Reikai Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): no @RonnieArtestics ostro zjebał z tym Aytonem. ale podobno nesmith kozak i był warty przejęcia jego kontraktu. ktoś potwierdzi? Idk, 24 latek ten Nesmith, raczej niewiadomo kim nie bedzie w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Nesmith bardzo dobry 3&D. Najlepszy obronca rl Pacers, a propos tych porownan Pacers do mojego teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): I to też zabawny komentarz, bo Cavs mają więcej absencji niż Pistons I ogólnie plus dla Ernie, że mimo wypadnięcia Adamsa na cały trymestr, Smarta na 85% trymestru, Jalena Johnsona na połowę trymestr, Camerona Johnsona na 1/4 trymestru i kolejnych absencji też Halilburtona, Barretta oraz Aytona udało się utrzymać solidną rotacje. Ale gdzie tu zespół na 17 winów, to nie wiem W Cavs prawie cały trymestr rozegrał chociaż Halliburton, a w Pistons na 25 meczów wypadł Morant, na 9 Markkanen czy na 9 Eason. Tu nie ma za bardzo z czego wyrzeźbić tych 13 winów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Nesmith bardzo dobry 3&D. Najlepszy obronca rl Pacers, a propos tych porownan Pacers do mojego teamu. to kto c***owy. haliburton brown nesmith czy turner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @evitacre nie wrzucił opisu, a szkoda, bo ciekaw jestem jak wyglądałaby rotacja Ogólnie na Wschodzie niezła beka w opisach. Roddy czy Duarte gdzieś niby zakopani daleko, a ten pierwszy to będzie starter przez połowę trymestru. Duarte też dostanie spore minuty. Pablo chyba nie ogarnia opisów, bo serio wpisał swoją rezerwową piątkę Hylland - Davion Mitchell - KJ Martin - Eubanks - Drummond, gdzie taki zestaw nigdy nie powinien wybiec na parkiet. Człowiek morza chyba zginie od samego siebie biczowania, bo jego problemy to pikuś przy niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, człowiek...morza napisał(a): @Alonzo opinia? Wiesz Grant Williams za ostatnie 15 meczów jest -9 na mecz a drugi najsłabszy w Mavs jest -3.. To nie jest mała różnica to jest przepaść. I nie chce uchodzić za speca od Mavs bo widziałem ich w tych okresie coś ok 4-5 ray ale Grant jest cieniem samego siebie. Jest fatalny w obronie. Fatalny w ataku. Zresztą dla całej NBA w tym okresie tylko gracze Charlotte i rukasy mają gorsze wyniki Zresztą na amerykańskich forach kibiców Mavs jadą po Grancie jeszcze gorzej. Nie wiem czy to kwestia innego systemu czy zapaści ale facet jest koszmarny od jakiegoś miesiąca pi razy drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, Sylvinho. napisał(a): W Cavs prawie cały trymestr rozegrał chociaż Halliburton, a w Pistons na 25 meczów wypadł Morant, na 9 Markkanen czy na 9 Eason. Tu nie ma za bardzo z czego wyrzeźbić tych 13 winów. A co z all-starem Derrickiem White? I kto pisał o 13 winach? Dopiero co pisałeś o niezrobieniu 10 Chyba jednak przesada. Sam widzę wstępnie 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Człowiek morza chyba zginie od samego siebie biczowania, bo jego problemy to pikuś przy niektórych no patrzac na wyczyny Januarego i twoje jestem ostatnim tutaj ktory nie gryzie sie w jezyk trzeba płacić za to. trudno. pzoostane wiern swoim przekonaniom Edytowane 3 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): no patrzac na wyczyny Januarego i twoje jestem ostatnim tutaj ktory nie gryzie sie w jezyk Ja tu jadę z całym Wschodem i jego problemami, wcześniej idąc na wojenkę z LBSem, a ty coś piszesz o gryzieniu się w język Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia zabraliscie mi mistrzostwo zabraliscie mi big3 godnosci mi nie zabierzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Mam gracza, ktory robi najlepsza ofensywe w historii i sam jest systemem, a nie tylko tak mowi @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) TOP OBROŃCA @ernie9005 zatrzyma ten twoj chodzacy system jak przyjdzie co do czego @MarcusCamby potwierdzi Edytowane 3 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Mam gracza, ktory robi najlepsza ofensywe w historii i sam jest systemem, a nie tylko tak mowi @MarcusCamby Panie. Nie szargaj tu świętości! "The System" jest tylko jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): A co z all-starem Derrickiem White? I kto pisał o 13 winach? Dopiero co pisałeś o niezrobieniu 10 Chyba jednak przesada. Sam widzę wstępnie 12. Odnosiłem się do 13 winów proponowanych przez Januarego. Ale to co White sam pociągnie ten zespół ? Jaren Jackson Jr. ( zagrał w każdym meczu), który zapewne będzie all starem z dobrym Banem i solidnym Aldamą u boku bez Moranta uzbierali 6 zwycięstw. To jak tu analogicznie Pistons mają uzbierać przykładowe 12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia btw @MarcusCamby czy jest w naszej lidze lepszy defensywnie front od williams-mobley-horford? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @january serio nets wyżej ode mnie ? Herro tam zagrał 10 spotkań ledwie, kolader gra na sf spore minuty boucherem, który nawet na swojej nominalnej pozycji jest w tym roku fatalny, eh… Ja lubie osobiście keegana murraya i senguna ale bez przesady ze oni + Brooks robią bilans lepszy niż VanVleet, Bridges, Nurkic otoczeni całkiem zacnymi rolesami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Sylvinho. napisał(a): Odnosiłem się do 13 winów proponowanych przez Januarego. Ale to co White sam pociągnie ten zespół ? Jaren Jackson Jr. ( zagrał w każdym meczu), który zapewne będzie all starem z dobrym Banem i solidnym Aldamą u boku bez Moranta uzbierali 6 zwycięstw. To jak tu analogicznie Pistons mają uzbierać przykładowe 12 ? Jak Markannen opuszcza 9 spotkań to narracja, jakby wypadł na cały. Jak Cam Johnson wypada na 7, to nikt nie widzi różnicy Dobra, ja o ten Wasz wschód się nie będę zabijał, a Ernie lubię, więc nie muszę go dociskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jak Cam Johnson wypada na 7, to nikt nie widzi różnicy jak sobie sledzilem stronki nets (tera przestane) to tamtejsza wiara mocno krytukuje gre cammerona barrett to wiadomo jak kasztanski trymestr zagral. szkodnk totalny. gorzej niz grant williams turner>>>ayton ogolnie cavs ma nazwiska. ale jak sie spojrzy dokladniej, to c***nie z grzybnia grali i imo gorzej niz pacers w realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, człowiek...morza napisał(a): jak sobie sledzilem stronki nets (tera przestane) to tamtejsza wiara mocno krytukuje gre cammerona Bo gra poniżej oczekiwań. Ale to i tak drugi najlepszy gracz Cavs w tym trymestrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, MarcusCamby napisał(a): Bo gra poniżej oczekiwań. Ale to i tak drugi najlepszy gracz Cavs w tym trymestrze. to mowi zatem wiele o cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi