fluber Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Ja wiedziałem, że uzupełnię rotację po 1 trymestrze, a w 1 trymestrze chciałem 9os grać z marszu. Nie przewidzialem boksera Ingrama, trochę mi pokomplikował sprawę Jak na to ile opuszczali w ostatnich sezonach russell, favors, ingram i butler to i tak miales sporo szczescia, ja sie spodziewalem wiekszych absencji u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 eee, what? od początku sezonu nie ma żadnych problemów na trójce i piątce, a czwórka już załatana No ale sens twojej wypowiedzi jest taki, że Juancho jest lepszy niż Ingles, a Malik Beasley od Zach Lavine, bo Ci zawodnicy przykładają się do lepszego wyniku swoich zespołów. Przeczytaj wywiad z mną, to wszystko zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Przeczytaj wywiad z mną, to wszystko zrozumiesz Z pamieci: najpierw rola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 No ale sens twojej wypowiedzi jest taki, że Juancho jest lepszy niż Ingles, a Malik Beasley od Zach Lavine, bo Ci zawodnicy przykładają się do lepszego wyniku swoich zespołów. ale to, że Beasley w pewnych warunkach jest lepszy niż LaVine to nie jest jakieś karkołomne stwierdzenie przecież Juancho to w ogóle smutna historia, ale co Wam będę gadać, sami zobaczycie a Ty Marcus módl się aby na koniec choć jedna z tych Twoich gwiazdeczek skończyła z HCA, albo chociaż z dodatnim bilansem, bo ja tej potęgi póki co nie kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 a Ty Marcus módl się aby na koniec choć jedna z tych Twoich gwiazdeczek skończyła z HCA, albo chociaż z dodatnim bilansem, bo ja tej potęgi póki co nie kupuje Tomek, January i Qcin lubią to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Tomek, January i Qcin lubią to! humor dopisuje, ale prawda jest tylko jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Co mam powiedzieć jak Cię nie przekonuje trzech franchise playerów w tym dwóch grających życiówkę i jeden doskonały strzelec. Dla mnie to potencjał na mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Co mam powiedzieć jak Cię nie przekonuje trzech franchise playerów w tym dwóch grających życiówkę i jeden doskonały strzelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Co mam powiedzieć jak Cię nie przekonuje trzech franchise playerów w tym dwóch grających życiówkę i jeden doskonały strzelec. Dla mnie to potencjał na mistrzostwo. Zgadzam się, dopoki sa wszyscy zdrowi to pelicans szanse na mistrza maja. Z jakim składem węgla i papy ( poza holidayem) davis robi w tym sezonie 15-11 ( 4 mecze bez davisa pelicans byli 0-4 i minus 49 w punktach) to glowa mala. A rl pelicans tez nie maja lawki i maja gorsze opcje 3 i 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 A Griffin z jakim składem węgla i papy robi? Przecież tam wszyscy rozczarowują, jakiś tam poziom trzyma Drummond i jest masa kontuzji. "Kto umie patrzeć ten już wie, dawno wie..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 On/off Griffina + 0.5 No to padłem na pysk jaki to skład węgla i papy tam gra, że Blake tak nad nimi góruje Ja podtrzymuję swoje zdanie z momentu trade'u. Najlepszym ruchem dla Pelicans teraz byłoby wytrejdowanie reszty picków za maszynę czasu i powrót do 2014 roku. Wtedy pewnie mistrzostwo jak w banku by mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Znowu ten on/off wraca na tapetę? Przykład minusowego LeBrona niczego nie nauczył widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Tyle się napinałem, a wychodzi mi, że Pels są szóstym seedem na Zachodzie po pierwszym trymestrze. Kontuzje w połączeniu z słabą ławką trochę mnie zabiły. Aczkolwiek do pierwszego powinienem tracić dwa mecze, więc ścisk jest mocny. Stawka jest cholernie wyrównana. I jak to zwykle u Cambeusa będą niespodzianki, ale zachowam je dla siebie P.S. Wall rozpoczyna koncertowo drugi trymestr. Przypomnijcie mi jutro, bym wkleił highlightsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 ahh jak ładnie można zagrać w 8miu + SwaggyP jako dodatkowa atrakcja dla licznie przybyłych roster Nuggets opuścił najwìęcej możliwych spotkań - 120 drudzy są Bulls - 109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 te boty są coraz bardziej przebiegłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 ahh jak ładnie można zagrać w 8miu + SwaggyP jako dodatkowa atrakcja dla licznie przybyłych Każdy widzi to co chce widziec. Ja widzialem zmeczonych raptors w 4 meczu trasy wyjazdowej w ciagu 6 dni na obiektywnie najtrudniejszym terenie w nba z uwagi na polozenie hali bez lowryego, powella, van fleeta, siakama i valanciunasa gdzie nuggets mieli dopiero 3 mecz w tygodniu, kazdy u siebie. Mozna wyciagnac rozne wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Każdy widzi to co chce widziec. Ja widzialem zmeczonych raptors w 4 meczu trasy wyjazdowej w ciagu 6 dni na obiektywnie najtrudniejszym terenie w nba z uwagi na polozenie hali bez lowryego, powella, van fleeta, siakama i valanciunasa gdzie nuggets mieli dopiero 3 mecz w tygodniu, kazdy u siebie. Mozna wyciagnac rozne wnioski. trudy położenienia geograficznego od dawna są przez ligę niwelowane, to też mógłbyś chcieć wiedziec jeśli wydaje Ci się, że Nuggets są wypoczęci i, że zagranie drugiej połowy na takiej intesywności, grając w 8miu z nominalnym centrem na czwórce to bułka z masłem, to w sumie możesz dalej udawać, ze widziałeś ten mecz, a nie tylko suchego boxa i jeszcze sobie torie podorabiałeś The #Nuggets have now won 10 of their last 12 games with victories over the Lakers, Trail Blazers, Grizzlies, Oklahoma City (twice), and Toronto (twice). Denver is the second team in the West to reach 20 wins, and are the only team with single-digit losses in the conference. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) W rozmowie z GM lakers doszliśmy do wniosku ze mało mamy z tych zespołów mając 2 i 3 graczy z tych zespołów. O moim obliczu w większym stopniu decydują Denver niż spurs )) Edytowane 17 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) no ja nie zamierzam ignorować faktu, że obecnie mam w składzie topowego gracza ligi tylko z tych Nuggets imo to spokojnie wystarczy, bo sytuacja overalowo jest bardzo podobna, tylko, że ja tutaj mam szerszą rotację na przestrzeni ostatniego miesiąca, a moim ostatnim rezerwowym nie jest Swaggy P "the #Nuggets went down their starting shooting guard, small forward, and power forward at the same time... And they win three straight against Memphis, Oklahoma City, and Toronto they never gave 100 points in any of those..." Ty akurat Ignazz powinieneś bardziej eksponować Murraya w swojej rotacji Edytowane 17 Grudnia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Gra doskonały sezon i planuje zrobić z niego przyszłość spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi