fluber Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, polishllama69 napisał: jeżeli z tego wyciągana jest ta średnia to ja nie mam słów Ooo jest juz rpm:) mam pieciu ludzi w top 40 drpm i tylko dwoch w top 40 orpm ( nie powtarzaja sie ). A podobno moja obrona miala byc problemem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 1 godzinę temu, ignazz napisał: ty masz tego lepszego czy gorszego Bridgesa? A ten z Suns.... szkoda bo ten tez kaleczy trójkę w porównaniu do Wigginsa nawet a to u Ciebie chyba marny wskaźnik (30%) fun fact, to jest ten lepszy Bridges, Miles gra dno straszne, ale też chyba czeka go los jak Bookera (czyli mocny zespół uczyni mocniejszym, ale w słabym będzie miał za słabą wartość) 1 godzinę temu, Lucas napisał: Ja tam za teksty o Tobiasie czy JJJ się na Lamę nie mam zamiaru obrażać, bo ma do tego prawo. Tak samo może np. bronić Irivnga od CM. czepiałem się, bo było za co i też mi się średnio fit podoba, ale może w opisie mnie wyjaśnisz 6 minut temu, fluber napisał: Ooo jest juz rpm:) mam pieciu ludzi w top 40 drpm i tylko dwoch w top 40 orpm ( nie powtarzaja sie ). A podobno moja obrona miala byc problemem:) będziesz chwalił Indianę za top 5 Bartona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 6 minut temu, polishllama69 napisał: będziesz chwalił Indianę za top 5 Bartona ? Barton broni super w tym sezonie, to przeciez fakt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 nk u kogo gra top 30 Chris Chiozza ? XDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Teraz, polishllama69 napisał: nk u kogo gra top 30 Chris Chiozza ? XDDDDDDDDDDDDD Tego nie wiem. Ale jakby grał u nas w kakers to bym czytał opis ze u boku lbj jest jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Tego nie wiem. Ale jakby grał u nas w kakers to bym czytał opis ze u boku lbj jest jeszcze lepszy top 15 obrońców w lidze normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 21 minut temu, january napisał: yo, ale to są adv stats od Qcina, oryginalne jak jego rolexy z ulicy japa tam zabawne, ze spoko adv stats są tylko te premiujące graczy beGM Lakers a reszta ta powód do śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 a co LBJ to zapostuję post kolegi znaleziony na fb TS% wysokich niby leci w górę, ale jakby tu wrzucić punkty to wyglądałoby mało fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Valentine w RPM jest 13, chyba 2 1st picki będę za niego wołał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, Alonzo napisał: Valentine w RPM jest 13, chyba 2 1st picki będę za niego wołał Statsy ma wyjebane, ale próbka meczu przysłowiowego Jakkara Sampsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ja mogę wrzucić za niego dwa1st. z 1998 i 2013 11 minut temu, Qcin_69 napisał: japa tam zabawne, ze spoko adv stats są tylko te premiujące graczy beGM Lakers a reszta ta powód do śmiechu Głupio ze się dziwisz. Wszystko co z los Angeles jest lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Przecież już ustaliliśmy, że przy głosowaniu liczy się: 1. eye-test januarego 2. adv stats promujące graczy Lakers 3. +5W za LeBrona ..... 4. Inne 29:1 za inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Will Barton najlepszym obrońcą ligi wg RPM Kiedy ta statystyka przejdzie na zasłużony śmietnik historii tak jak np. PER? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Barton broni dobrze, ale nie aż tak. Z ciekawości to która statystykę najbardziej cenisz Marcus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Barton broni dobrze, ale nie aż tak. Z ciekawości to która statystykę najbardziej cenisz Marcus? 82games polecam poszperać. Znowu robią aktualizacje po rocznej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: 82games polecam poszperać. Znowu robią aktualizacje po rocznej przerwie. pięknie zezłomowany Miles w tym stacie, sama śmietanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ale, że Miles jest c***owy to chyba każdy wie i widzi. Nie jestem January, by tworzyć kłamliwe teorie, by bronić swoich graczy. Zawsze wykładam kawę na ławę, dlatego mimo wszystko sporo osób ceni moje zdanie, nawet jeśli się z Nim nie zgadza. Lepiej powiedz ile dajesz za Melli. W twojej statystyce jest szósty, u mnie dół tabeli. Dasz first picka to pokażesz, że cenisz ten stat. A z tym VORPowcem mnie wkurwiłeś. Bo już chyba piąty czy szósty raz pytałem, skąd ten pomysł i nigdy nie było odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Ale ten stat ogólnie wygląda legit, a chyba nie znałem wcześniej. Podoba mi się wyraźna przewaga Giannisa nad resztą ligi I chociaż tu nikt nie pompuje Doncicia nad Hardenem. Choć Kawhi trochę wysoko, ale statow idealnych nie ma. Resztę to przejrze jutro z laptopa, bo wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Ale ten stat ogólnie wygląda legit, a chyba nie znałem wcześniej. Podoba mi się wyraźna przewaga Giannisa nad resztą ligi I chociaż tu nikt nie pompuje Doncicia nad Hardenem. Choć Kawhi trochę wysoko, ale statow idealnych nie ma. Resztę to przejrze jutro z laptopa, bo wygodniej. Suchy simple player rating może przekłamywać. Ja wolę weryfikować zespołowo. Ale ogólnie 82games polecam. Sporo tam możliwości weryfikacji różnych danych. Stronka jak żadna inna pokrywa się często z moim eye-test, chociaż oczywiście i tutaj czasem łapie się za głowę z niedowierzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Lepiej powiedz ile dajesz za Melli. W twojej statystyce jest szósty, u mnie dół tabeli. Dasz first picka to pokażesz, że cenisz ten stat. zawsze mówię o tle a nie suchych statach, pokaż jak dajesz QCinowi 2 1st roundery za Wooda, wtedy pogadamy w końcu zasługuje na to by być w MVP race 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale, że Miles jest c***owy to chyba każdy wie i widzi. Nie jestem January, by tworzyć kłamliwe teorie, by bronić swoich graczy. Zawsze wykładam kawę na ławę, dlatego mimo wszystko sporo osób ceni moje zdanie, nawet jeśli się z Nim nie zgadza. szanuję jebanie po Goebbelsie, natomiast nie podoba mi się niedocenianie PJa, które od początku prezentujesz, nie każdy jest twórcą, czasem tworzywo jest ważniejsze 13 minut temu, MarcusCamby napisał: A z tym VORPowcem mnie wkurwiłeś. Bo już chyba piąty czy szósty raz pytałem, skąd ten pomysł i nigdy nie było odpowiedzi. po twoim systemie wartości idzie to dość łatwo wyczytać (LMA over Draymond, Wall topka playmakerów, etc), jak się mylę to wykaż to ....., zresztą ten VORP to tak samo przyjemny jak przypisywanie mi czci Goldsteina a natura c***a nie pozwala mi tego przepuszczać Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi