LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 ale co lepszy bo w RPM jest wyżej? no chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Nie no Sap ma fajny sezon, dużo lepszy od poprzedniego, ale w TOP3 PF w lidze nie jest. Ogólnie RPM ESPN jest moooocno średnie, mimo że taki Jokić tam zawsze wypada fantastycznie. Jak już adv stat to Durant wyprzedził Giannisa u Goldsteina Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dostaje mniej minut ale per 36 kręci cyfry ponad średnie kariery. Obniżając straty i zwiększajac od 3 sezonów trójkę oraz eFG. Per 36: 17/9/2,6/1,6 st/1,2 bl 34,8 za trzy Usage w Denver na PO wzrośnie Pisze ze lepszy w tym wskaźniku. Co pokazuje przydatność poza samym box score. Pisałem o tym co w linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Tylko to nadal nie jest TOP3 ligi na tej pozycji i na pewno nie gra lepszego sezonu od Blake'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) ale co lepszy bo w RPM jest wyżej? no chyba nie Nie pisze overal Tylko to nadal nie jest TOP3 ligi na tej pozycji i na pewno nie gra lepszego sezonu od Blake'a Tego tez nie napisałem Edytowane 31 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 posługiwanie się per36 w odniesieniu do 34letnich weteranów nie ma żadnego sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 posługiwanie się per36 w odniesieniu do 34letnich weteranów nie ma żadnego sensu Dlaczego. Pokazuje to uśredniona produkcje na która liczę w PO jak utną minuty i rotacje Po prostu zaskoczył mnie przy patrzeniu ogólnie ze gra świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Co pokazuje przydatność poza samym box score. Tylko RPM ESPN jest bardzo mocno oparty na boxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 A ze Blake lepszy to nawet Marcus w PM usłyszał. Tylko RPM ESPN jest bardzo mocno oparty na boxie Ok Czyli box score tez ma świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dlaczego. Pokazuje to uśredniona produkcje na która liczę w PO jak utną minuty i rotacje Po prostu zaskoczył mnie przy patrzeniu ogólnie ze gra świetnie ja cyfry z rs mają mieć przełożenie na serie w PO to powiem szczerze nie wiem jak zagra gorzej niż te per36 to co wtedy powiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Po prostu tak cicho gra dobry sezon ja cyfry z rs mają mieć przełożenie na serie w PO to powiem szczerze nie wiem jak zagra gorzej niż te per36 to co wtedy powiesz? Dam go wtedy do tego pytania z wywiadu o zawód i oszukanie Już dawno zauważyłem ze nie kochacie Millsapa Tylko Jokic i Jokic A ktoś te wygrane kręci jak tam się psują Harrisa Bartony Jokica tez dopiero zweryfikujemy bo Paul to chociaż ma doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Już dawno zauważyłem ze nie kochacie Millsapa No nie sądzę :> Po prostu nie robimy z niego kogoś lepszego niż w rzeczywistości jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Ostatni PO to Paul 24/9/4,3 robił 50.4 FG 53eFG Edytowane 31 Stycznia 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 kto nie kocha Milsapa? bez niego bijemy się o szósty-ósmy seed po prostu to, że zaczęło się mówić o Denver w ogóle jest jakąś nowością, ale nie jest tak, że fanbase Barył go nie ceni, nic podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 No nie sądzę :> Po prostu nie robimy z niego kogoś lepszego niż w rzeczywistości jest Gra solidnie kto nie kocha Milsapa? bez niego bijemy się o szósty-ósmy seed po prostu to, że zaczęło się mówić o Denver w ogóle jest jakąś nowością, ale nie jest tak, że fanbase Barył go nie ceni, nic podobnego Nie kochasz go. Przyznaj Nie widzę pasji jak u mnie z Bertansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Przy Twojej pasji do Bertansa to chyba w Denver faktycznie tylko Jokić jest kochany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie kochasz go. Przyznaj a to komu w takim razie się tydzień temu w random shit dostało za stwierdzenie, że gdyby podtrzymał formę sprzed kontuzji, powinien być w dyskusji o asg? no komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 On się do ASG nadaje jak Tim Duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 On się do ASG nadaje jak Tim Duncan czyli, że tak czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) wrażliwy? dałeś mi Ronnie gorszy bilans niż wykręcili real Nuggets, to co mam o tym myśleć? uprzedzony czy nie nie traktuj tych wpisów tak dosadnie, zwykłe szpileczki, dałeś mnie zarobić na Antku - masz mój dozgonny szacuneczek a bonanze na wschodzie powinieneś rozliczać wśród drużyn... na wschodzie A co ma bilans w realu do naszego ? Takie gadanie jest bez sensu bo w realu nuggets mogli mieć łatwiejszy terminarz niż tu, zależy jaki tam miales nie chce mi sie już tego sprawdzać i analizować ale przede wszystkim: W realu są 3-4 mocarne drużyny, dalej 10 drużyn to mniej więcej ten sam poziom. U nas jest 8-10 mocarnych drużyn. A później dopiero są średniaki. No Taki mamy klimat... miej pretensje do tankerow i gmow jak kucio czy teraz prawdopodobnie blazers z tego co słuchy krążą... Edytowane 31 Stycznia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi