Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, MarcusCamby napisał:

Wazeliny Wam nie donieść? 

Marcusie Camby dobrze ze z nami jesteś i gratuluje bardzo dobrego FA w Twoim wykonaniu. Powiem szczerze ze mnie pozytywnie zaskoczyłeś wiec przyznaje otwarcie, ze się pomyliłem co do oceny Twoich ruchów latem.

Dobra robota!

Zachod od 6 do 11 miejsca dziela 3W.  A i 5 Rockets sa do zlapania przy dobrych wiatrach przez peleton, jednoczesnie nikt nie chce trafic na Sote w Playin, jesli jeden mecz z nimi moze oznaczac wypad.

Szykuje sie turbociekawy T3, trzeba sledzic i swoich i konkurencje :P

Edytowane przez Reikai

1 minutę temu, ignazz napisał:

Tylko ze Minny jest 12. 

dobrze ze jesteś z nami Ignazz, może czasami trochę się różniliśmy w podejściu do prowadzenia drużyn i nasze negocjacje nie zawsze kończyły sie sukcesem, ale zawsze doceniałem Twona skrupulatność i rzetelność w przedstawianiu informacji i tu tez zgoda ze Minny jest 12 i racja ze ciężko będzie jej trafić bezpośrednio do PO ho strata jednak duża a konkurencja nie spała, ale wciąż wierzymy ze nawet wchodząc do rozgrywek posezonowych z poziomu playinow mamy szanse zdobyć tytuł 

Granica bledu na zachodzie jest tez krotka dla nas, nie tylko dla Soty.Dla zespolow 6-11 jest mala, tj. jedna kontuzja Hardena/Ingrama/Garlanda i Wolves wskakuja za nich. Jednoczesnie, jesli Sota bedzie 10, to ten z 9 miejsca nie do konca bedzie zadowolony, zeby grac z nimi win or go home.

Trzeba atakowac 6 seed ;) 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

dobrze ze jesteś z nami Ignazz, może czasami trochę się różniliśmy w podejściu do prowadzenia drużyn i nasze negocjacje nie zawsze kończyły sie sukcesem, ale zawsze doceniałem Twona skrupulatność i rzetelność w przedstawianiu informacji i tu tez zgoda ze Minny jest 12 i racja ze ciężko będzie jej trafić bezpośrednio do PO ho strata jednak duża a konkurencja nie spała, ale wciąż wierzymy ze nawet wchodząc do rozgrywek posezonowych z poziomu playinow mamy szanse zdobyć tytuł 

To by była historia. 

3 minuty temu, Szulim napisał:

Gorzej że Harden zaczyna mieć kryzys

wczoraj w 4q całkiem zniknął - a jego slump rzutowy coraz bardziej zaczyna boleć 76ers

Oj słabiutki odwet za punktowanie Banchero.

Mamy czwarty meczu trymestru i Harden ma za sobą trzy bardzo dobre mecze przeciwko Rockets, Cavs i przed wszystkim Grizzlies

A tu za kryzys podaje się jeden mecz z Bostonem :)

3 minuty temu, Szulim napisał:

Gorzej że Harden zaczyna mieć kryzys

wczoraj w 4q całkiem zniknął - a jego slump rzutowy coraz bardziej zaczyna boleć 76ers

Nie zeby mi specjalnie zalezalo na pompowaniu Pelicans, ale w T3 robi 25/9/8 i trafia 3 trojki na 41%. A i z Memphis dopiero co zagral kozacki mecz.

Ale tak, to juz bardziej playmaker niz Harden z Rockets. Ale dalej ze swietnym impactem.

Ja nie poddaje się także i mimo mniejszej, co oczywiste, siły ognia wierze ze o kolejności zadecyduje tylko i wyłącznie zdrowie. To zbyt intensywny okres RS aby wszystko poszło bezbolesnie. Nikomu nie życzę urazów ale obecne nba jest bardzo brutalne i intensywne. To może być jeszcze gorąco dla każdego. 

1 minutę temu, Szulim napisał:

Żaden odwet - Banchero ma rookie wall ale za to poprawił się w obronie w ostatnich meczach ;)

natomiast slump Hardena to nie jest nowy kryzys - coraz więcej insiderow i analityków zaczyna to widzieć - zobaczymy jak na koniec trymestru będzie wyglądał ;)

Chętnie poczytam tych analityków. Mogę jakiś link?