MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 @ozzy110 Isaac Okoro i Josh Green można ściągnąć INJ z arkusza. Ten pierwszy to już od 16 kolejek gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @ozzy110 Isaac Okoro i Josh Green można ściągnąć INJ z arkusza. Ten pierwszy to już od 16 kolejek gra Te zapiski są całkiem bezsensowne. robcie lepiej liczbę absencji w całym trymestrze tak jak zawsze robiliscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Te zapiski są całkiem bezsensowne. robcie lepiej liczbę absencji w całym trymestrze tak jak zawsze robiliscie. Będą, będą, chociaż ciężko z czasem nie ukrywam. Może jutro się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Te zapiski są całkiem bezsensowne. robcie lepiej liczbę absencji w całym trymestrze tak jak zawsze robiliscie. 9 minut temu, MarcusCamby napisał(a): @ozzy110 Isaac Okoro i Josh Green można ściągnąć INJ z arkusza. Ten pierwszy to już od 16 kolejek gra ja te INJ uzupełniam i nie są bezsensowne - bo chociaż widać ilu kto ma kontuzjowanych graczy w danym trymestrze. Zresetuje je po głosowaniu 1T i będę uzupełniał na bieżąco pod kątem 2T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Teraz, Alonzo napisał(a): ja te INJ uzupełniam i nie są bezsensowne - bo chociaż widać ilu kto ma kontuzjowanych graczy w danym trymestrze. Zresetuje je po głosowaniu 1T i będę uzupełniał na bieżąco pod kątem 2T. Eee? Ale co tu widać? Okoro opuścił 9 spotkań, Josh Green 10, a zapis wygląda jakby byli po za grą cały trymestr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Eee? Ale co tu widać? Okoro opuścił 9 spotkań, Josh Green 10, a zapis wygląda jakby byli po za grą cały trymestr. Zgadza się, poprawiłem. Nie INJ na czarno jak stracili ponad 10 meczy INJ na czerwono jak 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Warriors fajny team, szykuje sie dobry bilans, gratki @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 7 godzin temu, ernie9005 napisał(a): Warriors fajny team, szykuje sie dobry bilans, gratki @Reikai To zobacz co @ignazz poszalal z tym opisem I mniej W niz Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): To zobacz co @ignazz poszalal z tym opisem I mniej W niz Hornets Bo z hornets nie grałem. A za to po dwa razy z każdym z topu. Tam mam 3 mecze do ugrania. Byłem agresywny i wziąłem 66% zwycięstw z tych gier. Jeszcze jakby grał Duren lub Rozier we wszystkim to inna kwestia. Oram jak mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Bo z hornets nie grałem. A za to po dwa razy z każdym z topu. Tam mam 3 mecze do ugrania. Byłem agresywny i wziąłem 66% zwycięstw z tych gier. Jeszcze jakby grał Duren lub Rozier we wszystkim to inna kwestia. Oram jak mogę. Obaj wiemy, ze to jest tak absurdalne, ze szkoda o tym dyskutowac. Tankować tez mozna z klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 8 minut temu, ignazz napisał(a): Bo z hornets nie grałem. A za to po dwa razy z każdym z topu. Tam mam 3 mecze do ugrania. Byłem agresywny i wziąłem 66% zwycięstw z tych gier. Jeszcze jakby grał Duren lub Rozier we wszystkim to inna kwestia. Oram jak mogę. Jakbyś jeszcze rok temu i za rok takie propozycje bilansów wstawiał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 25 minut temu, Reikai napisał(a): Obaj wiemy, ze to jest tak absurdalne, ze szkoda o tym dyskutowac. Tankować tez mozna z klasa A Sochan na rozegraniu to nie jest z klasa? Uczę się od lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 To u mnei Ingram out na caly sezon za jaranie blanton w szatni. Wystarczy spojrzec na oczy, nikt nie zaprzeczy Nie robmy sobie jaj z 2W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): To u mnei Ingram out na caly sezon za jaranie blanton w szatni. Wystarczy spojrzec na oczy, nikt nie zaprzeczy Nie robmy sobie jaj z 2W. Zobacz kalendarz i napisz proszę z kim wygrywam. Nie będę unikał dyskusji na ten temat. Spodziewałem się lepszego wyniku ale jak do kupy wziąłem absencje i kalendarz to ni tak wyszło. Ale poprawie jak gdzieś przeoczyłem coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): To u mnei Ingram out na caly sezon za jaranie blanton w szatni. Wystarczy spojrzec na oczy, nikt nie zaprzeczy Nie robmy sobie jaj z 2W. 2W to może i lekka przesada ale tam przecież sami rycerze z najgorszych teamów w realu, ja też sie skłaniam ku temu, że to bottom3 zespół begm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): 2W to może i lekka przesada ale tam przecież sami rycerze z najgorszych teamów w realu, ja też sie skłaniam ku temu, że to bottom3 zespół begm. No bo to jest bottom Ale te 2W To przeginka w c***. 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Zobacz kalendarz i napisz proszę z kim wygrywam. Nie będę unikał dyskusji na ten temat. Spodziewałem się lepszego wyniku ale jak do kupy wziąłem absencje i kalendarz to ni tak wyszło. Ale poprawie jak gdzieś przeoczyłem coś Uwazasz ze masz gorszy trymestr od Hornets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Gram na zachodzie. Tam jest trudniej moim zdaniem. DEN DAŁ LAL MINN i wszędzie już grałem z Nimi x2 to 8 spotkań z potęgami na dzień dobry Odpoczywam z Pels czy Mem? To ze przyszedł Gianis nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Gram na zachodzie. Tam jest trudniej moim zdaniem. DEN DAŁ LAL MINN i wszędzie już grałem z Nimi x2 to 8 spotkań z potęgami na dzień dobry Wciaz przegiales Wystayczylo napisac najgorszy bilans na zachodzie I byloby ze smakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Wciaz przegiales To tylko propozycja. Ale proszę głosujących aby zobaczyli kalendarz spurs. I jak uznają inaczej niech dodadzą lub odejmą wygrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 9 minut temu, Reikai napisał(a): No bo to jest bottom Ale te 2W To przeginka w c***. Rl pistons udowodnili że nawet 0-28 to nie musi być przeginka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi