Braveheart22 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Toscano to człowiek polishllamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 25 minut temu, Braveheart22 napisał: Toscano to człowiek polishllamy. i nowy nabytek Człowieka Morza xd stad go tak promuje kutasiarz haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: i nowy nabytek Człowieka Morza xd stad go tak promuje kutasiarz haha Po co? Przecież Toscano jest praktycznie poza rotacją w rl NBA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Teraz, fluber napisał: Po co? Przecież Toscano jest praktycznie poza rotacją w rl NBA:) stad pasuje CMowi do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 39 minut temu, Qcin_69 napisał: xd zobacz kto na 8 miejscu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: Imo Toscano bardzo ciekawy grajek spoza radara. Niedoceniany, szacun @LeweBiodroSmoka za niego fajnie, że się pucujesz, bo tydzień temu się żaliłeś, że Cię rucham na dealach @Alonzo zobacz jak gimnastyka z Toscano również, myślę, że spokojnie możesz obniżyć mi bilans o 2W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 @Braveheart22 możesz mi w skrócie wyjaśnić jaki cudem Thunder czy Suns robią lepszy bilans od Nuggets w 2T? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: @Braveheart22 możesz mi w skrócie wyjaśnić jaki cudem Thunder czy Suns robią lepszy bilans od Nuggets w 2T? 1. Thunder mają taki sam bilans jak Nuggets. Wiem, może troszkę na wyrost to 15-12, ale pisałem, że zespoły z mocną głębią będą dostawały lekki bonus w kolejnych trymestrach i lekko ich wynagrodziłem. Generalnie, jakbym układał power ranking czy przedstawił bilanse w formie tabeli to byłbyś wyżej. 2. Suns mieli naprawdę zdrowy trymestr, jeśli chodzi o najważniejszych graczy. Aż 3 starterów nie opuściło żadnego meczu (JJJ, Tobias, Barnes), Bane tylko 4 mecze przerwy. Raczej nie mieli problemów ze skompletowaniem składu na każdy mecz w tym trymestrze. Może niw ma tam gwiazd, więc sufit ograniczony, ale myślę, że w RS przy tym jak dopisała forma (tam poza Spencerem raczej nikt nie zawodzi) są w stanie zrobić fajny bilans. Dlatego też ich doceniłem i są +1W nad Nuggets, z mocnym 16-11. Może też trochę sympatia tu podziałała ze względu na JJJ, Bane'a czy młodego Giddeya, który coraz fajniej śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 2 minuty temu, LAF napisał: raz jeszcze przeczytają to co napisali przy tym zestawie podkoszowym Nets, Celtics mogliby grać na 3 wieże z Billem Russellem na trójce wrzucicie kiedyś hls z meczu, który ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Możemy chyba grać Devinem Bookerem na PG, pod nieobecność cp3, 12asyst na totalnym luzie, do tego dołożył swoje standardowe 25pktów PointGod Junior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Reggie musi się cieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 29 minut temu, mac napisał: Możemy chyba grać Devinem Bookerem na PG, pod nieobecność cp3, 12asyst na totalnym luzie, do tego dołożył swoje standardowe 25pktów PointGod Junior Vs OKC się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Vs OKC się nie liczy taaa, Tatum robiący co chce z Nets - faworyt przedsezonowy do TYTUŁU ostatnich dwóch sezonów - się nie liczy. Devin Booker robią 25-12, grający jak cp3 ze scoringiem Bookerea, przeciwko ekipie, co nie tak dawno grała w finałach NBA, finałach konfy, była 1mecz od wyeliminowania najlepszej drużyny RS w historii, tez się nie liczy .. Masakra. p.s jak idą poszukiwania centra? Edytowane 25 Lutego 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 10 minut temu, mac napisał: taaa, Tatum robiący co chce z Nets - faworyt przedsezonowy do TYTUŁU ostatnich dwóch sezonów - się nie liczy. Devin Booker robią 25-12, grający jak cp3 ze scoringiem Bookerea, przeciwko ekipie, co nie tak dawno grała w finałach NBA, finałach konfy, była 1mecz od wyeliminowania najlepszej drużyny RS w historii, tez się nie liczy .. Masakra. p.s jak idą poszukiwania centra? Podpisujemy Gortata bo sie wypowiadał ze jest w stanie 10-15 min dać dobry impact no i jest ring chaserem stąd zgodził się grac dla Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: Podpisujemy Gortata bo sie wypowiadał ze jest w stanie 10-15 min dać dobry impact no i jest ring chaserem stąd zgodził się grac dla Pacers. pogadaj z LBSem może Ci odda prawa do Ponitki przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 pogadaj z Qcinem to Ci puści Eubanksa za 3x 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: pogadaj z Qcinem to Ci puści Eubanksa za 3x 2nd już puściłem xd spóźnione oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Godzinę temu, mac napisał: Możemy chyba grać Devinem Bookerem na PG, pod nieobecność cp3, 12asyst na totalnym luzie, do tego dołożył swoje standardowe 25pktów PointGod Junior Ceglarz tez tradycyjnie 20 punktów na zaajebistym TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 10 minut temu, january napisał: @evitacre wrzuć głosy jeszcze raz. Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi