Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Półmetek sezonu.
Ogólnie jak spojrzałem na zestawienie strzelców wśród rookies to mogę być zadowolony z młodzieży. 
Trzech moich rookasow są obecnie w top 10 bo obok Mathurina #6 jest Jalen Williams ( #3 w asystach) a mimo niskich minut w top załapał się Duren. (Lider w zbiórkach wśród rookie) 

Edytowane przez ignazz

6 minut temu, ignazz napisał:

Półmetek sezonu.
Ogólnie jak spojrzałem na zestawienie strzelców wśród rookies to mogę być zadowolony z młodzieży. 
Trzech moich rookasow są obecnie w top 10 bo obok Mathurina #6 jest Jalen Williams ( #3 w asystach) a mimo niskich minut w top załapał się Duren. (Lider w zbiórkach wśród rookie) 

Priv odblokuj please

3 godziny temu, january napisał:

Odważna wypowiedź, patrząc na siłę konkurentów ;)  Ale niewątpliwie jestem ciekawy jak tam zamieszacie z rosterem przed 3T, bo odrobić będziecie musieli sporo.

pogłoski o śmierci Minnesoty jak zwykle przedwczesne! 

Wielka Sota wraca na należne im miejsce i jest gotowa na najbardziej spektakularne mistrzostwo w historii, mimo ze wydawało się niemożliwe do przebicia osiągniecie z 21’! 

Pozdrawiamy naszych rywali, jesteśmy gotowi na wielkie serie od 1 rundy, byleby awansować do playinow- mamy tez w planach konsultacje z GOATem playinowym @człowiek...morza licząc ze mając w pamięci swoją minneapolitanska przeszłość basenowego odwdzięczy się radami jak do owych playinow awansować!

Byly przed sezonem obawy(z reszta sluszne) o D moich Warriors, tymczasem odkad Covington dostaje regularne minuty i wymiata w D, pozyskalem Kuminge i Goodwina, a Mark Williams dostal minuty i wyglada wysmienicie, to wyglada to bardzo przyzwoicie.

Rotacyjni goscie u mnie w obronie:

Goodwin +1.3 DEF EPM, Raptor +3.2
Covington +1.3 DEF EPM, Raptor +1.0
Kuminga +0.9 DEF EPM, Raptor +0.2
Williams +1.3 DEF EPM, Raptor +3.6
Harrell -0.1 DEF EPM, Raptor +3.1(temu, to w ogole cos sie odjebalo z obrona w tym sezonie, nie wiem jakim cudem ale Harrell broni bardzo dobrze pierwszy raz w karierze)

Nawet Bojan broni lepiej niz w T1, poprawily mu sie staty w D mimo bycia oczywiscie najgorszym moim obronca, ale tez gra w takich Pistons nie pomaga. Lavine -0.1 DEF EPM, Raptor -1.2 takze tez bardzo przyzwoicie, nie ma tu mowy o czarnej dziurze w D jak sie obawiano. Szkoda tylko niemal calego opuszczonego T2 przez Ingrama, zwlaszcza ze Lavine tak wymiatal. Dajcie troche zdrowia na T3, bo walka o playoffy na zachodzie jest na noze ;)

jezu, nareszcie, bo ten slump trwał od asg2022, przyznajcie ze pięknie się go oglada gdy mu wpada. Ostatni miesiąc to powrot do all-starowej formy z zeszłego sezonu. Szczerze, sam przestałem już w niego wierzyć, ale chyba nie mam co narzekać w II trymestrze na niego. 

Jeszcze jakby trafił do jakiegoś nowego i mocnego otoczenia w deadline to byłoby pięknie, bo imo gracze Raptors mają już siebie chyba dosyć i tam nic nie funkcjonuje tak jakby mogło z tym składem.