Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Moja opinia niewiele znaczy (heretyków tu co niemiara) zatem oddajmy głos ludziom:

4 godziny temu, lorak napisał:
poza tym Christian Braun jest przekozakiem - mega BB IQ, nawet w D.

2 godziny temu, Lucas napisał:

Znów doskonale zagrał Gordon, ale chyba jeszcze bardziej mi Braun imponował. Miejsce w S5 dało mu jakiejś dodatkowej pewności siebie, bo nawet stepback trójkę trafił, do tego wykonał wiele fantastycznej pracy w obronie.

Edytowane przez człowiek...morza

wgl zastanawiam sie czy juz wszyscy zgromadzeni przejrzeli na oczy jak ta liga stala sie nudna w pizdu po odejsciu mojego kolegi @Qcin_69

do glosu doszli nudziarze

to tera mamy

spokoj. ---->. tylko na co to komu w zabawie? @MarcusCamby przyjacielu i c***u zarazem

gdzie te bitwy sprzed lat gdzie te utarczki slowne gdzie te blokowania amore amore amore

ozi.

Edytowane przez człowiek...morza

8 minut temu, człowiek...morza napisał:

wgl zastanawiam sie czy juz wszyscy zgromadzeni przejrzeli na oczy jak ta liga stala sie nudna w pizdu po odejsciu mojego kolegi @Qcin_69

do glosu doszli nudziarze

to tera mamy

spokoj. ---->. tylko na co to komu w zabawie? @MarcusCamby przyjacielu i c***u zarazem

gdzie te bitwy sprzed lat gdzie te utarczki slowne gdzie te blokowania amore amore amore

ozi.

wielcy GMowie lubią wielkich rywali, wy wybraliście Szulima i jego bandę poplecznikow.

Ogladam trochę ze smutkiem, bo kiedyś ta gra była arena wielkich osobowości, teraz większość stanowią niestety miernoty, ale takie mamy czasy Przyjacielu, od kiedy nawet Marcus Camby stracił jaja woląc lizanie po dupach i oglądanie skrótów z Markannenem w miejsce wielkich dyskusji, to nic juz nie zrobisz, złote czasy beGM odeszły, współczuje Ci babrania się w tej piaskownicy i życzę powodzenia w playinach, jednocześnie licząc ze przyjaciele z Heat nie rozpierdola do 0 Lafa w finałach, a oddadzą mu chociaż ten 1 win z szacunku do Legendy

1 godzinę temu, Qcin_69 napisał:

za każdym razem jak piszesz swoją rotacje po 7 latach tanku to się ona aktywuje bez wpływu Borysa. Aż dziwne ze nie jesteś goatem wygranych rankingów dziennych Juciu z Brooklynu

Powtarzaj dalej kłamstwa, może ktoś w nie uwierzy