Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: czesto zgadzam sie z tym uzytkownikiem. ale jak wspomnialem, co do wolves prrzykladowo nie Bo jesteś małym GMkiem z kompleksem 1 rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Bo jesteś małym GMkiem z kompleksem 1 rundy zrob druzyne na mistrza to pogadamy przy stole. poki co wracaj do piaskownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Te 9-15 dla Bulls też mnie mega dziwi. Bulls na poziomie Celtics i lepiej od Nets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) #NAJLEPSZA#UMOWA#W#LATO MIP 6THMAN OF THE YEAR dzisiaj jak widac z laweczki wszedl (spoznil sie na mecz). nie przeszkadza mu to, za to dal kopa druzynie po wejsciu Edytowane 18 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Nieprzypadkowo zdarzało mi się kopiować głosy od Karpika, w mojej ocenie najrzetelniejszy Sędzia A ponoć sam wielki Karp kopiuje głosy po CambyGOAT. Właściwie nie licząc Wolves i Bulls takie same głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: A ponoć sam wielki Karp kopiuje głosy po CambyGOAT. Właściwie nie licząc Wolves i Bulls takie same głosy. Czyli KarpGOAT>Camby 6 minut temu, człowiek...morza napisał: zrob druzyne na mistrza to pogadamy przy stole. poki co wracaj do piaskownicy Widzę ze ciagle Cię boli, ze mama mówiła Ci byś mówił do mnie „tato”. Na razie mamy tyle samo pierścieni, choć ja mam o 1 finał konferencji więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 9 minut temu, człowiek...morza napisał: co do beasley'a kategorycznie nie. no ale to karpiu wyraznie nie oglada, stad takie bledne tezy Ja wciąż uważam, że Joe Harris jest od Beasleya lepszym shooterem. Daj znać jak się to zmieni. @ignazz dałeś o 5W za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 wow, z tego co widzę to mocno wierzycie w utah 10-11 winów przy tym kalendarzu i liczbie kontuzji to wymiar bardzo łaskawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) 4 minuty temu, karpik napisał: Ja wciąż uważam, że Joe Harris jest od Beasleya lepszym shooterem. Daj znać jak się to zmieni. @ignazz dałeś o 5W za dużo. tez tak uwazam jbc, ale mile, ze tworzy sie dyskusja co do tego czy beasley jest najlepszym shooterem w lidze ! uczciwie przyznajac w tym trymestrze jest. 44.6 % przy 11.2 probach za 3 Edytowane 18 Lutego 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Skoro już widzę, że chwalimy się 2 trymestrem, to też się pochwalę:) Westbrook jest już zdrowy i zaczął grać w b2b. Dziś kolejne triple double w tym sezonie i 3 wygrana Wizards z rzędu. A Sabonis zrobił rozpierdol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 2 minuty temu, fluber napisał: A Sabonis zrobił rozpierdol trudno nie zrobic gdy towns kasztani w obronie szkoda zwyciestwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: trudno nie zrobic gdy towns kasztani w obronie szkoda zwyciestwa No tam akurat na PF był jakiś wybitny obrońca McDaniels, jak to z opisu 76ers wynikało, więc sobie wypraszam umniejszanie Sabonisa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 minutę temu, january napisał: Mvp zdrowy Lebron mający pół trymestru Butlera, zdrowych borderline allstara Ingrama i topowych rolesow Batuma i Theisa i samych wlasciwie 40%3pt wokół shooterow dostaje 14-10? Od kiedy Wy NBA ogladacie i co tu sie dzieje? Prawda przychodzi nieproszona. Topowy rols Theis zastapił elite rolsa Olynyka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 minutę temu, fluber napisał: No tam akurat na PF był jakiś wybitny obrońca McDaniels, jak to z opisu 76ers wynikało, więc sobie wypraszam umniejszanie Sabonisa:) mcdaniels to rpzecietny obronca. nie wiem co pisal na jego temat tecu jesli kogos w obronie wyroznic, to vanderbila i okogie jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Kurde ciężki ten Wschód do oceny. Mam praktycznie wątpliwości do każdego teamu walczącego o playoffs nie licząc Heat, 76ers i Knicks. Hornets i Magic 12-12/13-11, Cavs/Pacers/Hawks/Raptors 14-10/15-9. Zachód jest znacznie łatwiejszy do oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Ja jestem tez otwarty na zmianę bilansów, chętnie poczytam komu dodać, a komu odjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: mcdaniels to rpzecietny obronca. nie wiem co pisal na jego temat tecu Cytat Wiem, nie jest to gigantyczna próbka (1000 minut), ale robi wrażenie. Poprawia obronę o 15cie. Nie każdy moze sobie śledzić Minesotę, ale polecam tego gracza. Fun to watch stretch big ze świetnym potencjałem defensywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Imho, za dobre bilanse na wschodzie rozdajecie, a na zachodzie Lakers dostają za mocno po dupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 2 minuty temu, fluber napisał: gra ogony poki co na rezerwach. w sensie potencjal jest, ale nie ma co przesadzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Imho, za dobre bilanse na wschodzie rozdajecie, a na zachodzie Lakers dostają za mocno po dupie. Ja się na pewno nad tym zastanowię. Chyba jednak LeBrona trzeba bardziej docenić, a różnicę pomiędzy Knicks i Heat a resztą stawki ( nie licząc 76ers ) zwiększyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi