Reikai Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 6 minut temu, january napisał: Przehajpowałem mocno te Baryłki. Jokić poopuszczał teraz trochę, więc jednak walczymy @LeweBiodroSmoka o 1 seed To troche, to przypadkiem nie dwa mecze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Półmetek sezonu. Ogólnie jak spojrzałem na zestawienie strzelców wśród rookies to mogę być zadowolony z młodzieży. Trzech moich rookasow są obecnie w top 10 bo obok Mathurina #6 jest Jalen Williams ( #3 w asystach) a mimo niskich minut w top załapał się Duren. (Lider w zbiórkach wśród rookie) Edytowane 26 Stycznia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 6 minut temu, ignazz napisał: Półmetek sezonu. Ogólnie jak spojrzałem na zestawienie strzelców wśród rookies to mogę być zadowolony z młodzieży. Trzech moich rookasow są obecnie w top 10 bo obok Mathurina #6 jest Jalen Williams ( #3 w asystach) a mimo niskich minut w top załapał się Duren. (Lider w zbiórkach wśród rookie) Priv odblokuj please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 43 minuty temu, Reikai napisał: Priv odblokuj please Już. Wykasowalem pm z Eldem. Aż człowieka mrozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 meczu z Bux b2b Jok u mnie na pewno nie opuszcza, także tego, trochę tych meczów opuścił, ale reszta składu jest zdrowa więc tam do zerka raczej na pewno nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 3 godziny temu, january napisał: Odważna wypowiedź, patrząc na siłę konkurentów Ale niewątpliwie jestem ciekawy jak tam zamieszacie z rosterem przed 3T, bo odrobić będziecie musieli sporo. pogłoski o śmierci Minnesoty jak zwykle przedwczesne! Wielka Sota wraca na należne im miejsce i jest gotowa na najbardziej spektakularne mistrzostwo w historii, mimo ze wydawało się niemożliwe do przebicia osiągniecie z 21’! Pozdrawiamy naszych rywali, jesteśmy gotowi na wielkie serie od 1 rundy, byleby awansować do playinow- mamy tez w planach konsultacje z GOATem playinowym @człowiek...morza licząc ze mając w pamięci swoją minneapolitanska przeszłość basenowego odwdzięczy się radami jak do owych playinow awansować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 14 godzin temu, january napisał: . Teoretycznie handlować mogę: -Gary Payton -Austin Reaves -Sam Hauser -Jared Butler -Joe Wieskamp -Charless Bassey -Nick Richards -KZ Okpala January czyzbys rozwiązywał swoją drużynę gleagowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Byly przed sezonem obawy(z reszta sluszne) o D moich Warriors, tymczasem odkad Covington dostaje regularne minuty i wymiata w D, pozyskalem Kuminge i Goodwina, a Mark Williams dostal minuty i wyglada wysmienicie, to wyglada to bardzo przyzwoicie. Rotacyjni goscie u mnie w obronie: Goodwin +1.3 DEF EPM, Raptor +3.2 Covington +1.3 DEF EPM, Raptor +1.0 Kuminga +0.9 DEF EPM, Raptor +0.2 Williams +1.3 DEF EPM, Raptor +3.6 Harrell -0.1 DEF EPM, Raptor +3.1(temu, to w ogole cos sie odjebalo z obrona w tym sezonie, nie wiem jakim cudem ale Harrell broni bardzo dobrze pierwszy raz w karierze) Nawet Bojan broni lepiej niz w T1, poprawily mu sie staty w D mimo bycia oczywiscie najgorszym moim obronca, ale tez gra w takich Pistons nie pomaga. Lavine -0.1 DEF EPM, Raptor -1.2 takze tez bardzo przyzwoicie, nie ma tu mowy o czarnej dziurze w D jak sie obawiano. Szkoda tylko niemal calego opuszczonego T2 przez Ingrama, zwlaszcza ze Lavine tak wymiatal. Dajcie troche zdrowia na T3, bo walka o playoffy na zachodzie jest na noze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nieobecnosc wooda nie musi tak bardzo bolec! Jak i brak Robinsona Do tego Ant wraca do formy i ciagnie Grizz do spokojnego miejsca przynajmniej w playin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Ten Rozier nie taki zły jak go malują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 9 godzin temu, ignazz napisał: Ten Rozier nie taki zły jak go malują. PJ Washington > John Collins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 9 godzin temu, ignazz napisał: Ten Rozier nie taki zły jak go malują. On w troche lepszym srodowisku bylby pewnie lepszy, zwlaszcza w te hot dni, ale ma ta nieprzyjemnosc ze musi grac z Lamelo ktory jest w tym sezonie tragiczny. Nielatwy jest zywot tankera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Deni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Czyli co wystarczyło tylko wywalić Japończyka? Hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Ale grafik nieźle odleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Pierwszy raz w tym sezonie, na sam koniec T2 zaczynam mieć zdrowy w 100% zespół. Witamy ultimate role playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 jezu, nareszcie, bo ten slump trwał od asg2022, przyznajcie ze pięknie się go oglada gdy mu wpada. Ostatni miesiąc to powrot do all-starowej formy z zeszłego sezonu. Szczerze, sam przestałem już w niego wierzyć, ale chyba nie mam co narzekać w II trymestrze na niego. Jeszcze jakby trafił do jakiegoś nowego i mocnego otoczenia w deadline to byłoby pięknie, bo imo gracze Raptors mają już siebie chyba dosyć i tam nic nie funkcjonuje tak jakby mogło z tym składem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Mitchu Robinsonie bedziesz musial sie nieźle napocic aby wrocic do s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Soft boy w koncu sie doigral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Kyrie, who? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi