LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 myśle za mało tego wrzucacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Wkurwia już ten zmasowany atak propagandy wolves. Rada mogłaby coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: Wkurwia już ten zmasowany atak propagandy wolves. Rada mogłaby coś z tym zrobić chyba 17W mając zdrowy roster to stawnowczo za dużo, trzeba dokręcić śrubę wysyłając LAFa na front od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: Wkurwia już ten zmasowany atak propagandy wolves. Rada mogłaby coś z tym zrobić boli, ze jedyne co Ty możesz wrzucać to stare zdjecia Kendall z Benem? Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: chyba 17W mając zdrowy roster to stawnowczo za dużo, trzeba dokręcić śrubę wysyłając LAFa na front od rana razem z Jasiem Kapela na wschodni front! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 19 minut temu, człowiek...morza napisał: Wkurwia już ten zmasowany atak propagandy wolves. Smart nie gra w wolves .. Po prostu my potrafimy ocenić graczy innych drużyn. btw nie wiem czy wiesz, Andrew Nicholson jest 2graczem real PTB z najdłuższym stażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 50 minut temu, człowiek...morza napisał: Wkurwia już ten zmasowany atak propagandy wolves. Rada mogłaby coś z tym zrobić Jeżeli uznamy ze to retoryka niezgodna z głównym nurtem tego forum to podobnie jak w temacie politycznym za robienie zamętu pójdą bany na tych trzech GM. Bez opisów i wymian zespół padnie dosyć szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 jeszcze brakuje tylko odpowiedzi laf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 2 godziny temu, january napisał: Dżizas @Eld niezależnie co tam było nie tak to nie edytuj posta z cudzymi głosami @evitacre wrzuć głosy jeszcze raz. Jednej z drużyn dał 28 meczów. Tylko to poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 4 minuty temu, january napisał: Dość mało głosów jak dotąd Ale arkusz już gotowy, to może chociaż niedługo głosy się pojawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 2 minuty temu, Eld napisał: Jednej z drużyn dał 28 meczów. Tylko to poprawiłem. a skąd wiedziałeś czy zabrać W czy L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 15 minut temu, mac napisał: a skąd wiedziałeś czy zabrać W czy L ? Lepiej poprawcie swoje głosy. Jestem w trakcie wklepywania do arkusza i brakuje Wam 3W dla kogoś ( polecam OKC i zajrzeć w poprawioną zakładkę w arkuszu "kopia arkusza INJURES" ) i 3L za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 @Eld głosy poprawione. Sprawdz proszę czy nie popełniłem błędu po korekcie może mi się suma rozjechać. Jeżeli gdzieś jest błąd to poprawie jeszcze o win BOS bo mój głos jest niedoszacowany na tle innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 @MarcusCamby spełniam Twoją prośbę z przed paru dni i wklepuje bilanse. Popraw proszę w swoich głosach głos na Pistons. Dałeś im 18-19. Wierzę, że miało być tam 18-9. 2 minuty temu, ignazz napisał: @Eld głosy poprawione. Sprawdz proszę czy nie popełniłem błędu po korekcie może mi się suma rozjechać. Jeżeli gdzieś jest błąd to poprawie jeszcze o win BOS bo mój głos jest niedoszacowany na tle innych. Zaraz sprawdzę. Skończę Marcusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 @ignazz jest ok. Dziękuję za zapoznanie się i przyjęcie moich argumentów. O to samo proszę @karpik oraz trio z Wolves @Qcin_69, @mac, @LAF. Zakładka "kopia arkusza INJURES" mocno przekłamywała stan faktyczny OKC. Thunder byli najzdrowszą drużyną w lidze w T2. Ktoś mi dopisał two-waya jako gracza rotacyjnego z 27 nieobecnościami oraz wpisał "brak" również z 27 nieobecnościami... 1 minutę temu, january napisał: W kolumnach BS i BT są złe wartości z 1T. To już robota dla @ozzy110iego. To jego arkusz. @january o 2W za mało, o 2L za dużo. Popraw proszę i daj znać komu zmieniłeś. @Alonzo o 1W za mało, o 1L za dużo. Również proszę o poprawę i daj znać komu zmieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 6 minut temu, january napisał: To nie ja się machnąłem, tylko Ty źle wklepałeś. Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 1 minutę temu, january napisał: Pacers, ja dałem 21W, Ty wklepałeś 19W Rzeczywiście, mój błąd. Dzięki, już poprawiłem i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 1 godzinę temu, Eld napisał: @Alonzo o 1W za mało, o 1L za dużo. Również proszę o poprawę i daj znać komu zmieniłeś. Napisałem przy bilansach, że daję GMowi Rockets czas do piątku - a nadal jest piątek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Tatum obecnie to chyba najbardziej niedoceniany gracz. Poszło info ze Paul George wraca też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 ale zjebałeś Jasiek, DLO > Butler choć najbardziej śmieszy ten Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 do kiedy glosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi