają koszmarnie i poprawia je ten mecz z Pistons w którym miał net +30 czy coś w podobie, na 4meczowy streak w Sacramanto przypada mecz z Pels bez Ziona przegrany ok. 30ma po którym kibice ich wybuczali i ogólnie on z tych meczów ma -6 Net i 112 ortg w zestawieniu z Jokiem więc nie ma co zbierać co potwierdziłem linkiem poniżej wpisu, a tekst o pustych statach, to już tylko dowód mojej aktualnej aury co do Twojej osoby po ostatnich Twoich niezwykle uprzejmych wpisach no, ale to ja jestem w trakcie największego upadku także nie masz co się martwić, jedynie niepokojące, że tej NBA.com chyba też coś ego poza skalę wyjebało wrzucisz jakieś plusominusy Jokicia z meczu z Jazz? Bo to chyba Twoje ulubione staty ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 (edytowane) Edytowane 12 Stycznia 2024 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 łącznie w nocy 117 punktów kwartetu- Tatum, George, Adebayo, Jabari Smith jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Jest i Jabari Zapowiada się legendarny trymestr w Minnesocie Chociaż jak ostatnio to ferowałem to się wszyscy połamali, więc jeszcze nie napiszę tego capslockiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): wrzucisz jakieś plusominusy Jokicia z meczu z Jazz? Bo to chyba Twoje ulubione staty ostatnio w SLC zawsze jest wpierdol, w ogóle z Jazz zwykle jest ciężko, mogłeś sobie za to siłę ławki porównać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 A Zachary Lavine po powrocie z kontuzji zbiera, broni, rozgrywa i trafia clutch rzuty. Fani Bulls znow zakochani, komentatorzy Bulls ogladali ten mecz z erekcja. Jakby ktos sie nudzil, to polecam Rockets Bulls, chyba najlepszy all around Zach w karierze, po obu stronach parkietu. Do tego swietny Coby White, ktory wskoczyl na nowy poziom, fajne mecze Senguna I Jabariego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Trzeba pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 7 godzin temu, ignazz napisał(a): Trzeba pogratulować. Meczu z Bucks również gratulujemy zarówno Tatumowi jak i Brownowi. Liga Tatuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi