Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Nurkic zrobił +14 on/off w ~50% win teamie Podziemski zrobił +12,9 w ~50% win teamie Tre Jones zrobil +9 w Spurs vanvleet zrobil +7,5 w +50% win teamie Lonnie zrobil +8 w ~50% win teamie Moi zawodnicy nie maja może cukierkowych box score ale praktycznie każdy daje dodatni impact, jako monolit to jest zespół na 50% wins spokojnie. Ale nie, jestem już wrzucany w podobny tier co spurs gdzie na PG gra NAJGORSZY rozgrywający w lidze, a team składa się z dosłownie samych rycerzy Real Pistons, Spurs, Hornets, itd itp. Bogans dał też np. 14:14 sixers z najlepszym zawodnikiem trymestru i kandydatem do MIP maxeyem, czy to jest wg ciebie rzetelne głosowanie ? Wspaniałe , jak podajesz pluso/minusy u graczy grających mniejsze minuty z ławki, a u ciebie biegają jako starterzy. Mam nadzieję , że głosujący docenią brak rzetelności i tanie tricki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia przejze wszystko jeszcze kilka razy i nie glosuje na odpierdol jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wspaniałe , jak podajesz pluso/minusy u graczy grających mniejsze minuty z ławki, a u ciebie biegają jako starterzy. Mam nadzieję , że głosujący docenią brak rzetelności i tanie tricki. Tre gra mniejsze minuty u mnie niż w realu, vanvleet gra mniejsze minuty u mnie niż w realu, nurkic gra 3 min dłużej niż w realu, lonnie gra 3 min dłużej niż w realu jedyna różnica to fakt ze wrzucam podziemskiego do s5 od początku, ale on daje taki sam impact nawet jak gra po 30min w Warriors, wiec ziom, weź może nie kłam na temat mojego teamu i mnie nie prowokuj na początku roku, bo zaraz mogę znaleźć czas zeby powyciągać adv stats bulls i zrobi ci się przykro. Edytowane 3 Stycznia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia I prośba żeby wszyscy głosowali według stałego corocznego szablonu. Łatwiej zlicza się głosy i wklepuje do tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia ta propozycja ronniego bilansu dla pacers niezly zart xddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Tre gra mniejsze minuty u mnie niż w realu, vanvleet gra mniejsze minuty u mnie niż w realu, nurkic gra 3 min dłużej niż w realu, lonnie gra 3 min dłużej niż w realu jedyna różnica to fakt ze wrzucam podziemskiego do s5 od początku, ale on daje taki sam impact nawet jak gra po 30min w Warriors, wiec ziom, weź może nie kłam na temat mojego teamu i mnie nie prowokuj na początku roku, bo zaraz mogę znaleźć czas zeby powyciągać adv stats bulls i zrobi ci się przykro. Imo nie masz wstydu proponując bilans 50/50 dla Pacers. Jak potem naprawdę będziesz miał dobry trymestr, to nie zdziw sie, jak nikt nie uwierzy. Mam nadzieję , że nikt nie da się zastraszyć przy głosowaniu Jak już wrzucisz obiecane staty Hielda, to wrzuć tez Bulls. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Imo nie masz wstydu proponując bilans 50/50 dla Pacers. Jak potem naprawdę będziesz miał dobry trymestr, to nie zdziw sie, jak nikt nie uwierzy. Mam nadzieję , że nikt nie da się zastraszyć przy głosowaniu Jak już wrzucisz obiecane staty Hielda, to wrzuć tez Bulls. Z góry dzięki. Ziom to Ty kłamiesz o tym ze moi gracze graja w innej roli. Oprócz podziemskiego który wskoczył do s5 w Warriors nieco później, ale zdecydowanie wskoczył do s5 bo na to zasłużył dodatnim impactem, wszyscy moi których wymieniłem maja identyczna role co w realu: Vanvleet - floor general i first PG nurkic - first C Lonnie - 6th Man scorer z lawki Tre Jones - back up PG. i wszyscy graja podobne minuty co w realu. Wiec skończ pierdolic kocopoly na temat mojek zespołu, bo ja tez mogę sobie zacząć. Nie zaczepiaj mnie, ja nic o twoim proponowanym bilansie nie pisałem. Ale pamietam doskonale formę randle i Middletona z pierwszych dwóch tygodni, wiec u mnie w głosowaniu zaczynasz sezon od 0-5 jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 26 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Bogans dał też np. 14:14 sixers z najlepszym zawodnikiem