Pablo81 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @january Lakers bez Bricka są 0-2 w tym trymestrze, a w sezonie 0-3 A serio, nie chcialbym, zeby osoba Russa przyslonila dobry trymestr liderów, absencji tez nie bylo przesadnie duzo (Kenyon Jr gra wszystko, wiec w razie W wskakuje do S5). Btw. po wymianie Kawhi spadla na mnie fala krytyki, ale widze, ze nowe gwiazdy Bulls ciesza sie jednak niemala estyma. Cavs ze sporymi absencjami Haliburtona i Smarta, dzieki Porzingisowi i DDR (pierwsza opcja w clutch) dostali dobry bilans. Podobnie Okc, gdzie podkreslona jest swietna gra Randle'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 już uzupełnione absencje na dole, proszę się jeszcze raz zastanowić nad głosami, bo chyba nie jest aż tak złe jak się tutaj stara opisywać Minnesote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @Szulim mi jeszcze bezczelnie jednego wina uciął. Miałem 15-12 i zmienił na 14-13. Oj słabo, słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Są jakieś punkty karne dla tych bez opisu, czy mogę ich po prostu ukarać zanizonym W? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Punkty karne są a co do W/L to już twoja ocena @MarcusCamby czemu bezczelnie? po prostu przemyślałem raz jeszcze twoja rotacje i o ile kupuje Sabo+Harden z JRitchem to rotacja na PF czy łask trochę błaga o litość i wsparcie Aczkolwiek formę masz zwyżkowa wiec w T3 na pewno to docenie jak się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 A te punkty karne cos dają/zabierają, czy to jak uwaga do dzienniczka w szkole i niczego to nie zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @Reikai zerknij sobie w regulamin ilość pkt karnym może cię zrzucić w kolejne na offseason, zmniejszyć ilości ofert a także dać kary finansowe do budżetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @MarcusCamby Dlaczego gorszy Bojan? T1: 21ppg na 50FG% i 2.6 trojki na 43%. T2:21 ppg na 46% i 2.3 trojki na 39%. W T1 minimalnie lepszy atak, w T2 statystyki pokazuja lepsza obrone. Te 2.6 trojki to byla lekka abberacja i musial zejsc do poziomu czlowieka, ale mysle ze raczej overal zachowal swoj poziom, powiedzialbym ze takie same trymestry zagral jesli chodzi o impact, tu troche lepiej atak, tu obrona. A Covington to cos czuje niestety, ze nie powacha juz parkietu w T3 za bardzo, bo o rozum u Lue i wyrzucenie tego dziada Morrisa z rotacji raczej juz sie nawet nie modle, on i Batum najwieksi przegrani indolencji trenera Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Oj @MarcusCamby czy to jakaś mini zemsta? Totalnie nie wziąłeś pod uwagę progresu Russela czy Dorta w porównaniu do T1 Lopez gra praktycznie to samo, mając nadal wielki defensywny impact plus rotacja się poszerzyła o czym Pels mogą na razie pomarzyć Oj Marcus - a kiedyś brałem cię za wzór neutralnej i rzetelnej oceny ale dając mi gorszy wynik niż w T1 to trochę przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 6 minut temu, Szulim napisał: Oj @MarcusCamby czy to jakaś mini zemsta? Totalnie nie wziąłeś pod uwagę progresu Russela czy Dorta w porównaniu do T1 Lopez gra praktycznie to samo, mając nadal wielki defensywny impact plus rotacja się poszerzyła o czym Pels mogą na razie pomarzyć Oj Marcus - a kiedyś brałem cię za wzór neutralnej i rzetelnej oceny ale dając mi gorszy wynik niż w T1 to trochę przykre Moje głosy były zrobione już wcześniej, więc twój głos nie miał znaczenia. Dwaj twoi najlepsi gracze byli słabsi i to nie lekko, lecz znacząco, także zachowanie statusu quo dla Jazz w tej sytuacji i tak jest minimalnym sukcesem. Na kim ty chciałbyś budować zespół na 15-16 winów pojęcia nie mam w tym trymestrze. @Reikai Widać nie odnotowałem, aż takiej poprawy na defensywę Tłoków, by zrównoważyć to z zauważalnie gorszą grą w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Ok @MarcusCamby przyjmę argument ze Paolo i Lopez maja gorszy trymest ale co w takim razie z progress Muprhy, Dorta, Russela, powrót Bogdana, minuty Joe i syltabilna formę Zubaca? mam dwa razy szersza rotacje niż ty wiecej minut w S5 niż twój zespół, ogólnie Uta jest lepsza niż w T1 a ty skupiłes sie tylko na 2 elementach układanki no trochę słabe to ale przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Dwa razy 16-11 dla Pells? Hmm mocno odważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 wgl zabawne, ze forma graczy Knicks jest duzo wyzsza niz w zeszlym trymestrze (i to tak wymiernie duzo), a bilans nizszy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 10 minut temu, człowiek...morza napisał: wgl zabawne, ze forma graczy Knicks jest duzo wyzsza niz w zeszlym trymestrze (i to tak wymiernie duzo), a bilans nizszy xd Opis mógłby to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 2 godziny temu, człowiek...morza napisał: wgl zabawne, ze forma graczy Knicks jest duzo wyzsza niz w zeszlym trymestrze (i to tak wymiernie duzo), a bilans nizszy xd 3/4 GMów może powiedzieć, że forma ich graczy jest wyższa. I co lepsze ma rację. Dlatego wielu GMów jest zdziwionych, że mimo lepszej gry swoich podopiecznych nie poszli znacząco w górę. Bo nie patrzą na pryzmat całej ligi i siły konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał: 3/4 GMów może powiedzieć, że forma ich graczy jest wyższa. I co lepsze ma rację. Dlatego wielu GMów jest zdziwionych, że mimo lepszej gry swoich podopiecznych nie poszli znacząco w górę. Bo nie patrzą na pryzmat całej ligi i siły konkurencji. spoko byczas. tym niemniej u mnie roznica jest kolosalna. wszyscy poole, mooris, bridges, mobley, collins, divincenzo poszli 2lvl wyzej i po prostu sa mocna paka w tym trymestrze mocno powyzej 0.500 wg mnie no ale m itam niski bilans w sumie na reke, zatem dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 W dniu 20.02.2023 o 09:32, Reikai napisał: Aaa no i Nuggets to dla mnie juggernaut poki co na zachodzie, zdrowi, Jokic niszczy, Caruso jest w tym sezonie chory w D, Brogdon Brunson wygladaja bardzo dobrze, Bamba powinien dostac fajne minuty w RL Lakers teraz, Conley trafil do zespolu gdzie lepiej fituje, no @LeweBiodroSmoka ma piekne okienko na mistrzostwo w tym sezonie, a latem kilka trudnych decyzji jesli chodzi o finanse - nowe kontrakty dla Caruso i Brunsona. naaah za dużo znaków zapytania, ja nie mam rosteru ala zdrowi Lakers - Brunson musi podtrzymać produkcję na PO, najlepiej jakby NYK zrobili drugą rundę, ale to NYK, więc ni c***a pewnie - Grant mógłby zacząć coś bronić, a chyba bardziej myśli o tym czy ktoś nabierze się na niego i da mu 130/4 w lato - wciąż jest bardzo krótka kołdra, szkoda, że ten 3way nie pyknął, kontuzja kogoś z pierwszej 8mki na PO mocno mi może zaszkodzić - Nuggets muszą zrobić przynajmniej WCF, a mogą mieć rywala typu Suns/Dubs/Pels/Lakers już w pierwszych rundach, a na chwilą obecną Murrayowi doskwiera drugie kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Powiem Ci @Alonzo że Twoje głosy w porównaniu do tego co oddałeś w pierwszym trymestrze wyglądają jak wzięte z sufitu. W takich chwilach przyznaje rację @julekstep. Problemy BeGM jest już w podwalinach zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Alonzo xddddddddddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 20 minut temu, MarcusCamby napisał: Powiem Ci @Alonzo że Twoje głosy w porównaniu do tego co oddałeś w pierwszym trymestrze wyglądają jak wzięte z sufitu. W takich chwilach przyznaje rację @julekstep. Problemy BeGM jest już w podwalinach zabawy Odblokowany Zapraszam na Priv 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Alonzo xddddddddddd Zapraszam na Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi