Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 14 minut temu, Alonzo napisał: Odblokowany Zapraszam na Priv Zapraszam na Priv nie no xd o czym tu dyskutować w ogóle jak dajesz Minnesocie 8W dając argumentacje zupełnie z dupy xd co za szkoda ze mi wyszło 4-24 dla Magic w tym trymestrze i nie wrzuciłem tego pierwszy, bo teraz będą jakieś teorie spiskowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) k**** @Alonzo jakies zalamanie czasoprzestrzeni nastapilo. Karzesz mnie gorszym bilansem za wymiane, ktora nastapila po ocenianym okresie. Zaczalem sie wkrecac, ale chyba nie warto. Edytowane 21 Lutego 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: k**** @Alonzo jakies zalamanie czasoprzestrzeni nastapilo. Karzesz mnie gorszym bilansem za wymiane, ktora nastapila po ocenianym okresie. Zaczalem sie wkrecac, ale chyba nie warto. pytanie czemu Ciebie karze a mnie nie nagradza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Godzinę temu, Pablo81 napisał: k**** @Alonzo jakies zalamanie czasoprzestrzeni nastapilo. Karzesz mnie gorszym bilansem za wymiane, ktora nastapila po ocenianym okresie. Zaczalem sie wkrecac, ale chyba nie warto. Mam nadzieję, że wyjaśniliśmy to na Priv Samej wymiany nie brałem pod uwagę przy bilansie. Skoncentrowałem się tak jak Tobie napisałem tylko na rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Kuminga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 (edytowane) Panowie a Magic to nie dostają za dużo miłości od was? Nie chce mi się ich atakować za bardzo ale calutki trymestr bez KAT, 6 meczy bez Mitchella plus 4 bez Gordona to bardzo dużo, calutki trymestr z grant Williams na C przez 32 minuty to tez sredni pomysł, a tu praktycznie u każdego bilanse lepsze niż Pacers? Powinni być niżej od nas w tym trymestrze, miałem dużo lepsze zdrowie, wszyscy moi gracze s5 opuścili łącznie 19 spotkań, a u niego sam KAT opuscil 27. Edytowane 22 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Z cyklu Pogromcy Mitów cz.1 Policzyłem Tobie rotację w 2T ile kto gra minut. Jeżeli chcesz, to moge to wrzucić na ogólny, ale po oszustwie z Lowrym postanowiłem wyjaśniać i rozmawiać na Priv. Sota ma w rosterze 14 graczy + 2way McLughlin. Yurtseven i McLaughlin cały trymestr byli kontuzjowani. Wigginton jest poza NBA. Booker zagrał w 2 meczach - niech będzie po 40min. (w sumie 80min.) w tym 3cim meczu grał 4min. więc nawet go nie liczmy przy tej śr. 40min. To daje Tobie max 11 graczy w rotacji + ten Booker w 2g po 40min. 27 meczy x 48min. to daje 1296min. nie licząc dogrywek na każdą pozycję. Tatum w 25g niech będzie, że dał radę grać po 38min. Ball w 24g. też po 38min. Middleton w 9g. po 20min. (grał śr. 19, ale looz, zaokrąglijmy) - miał restrykcje minutowe. Robert Williams 20g. po 24min. (też zaokrąglilismy w górę) - tez miał restrykcje minutowe. McDaniels 27g niech będzie po 36min. (grał chyba po 26,5) Jeff Green 12g. (bo kontuzje) niech będzie po 29min. (bo tak mi wyszło, że tyle musi, choć grał po 19min.) Pozostałych liczmy że grali w 26 z 27 meczy (Matthewsa po trade w g29 nie liczę, a Griffin w meczu z Clippers był niedostępny), niech będzie, że Nix, Moore i Kabengele grali kAżdy w 26 z 27 meczy. Załóżmy sielankę i brak jakichkolwiek nieobecności i kontuzji tych graczy. Wychodzi, że: Matthews musiał grać po 20min. (ale możesz mu zwiększyć z minut Nixa) Nix aż po 32min. (ale możesz mu zmniejszyć dla starego Matthewsa) Griffin po 17min. Moore i Kabengele po 15min - i to w każdym meczu. Oto Twoja rotacja: pg Booker 80min. Ball 912min. Nix 304min. sg Matthews 520min. Nix 390min. Moore 386min. sf McDaniels 972min. Middleton 180min. Nix 144min. pf Tatum 950min. Jeff Green 348min. c R. Williams 480min. Griffin 390min. Kabengele 390min. A dochodzi łatanie pozycji podczas nieobecności graczy, czyli standardowa rotacja to: Ball/Nix Matthews/Nix/Moore McDaniels/MiddletonoNix pf Tatum/Jeff Green/Griffin c R. Williams/Griffin/Kabengele Jest aż tak źle Wieczorem rozpisze rotację Pels lub Bulls. W kolejce widzę, że jest Indiana, zatem postaram się podołać w miarę czasowych możliwości. Za dużo czasu spędziłem nad statsami, a widzę że ludzie bardzo powierzchownie podchodzą do bilansów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 oho xd warto było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 8 minut temu, Qcin_69 napisał: oho xd warto było! Przecież każdy wie że qupcon trolluje i będzie robił bilansy i starał się je tak argumentować aby playiny się Socie nie oddaliły za daleko a prawda jest taka że jak długo na wysokim poziomie może grać ich s5? I nie wierzę że jeżeli w tym trymestrze będą trzymać nawet poziom to na pewno musi się to odbić w kolejnym i nawet PG może im nie pomoc się dostać do playin. Nie wspominając że RWilliams na początku sezonu pauzował ze względu na kontuzje i nagle wskakuje na duże regularne minuty do tego kolejny kwiatek w postaci Griffa który musi grać duże minuty... Podobnie kibicuje Pacers w simce ale tylko dlatego że na ich pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Przecież każdy wie że qupcon trolluje i będzie robił bilansy i starał się je tak argumentować aby playiny się Socie nie oddaliły za daleko a prawda jest taka że jak długo na wysokim poziomie może grać ich s5? I nie wierzę że jeżeli w tym trymestrze będą trzymać nawet poziom to na pewno musi się to odbić w kolejnym i nawet PG może im nie pomoc się dostać do playin. Nie wspominając że RWilliams na początku sezonu pauzował ze względu na kontuzje i nagle wskakuje na duże regularne minuty do tego kolejny kwiatek w postaci Griffa który musi grać duże minuty... Podobnie kibicuje Pacers w simce ale tylko dlatego że na ich pick człowieku, Blake Griffin jeszcze niedawno przeskakiwał samochód wiec niby czemu nie miałby grać tych 5 minut więcej niż w realu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 8 godzin temu, Reikai napisał: Kuminga Mmm. 3,6 i 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 @Qcin_69 Jebnales sie z bilansem Celtics, tam wychodzi u nich 25 meczow przy twoim proponowanym bilansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 23 minuty temu, Qcin_69 napisał: człowieku, Blake Griffin jeszcze niedawno przeskakiwał samochód wiec niby czemu nie miałby grać tych 5 minut więcej niż w realu xd Pomyliłeś dekady teraz to on gra 15min w końcówkach jak już wszystko jest wyjaśnione 28 minut temu, Reikai napisał: @Qcin_69 Jebnales sie z bilansem Celtics, tam wychodzi u nich 25 meczow przy twoim proponowanym bilansie. 76ers to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 @Qcin_69 bilans BOS i 76ers - masz po 25 meczy a nie 27 ogólnie dałeś o 4W za dużo, przez co też oczywiście L jest za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 (edytowane) @Alonzo donovan Mitchell z dwa razy lepszym supportem w realu osiągnął 16-11 w tym trymestrze, rozumiem ze ty chcesz stawiać swoj obecny zespół z II trymestru na równi z Cavs w realu? *no i ten dużo lepszy support z rl Cavs bez Donovana zrobił 2-4, to Ile zrobi takie s5: Beverley-Quickley- Mann-Gordon-Grant Will? dodatkowo mam go (Donovana) w ROTO to wiem doskonale ze zaliczył małego rzutowego slumpa, ten mecz na 71pts zawyżył mu bardzo średnie ale bez tego meczu tam była jak na niego strasznie słaba efektywnosc rzutowa w tym trymestrze… Trzeba przyznać jedno, masz słabiutka i krótsza w porownaniu z poprzednimi latami rotacje w Magic, wiec jak dla mnie taki sredniawy zespół bez top2 gracza przez cały trymestr nie zasługuje na pewno na powyżej 60% zwyciestw. Raczej coś koło .500. PS. Tylko Nie mysl ze to znowu jakaś zemsta, dałeśww mi imo odpowiedni bilans, wiec nie nam powodów do zemsty. Edytowane 22 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 44 minuty temu, kuba2419 napisał: Pomyliłeś dekady teraz to on gra 15min w końcówkach jak już wszystko jest wyjaśnione no to u nas tez tak może być, bo zwykle mecze byśmy zamykali w 2 kwarcie, patrząc na to ze nikt nawet nie stał przy naszych starterach 1 minutę temu, LAF napisał: Nie prawda. Jak Al i Rob pauzują to on wchodzi w s5. Wiadomo jest , że Al i Rob są lepsi od niego i to jest sytuacja awaryjna , ale nie rób z niego gracza garbage. mądrego warto poczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 34 minuty temu, RonnieArtestics napisał: @Alonzo donovan Mitchell z dwa razy lepszym supportem w realu osiągnął 16-11 w tym trymestrze, rozumiem ze ty chcesz stawiać swoj obecny zespół z II trymestru na równi z Cavs w realu? *no i ten dużo lepszy support z rl Cavs bez Donovana zrobił 2-4, to Ile zrobi takie s5: Beverley-Quickley- Mann-Gordon-Grant Will? dodatkowo mam go (Donovana) w ROTO to wiem doskonale ze zaliczył małego rzutowego slumpa, ten mecz na 71pts zawyżył mu bardzo średnie ale bez tego meczu tam była jak na niego strasznie słaba efektywnosc rzutowa w tym trymestrze… Trzeba przyznać jedno, masz słabiutka i krótsza w porownaniu z poprzednimi latami rotacje w Magic, wiec jak dla mnie taki sredniawy zespół bez top2 gracza przez cały trymestr nie zasługuje na pewno na powyżej 60% zwyciestw. Raczej coś koło .500. PS. Tylko Nie mysl ze to znowu jakaś zemsta, dałeśww mi imo odpowiedni bilans, wiec nie nam powodów do zemsty. ja wiem, że Mitchell miał słabszy trymestr. Wszystko jest w opisie 16-11 robię raczej bez problemów. Przeciwko niektórym teamom moge spokojnie wystawiać drugą piątkę tak źle jest w niektórych drużynach. Podałem chociażby przykład Miami z którymi gram na wyjeździe - oni są bez Duranta, bez Portisa i z Doniciem grającym 3min. - ale to trzeba widzieć kto przeciwko komu gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 (edytowane) Odpowiesz wreszcie na moje pytanie, czy będziesz zawsze sobie pisał „ spokojnie zrobie 16:11 bo tak se wymyslilem i tak ma być „ Mitchell miał trymestr gorszy niż nawet krytykowany dość mocno Lavine, 24/5/4 na strasznje c***owych procentach, w realu zrobił 16:11 z duuuzo lepszym supportem, więc ponawiam pytanie, czy support Mitchella w Magic bez KAT-a chcesz zrównać z supportem w realu? Odpowiedz proszę. Edytowane 22 Lutego 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 (edytowane) Nie podoba mi sie ten Grant Williams na C full time, tu powinno byc swiniobicie straszne pod koszem przez to, zbiorka obrywa strasznie po mordzie, do tego bardzo sredni Mitchell w tym T2(w porownaniu do T1( @january nie wiem skad wziales to, ze byl rewelacyjny, on tam robil jakies 24 ppg na 44%). 16-11 to jest bilans na poziomie Celtics, ktorzy zaliczyli bardzo fajny, ZDROWY trymestr. Nie mam pojecia jak ocenic team @Alonzo 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Odpowiesz wreszcie na moje pytanie, czy będziesz zawsze sobie pisał „ spokojnie zrobie 16:11 bo tak se wymyslilem i tak ma być „ Mitchell miał trymestr gorszy niż WIELKI Lavine, w realu zrobił 16:11 z duuuzo lepszym supportem, iść ponawiam pytanie, czy support Mitchella w Magic bez KAT-a chcesz zrównać z supportem w realu? Odpowiedz proszę. Poprawilem Edytowane 22 Lutego 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi