Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

EPM Defensive Leaders (Min 30 games played)

JJJ: +3.9 (100th percentile)
Caruso: +3.5 (99%)
Claxton: +3.1 (99%)
Anunoby: +3.0 (99%)
Dray: +2.8 (98%)
Embiid: +1.8 (91%)
Giannis: +1.8 (91%)
Lopez: +1.1 (81%)

Defensive Rating (Min 750 MP):
1. JJJ: 102.1
T2. Stephen Adams: 106
T2. Claxton: 106
3. Embiid: 107
T5. Davis: 108
T5. Giannis: 108
T5. Jarret Allen: 108
T5. Mobley: 108
T5. Simmons: 108
10. Lopez: 109
11. Anunoby: 113

2 godziny temu, ignazz napisał:

Mathurin tonight:

26 PTS 7 REB 10-17 FG

Most points off the bench this season. Most points by a rookie this season.

Proszę o zaznaczenie że to most pointy by a rookie from the bench ;) 

bo tak się składa, że Banchero już miał 4 mecze na 30 i więcej pkt ;) 

3 godziny temu, ignazz napisał:

Mathurin tonight:

26 PTS 7 REB 10-17 FG

Most points off the bench this season. Most points by a rookie this season.

W sumie to zastanawiam się kto znajduje i przede wszystkim publikuje takie statystyki skoro ja pamiętam, że na początku sezonu miał 2 mecze na 30 punktów.

1 godzinę temu, The Game 85 napisał:

W sumie to zastanawiam się kto znajduje i przede wszystkim publikuje takie statystyki skoro ja pamiętam, że na początku sezonu miał 2 mecze na 30 punktów.

Bo bierzesz to jako pojedynczy wyczyn. Tu chodzi o Total w sezonie. Też się na to złapałem

55 minut temu, ozzy110 napisał:

Bo bierzesz to jako pojedynczy wyczyn. Tu chodzi o Total w sezonie. Też się na to złapałem

Dlatego to zamieściłem. Na wstępie pomyślałem ze ktoś się pomylił bo Banchero na dzień dobry 30 zaspawał w debiucie. Potem zacząłem dłubać co to może być. Oczekując u tych nadgorliwych zarzut manipulacji czekałem. Ozzy dobrze odczytał. Punkty w totalu bo zagrał o 9 więcej spotkań. 
Oczywiście średnie w wielu przypadkach są ważniejsze ale wyższy total pokazuje ze mogłem na niego liczyć i wstawić do składu częściej. No i jeżeli ktoś nie szanuje totalu to niech pogada z lbj. 
@karpik @Szulim nie spodziewałem się ze lajkiem zdradzicie ze nie zakumaliscie. Akurat po Was ;) 

Edytowane przez ignazz

4 minuty temu, Szulim napisał:

Ja tez 😛

zerknalem to w trakcie treningu i zareagowałem bez sprawdzenia ;) 

good - ogólnie jak pamiętasz ze zlotu @ignazz to Mathurin był w moim top5 draftu także ja kibicuje ;) 

To chyba dla każdego miałeś inne dane, bo jak mówiłem o Mathurinie to nie byłeś tak optymistyczny ;)

16 minut temu, MarcusCamby napisał:

To chyba dla każdego miałeś inne dane, bo jak mówiłem o Mathurinie to nie byłeś tak optymistyczny ;)

To chyba byłeś bardziej w czubie niż nie 😂

przeciez to tys był mniej przekonany do niego a ja ci mówiłem ze wart jest wysokiego picku 😛

nawet się śmiałem ze ci go podbiore jak nie wezmę Banchero ;) 

19 minut temu, january napisał:

Świetnie gra :) Nawet Ty go nie doceniłeś w okolicach FA, pisząc o liczeniu na top50 ligi :) . Ale weź ten swój superduet jakoś wzmocnij, bo o top6 będzie walka na pazurki.

Plus wiesz, ciężko mi chwalić progresy innych centrów, gdy sam nagle mam +-DPOY level grajka na C  :D :D 

Tu się zapowiada 100x większy steal z extension Claxtona niż z pamiętnym extension DLO :) 

Jakie TOP50? 

Przecież pisałem o TOP20 i chociażby Qcin to wyśmiał :)

32 minuty temu, MarcusCamby napisał:

Jakie TOP50? 

Przecież pisałem o TOP20 i chociażby Qcin to wyśmiał :)

nic się nie zmieniło 

Godzinę temu, january napisał:

Wolves mogą nie wejść do playin w sumie i to jest najciekawsza historia tego RS.

myśle ze będziesz bardzo hypowal Minnesote by jednak te playiny ominęła, bo po wzmocnieniach Minnesota będzie #1 na Zachodzie w 3 trymestrze :) 

2 godziny temu, january napisał:

Tu się zapowiada 100x większy steal z extension Claxtona niż z pamiętnym extension DLO :) 

Wyrówna się, bo Hartenstein przepłacony :P

na razie to 2 trymestr z rzędu dramat z absencjami i brakiem ławki i zaś coś koło 10-11W się szykuje.

No tu akurat prawda. Kto wie czy jeszcze gorszego wyniku nie będzie niż za T1 i się zrobi nerwowo w Socie. 

Zobaczymy co tam się wyświetli w 3 trymestrzer, na razie to 2 trymestr z rzędu dramat z absencjami i brakiem ławki i zaś coś koło 10-11W się szykuje.

prawda, nie mam zamiaru tutaj bronić superstarze Moorem, ale o 3 trymestr jestem spokojny, przy zdrowym rosterze to będzie najlepszy bilans roku :) 

27 minut temu, człowiek...morza napisał:

ja chetnie przypomne co pisalem rakiji na temat jego decyzji

a hertenstein gra gowno totalne

Patrzac z perspektywy juz pol sezonu, wiec sporej dawki? Oczywiscie, ze trzeba bylo go nawet przeplacac, ale tu zagralo kilka czynnikow - swiezosc, brak obeznania, a podpowiedzi jakie dostawalem na priv odnosnie niego wskazywaly, ze trzeba mu rzucic 20-25 mln i bedzie cacy - nie wiem, czy celowo czy nie ale jednak nie wydaje mi sie zeby mnie odpowiednio naprowadzono w tym temacie tak patrzac z perspektywy czasu. Ale nie zwalam na nikogo, trzeba bylo zaplacic frycowe jako nowy GM nieogarniajcy tematu i spoko, jedziemy dalej.

Ale patrzac z perspektywy Sabonisa z ostatnich lat nie liczac obecnego? To nie chcialbym mu placic 30+, ale chyba nawet Camby nie spodziewal sie ze przestanie byc taka szmata w obronie, a i w ataku bedzie o tyle lepszy.  Placenie 30 baniek za sezon sredniakom to kiepska perspektywa i lepiej zrobic krok w tyl niz to zrobic, cos powinienes o tym wiedziec bo placisz 62 banki za kasztaniactwo SImmonsa i Bridgesa w tym sezonie :P. Placenie takiemu Sabonisowi 30 baniek to spoko deal i tu props dla Cambiego za nosa i wiare w Litwina.

10 minut temu, Reikai napisał:

Patrzac z perspektywy juz pol sezonu, wiec sporej dawki? Oczywiscie, ze trzeba bylo go nawet przeplacac, ale tu zagralo kilka czynnikow - swiezosc, brak obeznania, a podpowiedzi jakie dostawalem na priv odnosnie niego wskazywaly, ze trzeba mu rzucic 20-25 mln i bedzie cacy - nie wiem, czy celowo czy nie ale jednak nie wydaje mi sie zeby mnie odpowiednio naprowadzono w tym temacie tak patrzac z perspektywy czasu. Ale nie zwalam na nikogo, trzeba bylo zaplacic frycowe jako nowy GM nieogarniajcy tematu i spoko, jedziemy dalej.

no i to pokazuje, ze lepiej sluchac sie beGM...GOATA a nie jakis lamusow co sie c***a znaja

temat walkowany juz wielokrotnie

wiec co ja tam bede wiecej pisac

Edytowane przez człowiek...morza