ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 16 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): ja od prawie miesiąca nie piję (z małymi przerwami) Grube osiągniecie Pokaz kućkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Czekamy na dalszy update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Maxey z ławki ??? @Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 4 minuty temu, ernie9005 napisał(a): Maxey z ławki ??? @Tecu Tak jak w zeszłym sezonie. Zasadniczo i tak będzie grał większość meczów w s5 pod nieobecność czy to Irvinga czy to Klaya czy Mcdanielsa i pewnie w części meczów bez Lylesa w zależności od match upów wtedy kiedy w obronie Klay da radę na PF przeciwnika. No i oczywiście ponad 30 minut na mecz lekko. Taki mam team i taką historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) Hej, odkąd gra powstała chyba zawsze dałem opis, traktuje obowiązki uczestnika zabawy zawsze poważnie. W tym roku może być tak, że wrzucę go spóźniony. Opis będzie najpóźniej jutro po południu. Punkt karny to biorę na klatę. A jeśli ktoś zagłosuje zanim ja wrzucę opis to proszę jedynie taką osobę o przeczytanie opisu później i ewentualną korektę jeśli już zobaczycie moją rotacje itd. Mam znajomych z Polski na chacie na sylwestra, już od kilku dni, oraz dwumiesięczne dziecko i chyba się po prostu nie wyrobię, żeby skończyć swoj opis, który zacząłem kilka dni temu i leży nie skonczony. Prosze o wyrozumiałość szczesliwego nowego roku! Edytowane 31 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Hej, odkąd gra powstała chyba zawsze dałem opis, traktuje obowiązki uczestnika zabawy zawsze poważnie. W tym roku może być tak, że wrzucę go spóźniony. Opis będzie najpóźniej jutro po południu. Punkt karny to biorę na klatę. A jeśli ktoś zagłosuje zanim ja wrzucę opis to proszę jedynie taką osobę o przeczytanie opisu później i ewentualną korektę jeśli już zobaczycie moją rotacje itd. Mam znajomych z Polski na chacie na sylwestra, już od kilku dni, oraz dwumiesięczne dziecko i chyba się po prostu nie wyrobię, żeby skończyć swoj opis, który zacząłem kilka dni temu i leży nie skonczony. Prosze o wyrozumiałość szczesliwego nowego roku! Opisy masz do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 10 minut temu, kuba2419 napisał(a): Opisy masz do wtorku Oo super, myslalem ze do dzisiaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Poczekamy spokojnie. Najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Przypominam, ze opisy do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Bulls dodali statystyki do opisu jbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 1 godzinę temu, LAF napisał(a): @Qcin_69 bedzie opis ? Z chęcią poczytam Twardoch, Orbitowski - to aktualnie moje ulubione nazwiska, choć patrząc po Twoich ostatnich postach myślę że i gazetki z Biedronki mogą być inspirujące (a na pewno łatwiejsze w odbiorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Pacers w drugim trymestrze poprawiają mocno głębię składu i lecą po playoffs! VanVleet-Podziemski-Nesmith-Bridges-Ayton Z ławki: Tre Jones-Shamet-Caleb Martin-Bojan-Sharpe jest jeszcze miejsce na jednego FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Witamy w Minnesocie, Panie Simone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 (edytowane) @Qcin_69 Gdzie są minuty z rotacją i absencje 18W za co Ty chcesz dostać? dawaj pośmiejemy się jak z @Alonzo Edytowane 2 Stycznia 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Qcin_69 Gdzie są minuty z rotacją i absencje 18W za co Ty chcesz dostać? dawaj pośmiejemy się jak z @Alonzo ale Ty potrafisz być żenujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): ale Ty potrafisz być żenujący żenujące jest tylko pisanie o bardzo mocnej s5 gdy połowe trymestru grasz w 7miu i bez nominalnego centra Alvarado opuścił 13 spotkań i gra po 17 minut, Miller i Braun są impactowi ujemni podobnie Dunn czekałem specjalnie na tą rotacje, ale widzę, że liczysz na to, że masz idiotów przed sobą i sobie wstawisz Adebayo bez większych strat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): żenujące jest tylko pisanie o bardzo mocnej s5 gdy połowe trymestru grasz w 7miu i bez nominalnego centra Alvarado opuścił 13 spotkań i gra po 17 minut, Miller i Braun są impactowi ujemni podobnie Dunn czekałem specjalnie na tą rotacje, ale widzę, że liczysz na to, że masz idiotów przed sobą i sobie wstawisz Adebayo bez większych strat pozdrawiam Ty umiesz czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 27 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Ty umiesz czytać? opisy na odpierdol co 2 minuty na kiblu zajmują? pozwól niech Tobie wyjaśnie 8 spotkań grasz bez Bookera i Alvarado czyli rotacją Dunn Miller/Braun George Tatum c*** wie kto (zależy którego kasztana akurat hls wrzuciłeś) cały trymestr to jedna wielka spekulacja, Tobie wychodzi z tego 17-18W i super silne S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): opisy na odpierdol co 2 minuty na kiblu zajmują? pozwól niech Tobie wyjaśnie 8 spotkań grasz bez Bookera i Alvarado czyli rotacją Dunn Miller/Braun George Tatum c*** wie kto (zależy którego kasztana akurat hls wrzuciłeś) cały trymestr to jedna wielka spekulacja, Tobie wychodzi z tego 17-18W i super silne S5 zmieniam zdanie, to nie problem z czytaniem, tylko z inteligencją, gratulacje MISTRZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi