Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, tangiers napisał:

Wlasnie dlatego ty jestes mistrzem Play in. Za to masz ode mnie zawsze szacunek ;)

Twoja opinia przeciętny gm'ie nie ma dla mnie większego znaczenia.

Poniżej zaś opinia osoby, której zdanie leży mi na sercu:

W dniu 23.06.2019 o 23:22, MarcusCamby napisał:

człowiek morza grywał na wielu frontach i tak sięgnął po jedno z bardziej legit mistrzostw, którego typuje nikt nie przebije,

A ty @Qcin_69 to nie masz przed wszystkim klasy człowieka morza, jesteś zwykłym handlarzem spod Wileniaka co handluje badziewiem i cieszy się jak kogoś oskubie na dodatkowe 5zł. Nawet jak przypadkowo Ci wpadnie dobry towar to z zasady się z Tobą nie handluje :P

W dniu 23.06.2019 o 22:28, MarcusCamby napisał:

Ludzie mogą gadać, sam mnie ten user często wkurwia, ale szanujmy się.

Za to co zrobił @człowiek...morza w Knicks to GOAT jest jego i myślę, że będzie tak wspaniała kampania trudna do powtórzenia. Sami wiemy z RL NBA jak wiele korzystnych czynników musi zagrać do zdobycia tytułu. A tu mamy bezsprzecznie najlepszą drużynę ligi zbudowaną niemal z niczego, która karty będzie rozdawać jeszcze zapewne w najbliższych latach. Czapki z głów.

Edytowane przez człowiek...morza

6 minut temu, człowiek...morza napisał:

Twoja opinia przeciętny gm'ie nie ma dla mnie większego znaczenia.

Poniżej zaś opinia osoby, której zdanie leży mi na sercu:

Człowiek Morza to widzę ze dalej w 2019 roku? czy to opisy, czy to wrażenia, czy to w końcu opinie.

23 minuty temu, bogans2 napisał:

To co w takim wypadku z Bridgesem. Nie ma go w nba i nawet nie dostal u nas kontraktu czyli wszystko gra. Jakby mial kontrakt to bylby uwzgledniany w rotacji? Naciagane to troche.

Wtedy byłby zawieszony przez ligę, czyli spotkałoby go to, co spotka go po w realu po podpisaniu umowy.

22 minuty temu, RonnieArtestics napisał:

Ten pan chyba nie ma kontraktu w begm jeszcze. 

Nie ma kontraktu, bo odrzuciliście w jego imieniu 3 mln dolarów ;)

@LAF

Nie jestem fanem rozpisywania mecz po meczu, ale jakim cudem griffin mnie zmiażdżył jak on wtedy nie grał? 

Tzn rozumiem czemu musisz pisac o griffinie a nie o bookerze który miał wtedy mecz na dwadzieścia kilka procent z gry. 

Więc jeżeli ktoś w tej parze jest tankerem, to chyba jednak Ty. 

Btw. Nix 40. 😂

19 Kolejka

PG : Booker 8 / Nix 40

SG : Moore 20 / Booker 28

SF : Jalen 34 / Moore 14

PF : Jayson 36 / Johnson 12

C  : Griffin 30 / Kabengele 18

Blake Griffin miażdży tankerów i tutaj pewnie też by tak było.

Edit: kabengele też wtedy nie gra

Edit 2: Moore wtedy też nie gra. 

Po c*** wrzucać opis w którym się pisze same kłamstwa? Ludzie, to jest gra, po co oszukiwać? Jakie to jest frajerstwo

Edytowane przez fluber

4 minuty temu, LAF napisał:

@fluber udowodnij mi, że miał kontuzje albo się odpierdol ode mnie 

Skoro piszesz o tym kto nie wstał z ławki u mnie, to miło by było napisać kto nie wstał z ławki u Ciebie, a nie kłamać w żywe oczy co robi Griffin który w rl NBA wtedy nie gra. 

To że od siedzenia na trybunach się nie łapie kontuzji to na pewno wiesz biorąc pod uwagę Twój udział w prowadzeniu Wolves. 

W sumie szkoda tracić czasu na cudzą pacynke. Mam nadzieję że Qcin i jego dłoń jest delikatna. 

17 minut temu, fluber napisał:

@LAF

Nie jestem fanem rozpisywania mecz po meczu, ale jakim cudem griffin mnie zmiażdżył jak on wtedy nie grał? 

Tzn rozumiem czemu musisz pisac o griffinie a nie o bookerze który miał wtedy mecz na dwadzieścia kilka procent z gry. 

Więc jeżeli ktoś w tej parze jest tankerem, to chyba jednak Ty. 

Btw. Nix 40. 😂

19 Kolejka

PG : Booker 8 / Nix 40

SG : Moore 20 / Booker 28

SF : Jalen 34 / Moore 14

PF : Jayson 36 / Johnson 12

C  : Griffin 30 / Kabengele 18

Blake Griffin miażdży tankerów i tutaj pewnie też by tak było.

Edit: kabengele też wtedy nie gra

Edit 2: Moore wtedy też nie gra. 

Po c*** wrzucać opis w którym się pisze same kłamstwa? Ludzie, to jest gra, po co oszukiwać? Jakie to jest frajerstwo

Nie, żebym miał chęć bronić Wolves, którzy w T1 chcą grać na oko 30 mpg Griffinem (nawet w back to back potrafi tu grać po 30 minut), który by się nam rozpadł na kawałki po 9 meczach przy takim obciążeniu, ale dopierdalanie się, że gracz X gra w naszych Wolves w meczu Y, kiedy w realu zaliczył DNP (nie będąc kontuzjowanym) i jeszcze przy okazji zarzucanie kłamstwa to kwintesencja beGM, w takim bardzo złym znaczeniu. Zachęcam mimo wszystko do nieco innego poziomu dyskusji, a tego typu posty fajnie się sprawdzą w innym miejscu na naszym forum, np w wątku politycznym.

3 minuty temu, karpik napisał:

Nie, żebym miał chęć bronić Wolves, którzy w T1 chcą grać na oko 30 mpg Griffinem (nawet w back to back potrafi tu grać po 30 minut), który by się nam rozpadł na kawałki po 9 meczach przy takim obciążeniu, ale dopierdalanie się, że gracz X gra w naszych Wolves w meczu Y, kiedy w realu zaliczył DNP (nie będąc kontuzjowanym) i jeszcze przy okazji zarzucanie kłamstwa to kwintesencja beGM, w takim bardzo złym znaczeniu. Zachęcam mimo wszystko do nieco innego poziomu dyskusji, a tego typu posty fajnie się sprawdzą w innym miejscu na naszym forum, np w wątku politycznym.

Rzuć okiem na opis tego meczu. 

LAF pisze ze Griffin gra 30 minut i miażdży tankerow, że pinsona nie ma w lidze, że Moore gra 34 minuty, kabengele 18 a landale nie podnosi się w rl z ławki. 

To nie jest już begm manipulacja tylko lganie w żywe oczy. 

3 minuty temu, fluber napisał:

Rzuć okiem na opis tego meczu. 

LAF pisze ze Griffin gra 30 minut i miażdży tankerow, że pinsona nie ma w lidze, że Moore gra 34 minuty, kabengele 18 a landale nie podnosi się w rl z ławki. 

To nie jest już begm manipulacja tylko lganie w żywe oczy. 

Manipulacji bym LAF raczej nie zarzucał, zwłaszcza ciężko o nią, gdy rozpisujesz mecz po meczu, już prędzej do Smoka można się o to przyczepić, bo opisał zaledwie 9 graczy, a (nie wiem czy specjalnie czy nie) pominął graczy, którzy i tak by u niego grali ze względu na urazy (np Jaylin Williams, który w realu rozegrał całe 46 minut w T1 tu by musiał grać grube minuty w co trzecim meczu, a taki Davon Reed byłby prawie na stałe w rotacji zastępując kontuzjowanych graczy z pozycji 1-4). 

W każdym razie śmiesznie to brzmi, że Landale rzadko się podnosi z ławki z ust GMa regularnie korzystającego z Kabengele. Nazywanie Hornets tankerem przez GMa mającego gorszy skład to też raczej beka, no ale wciąż ton rodem z tematu o polityce mnie tu osobiście przeszkadza, bo to raczej okazja do pośmiania się zamiast zarzucania kłamstwa i oszustwa. Dla mnie to zbyt ciężkie zarzuty.

PS @LAF FYI Theo Pinson jest w lidze, rozegrał nawet 8 razy więcej minut od Twojego ulubieńca Kabengele. I ma nawet całkiem fajny podcast na YT.

to ciężka decyzja, ale po setkach rozmów musieliśmy sie zgodzić.

Od 2 trymestru tworzymy triadę, wraz z @mac i @LAF , mistrzowski duet wraca do gry.

Pozdrawiamy hejterow i niedojdy które myślą ze mogą nas uciszyć.

Ozzy, wrzuć nas w arkusz.

Elo

Q_Mac przejmują Minnesote, Laf wraca do zadań specjalnych 

5 godzin temu, Qcin_69 napisał:

to ciężka decyzja, ale po setkach rozmów musieliśmy sie zgodzić.

Od 2 trymestru tworzymy triadę, wraz z @mac i @LAF , mistrzowski duet wraca do gry.

Pozdrawiamy hejterow i niedojdy które myślą ze mogą nas uciszyć.

Ozzy, wrzuć nas w arkusz.

Elo

Q_Mac przejmują Minnesote, Laf wraca do zadań specjalnych 

To tak nie działa. Jeżeli tak to dziekuje za grę