trymestru i kandydatem do MIP maxeyem, czy to jest wg ciebie rzetelne głosowanie ? a wiesz, że Philly jakieś 11 meczów grała rotacją 5 osobową? Joel 3 mecze 15, 18-19 Kyrie 11 meczów 3-4, 12, 19, 22-28 Klay 1 mecz 4 Maxey 1 mecz 19 McDaniels 10 meczów 1-2, 14-21 Clarke 28 Bitadze 3 mecze 2,5,27 chyba nie było kontuzji Kennard 20 meczów 2-4, 12-28 Lyles 13 1-13 David Roddy 2 mecze 27-28 nie wiem czy kontuzja OMax, Minott, AJax, Duarte chyba nie mieli kontuzji, czasami nie grali Zabawne jak bardzo dyskryminowani są gracze typu Dunn, a jak taki Andrew Jackson robi niecałe 2 punkty na mecz to już jest legitny Tecu jak zwykle na chronionym, można się do Bogacza o niektóre bilanse uczepić, ale Philly u mnie też niekoniecznie będzie miała dodatni bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Tecu jak zwykle na chronionym, można się do Bogacza o niektóre bilanse uczepić, ale Philly u mnie też niekoniecznie będzie miała dodatni bilans jo nie ma lepiej traktowanego gm'a w tej lidze niż @Tecu xd. jakies c***owe extension akceptowane. robienie winaloz z thompsonem na jednej nodze itd proponowanie embidowi jakiejs smiesznej oferty w peirwszej kolejce i mozna mnożyć i mnożyć zaś zero konsekwencji i zajebsite wyniki Edytowane 3 Stycznia przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): a wiesz, że Philly jakieś 11 meczów grała rotacją 5 osobową? Joel 3 mecze 15, 18-19 Kyrie 11 meczów 3-4, 12, 19, 22-28 Klay 1 mecz 4 Maxey 1 mecz 19 McDaniels 10 meczów 1-2, 14-21 Clarke 28 Bitadze 3 mecze 2,5,27 chyba nie było kontuzji Kennard 20 meczów 2-4, 12-28 Lyles 13 1-13 David Roddy 2 mecze 27-28 nie wiem czy kontuzja OMax, Minott, AJax, Duarte chyba nie mieli kontuzji, czasami nie grali Zabawne jak bardzo dyskryminowani są gracze typu Dunn, a jak taki Andrew Jackson robi niecałe 2 punkty na mecz to już jest legitny Tecu jak zwykle na chronionym, można się do Bogacza o niektóre bilanse uczepić, ale Philly u mnie też niekoniecznie będzie miała dodatni bilans Na jakim chronionym jak dostał 14-14 mając undisputed najlepszego zawodnika ligi i jako sidekicka gracza~top20, ci dwaj grają praktycznie cały trymestr ? Niech Tecu sam się broni, ale dla mnie grubo ktoś sobie odleciał. Edytowane 3 Stycznia przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @bogans2 ten Thybulle po wymianie to naprawdę aż tak źle zaczął grać, że za to już teraz bilans 15-13 dostałem:)? Co to się tu wydarzyło:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Na jakim chronionym jak dostał 14-14 mając undisputed najlepszego zawodnika ligi i ~top20 grających praktycznie cały trymestr ? Niech Tecu sam się broni, ale dla mnie grubo ktoś sobie odleciał. no i 14;14 od Bogacza to jest i tak bardzo wysoki bilans W sensie taki akceptowalny, ale Twoja reakcja była potwierdzeniem tego co napisałem. Philly w zdrowiu będzie bardzo mocna, ale zdrowia nie było tam za grosz w 1T i nie jest to dodatni zespół za ten trymestr. No i czepianie się Bulls za formę Randla i Khrisa w pierwszych 5 meczach (gdy u nas to wszystko uśredniamy) a brak uwag odnośnie Klaya który wyglądał gorzej od Buddyego Hielda przez znaczną część sezonu (tej, dalej nie wygląda jakoś wyraźnie lepiej) to kolejny powód do zastanowienia czy oby osobiste sympatię/ strach przed gniewem Tecu nie biorą tutaj wyższości nad rzetelnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 14 minut temu, january napisał(a): @bogans2 ten Thybulle po wymianie to naprawdę aż tak źle zaczął grać, że za to już teraz bilans 15-13 dostałem:)? Co to się tu wydarzyło:( bralem pod uwage jak Twoi liderzy ciagna swoje zespoly w rl i jakos kiepsko im to idzie, stad wstepnie 15-13. jezeli tam nie potrafia byc powyzej .500 to na jakiej podstawie tutaj mam dac duzo wiecej? Edytowane 3 Stycznia przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, bogans2 napisał(a): bralem pod uwage jak Twoi liderzy ciagna swoje zespoly w rl i jakos kiepsko im to idzie, stad wstepnie 15-13. jezeli tam nie potrafia byc powyzej .500 to na jakiej podstawie mam tutaj duzo wiecej dac? widać, ze jesteś tutaj nowy. Koszykarze Lakers od zawsze rzucają tylko z czystych pozycji i oddają tylko te rzuty, które trafiają. Bronia za dwóch i nie robią strat. To jest niejako wpisane w DNA begmLakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): widać, ze jesteś tutaj nowy. Koszykarze Lakers od zawsze rzucają tylko z czystych pozycji i oddają tylko te rzuty, które trafiają. Bronia za dwóch i nie robią strat. To jest niejako wpisane w DNA begmLakers pamietem ten wpis xd jeszcze złote rece zubaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 16 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ziom to Ty kłamiesz o tym ze moi gracze graja w innej roli. Oprócz podziemskiego który wskoczył do s5 w Warriors nieco później, ale zdecydowanie wskoczył do s5 bo na to zasłużył dodatnim impactem, wszyscy moi których wymieniłem maja identyczna role co w realu: Vanvleet - floor general i first PG nurkic - first C Lonnie - 6th Man scorer z lawki Tre Jones - back up PG. i wszyscy graja podobne minuty co w realu. Wiec skończ pierdolic kocopoly na temat mojek zespołu, bo ja tez mogę sobie zacząć. Nie zaczepiaj mnie, ja nic o twoim proponowanym bilansie nie pisałem. Ale pamietam doskonale formę randle i Middletona z pierwszych dwóch tygodni, wiec u mnie w głosowaniu zaczynasz sezon od 0-5 jak coś. Gram wtedy min z Pacers. W pierwszych 5 meczach Nurkic rzucał 15/36, Brandin w pierwszych pięciu meczach zagrał 22min, Bridges 0 min. Dalej mi się nie chce sprawdzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 16 minut temu, bogans2 napisał(a): bralem pod uwage jak Twoi liderzy ciagna swoje zespoly w rl i jakos kiepsko im to idzie, stad wstepnie 15-13. jezeli tam nie potrafia byc powyzej .500 to na jakiej podstawie tutaj mam dac duzo wiecej? Może dlatego, że to jednak dalej jest gra 5v5 mimo wyników zeszłego sezonu:) Inaczej to tak za bardzo nie ma sensu budować ekip, a topowe bilanse powinieneś dać naszym Bux (Edwards), czy Warriors(Ingram), a mający za lidera Trae Younga Mavs powinni niczym rl Hawks walczyć o playin, troszkę bez sensu pod kątem gry metodologia ocen. W sensie rozumiem gorsze bilanse jakby ci moi liderzy Sue kamali czy dawali d, ale no LJ i Curry są zdrowi i nie zawodzili w 1t Edytowane 3 Stycznia przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a wiesz, że Philly jakieś 11 meczów grała rotacją 5 osobową? Joel 3 mecze 15, 18-19 Kyrie 11 meczów 3-4, 12, 19, 22-28 Klay 1 mecz 4 Maxey 1 mecz 19 McDaniels 10 meczów 1-2, 14-21 Clarke 28 Bitadze 3 mecze 2,5,27 chyba nie było kontuzji Kennard 20 meczów 2-4, 12-28 Lyles 13 1-13 David Roddy 2 mecze 27-28 nie wiem czy kontuzja OMax, Minott, AJax, Duarte chyba nie mieli kontuzji, czasami nie grali Zabawne jak bardzo dyskryminowani są gracze typu Dunn, a jak taki Andrew Jackson robi niecałe 2 punkty na mecz to już jest legitny Tecu jak zwykle na chronionym, można się do Bogacza o niektóre bilanse uczepić, ale Philly u mnie też niekoniecznie będzie miała dodatni bilans Widzisz, pewnie lepiej pominąć kontuzje, nie wypisywać dokładnych meczów opuszczonych, minuty dać do 240, mimo kontuzji i później czepiać się tych co tak zrobili. Tylko, że to nie dla mnie takie cwaniakowanie. Niewielu robi z AJaxa legitnego gracza. Głównie Ci którzy nie patrzą się tylko na PPG. A wrzucanie przeze mnie highlights z nim to był tylko taki śmiech z tych, którzy lubią się pochwalić wystrzałem formy któregoś z podopiecznych I by była jasność, czepiasz się gracza, który u mnie gra parę minut a w realu Bucks bywa w s5 I nie twierdzę, że jest jakiś legit i nie twierdzę, że Dunn nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 12 minut temu, january napisał(a): , a mający za lidera Trae Younga Mavs powinni niczym rl Hawks walczyć o playin, xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): strach przed gniewem Tecu nie biorą tutaj wyższości nad rzetelnością Ktoś się mnie serio boi? Nie ma czego Naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi