ignazz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 San Antonio pANIE fLUBER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 San Antonio pANIE fLUBER Tam miało być duże S, duże A. No i oczywiście miałem na mysli Łajzy przez duże Ł No, ale Ty dalej nie rozumiesz, że średni rozkład minut LJ i Butlera W ROTACJI to jest właśnie 37 i 35 w RL NBA. Średnia im wychodzi niższa, ze względu na blowouty. Jak sobie już terminarz rozpisałem to mam (cytuję) : 12 spotkań z słabszymi o 2-3 półki ekipami. Ile tu będzie blowoutów? 11? Bez kozery powiem pincet:) widze ze poczucie humoru dopisuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Poranna kawa z zestawem graczy. Dodałem rookie Watch nawet jak nie dostali minut Kolejne dobre występy: LMA 21/9/1/1/1 na 7/14 7/7 ft Rose 16/1/3 na 8/15 efektywnie z ławki Millsap 18/8/2 7/10 2/2 za trzy z obrona Murray 31/4/8/1 2/3 za trzy najlepszy gracz meczu Carroll 12/5 1/4 za trzy Przeciętne Green 5/5/3 Bertans 9/3/2/1 na 16 minutach 3/5 za trzy bardzo efektywny Rookie Shake Milton bez minut Metu bez minut Rewelacyjne mecze: Curry Bledsoe Kat Leonard Beal Randle Gracz dnia. Lbj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 tą obrone Milsapa to gdzie widziałeś Iggy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 O co pytasz? Jego D czy ze rzucał mimo obrony? To jest doskonały gracz i to i wiele małych rzeczy i chcąc nie chcąc mając moja przyszłość w beGM i Denver muszę oglądać więcej. Zawsze byłem fanem Milksapa i mimo słabego początku on jest coraz lepszy. W wielu aspektach już top3 PF w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 "za trzy z obroną" to znaczy, że contested trójki trafiał? też raczej nie, Sap jest świetny, ale obrona była w całym zespole słaba w tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jednakże Blake gra naprawdę mocny sezon, serio. to nie powinno ulegać wątpliwości skoro być może rozgrywa sezon życia. I Lorak też! Lorak też! Naszym przyjacielem jest! Chyba posługiwanie się autorytetem Loraka nie jest propagandą? Pozdro tam dla Ciebie, lorciu jak wpadniesz tam do naszego BeGMowego skonsternowany o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 I Lorak też! Lorak też! Naszym przyjacielem jest! Chyba posługiwanie się autorytetem Loraka nie jest propagandą? Pozdro tam dla Ciebie, lorciu jak wpadniesz tam do naszego BeGMowego skonsternowany o co chodzi spoko, tylko pamiętaj, że się często mylę ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czekam czekam czekam na opis Januarego po jednym z meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Czekam czekam czekam na opis Januarego po jednym z meczu. Liczę na jego rzetelne podejście do tematu i pewną uczciwą refleksję na temat Udoha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Liczę na jego rzetelne podejście do tematu i pewną uczciwą refleksję na temat Udoha. A dostaniesz refleksje na temat favorsa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Mi chodziło o Faworka właśnie i Panowie zluzujcie proszę z tym negatywnym spojrzeniem bo nam Menagery odchodzą. ))) Choć z drugiej strony wiem ze to selekcja naturalna i w 2066 zostaną sami bad mother fuckerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ale tu nikt raczej nie będzie kwestionował dobrego meczu Fav'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 I zapewne nie wymieniłbym tego świetnego centra za lajze nawet jakbyś mógł dzięki temu zrzucić tego kiepskiego. Ja za to wydarzenie daje +1 Gobowi A sędzia ciec. Jeszcze na Hardenie który znany jest z Flop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Żenada Jasiu Żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 nosz k****, sami prowokujecie, oczekując posta z konkretną tezą a się jak zwykle dziwicie, że Jasiek przyjdzie i napisze to co zawsze damn to 1/4 rs co to będzie w kwietniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Piękne zwycięstwo, choć jego ojcem był Dante Exum Plaster na CP3 i kryptonit Hardena! Wielki Danie Exum miał lepszy plusminus niż Wielki Derrick Favors. Wielkie Jazz nadchodzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Vonleh zagrał znów prawie perfekcyjny mecz. W 34 min zdobył 12/10/3 i 2 stl na skuteczności 4/5 z gry 1/1 za 3 i 3/4 z osobistych. Noah bardzo chciałby zagrać w contenderze. Ty możesz spełnić jego marzenie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Vonleh zagrał znów prawie perfekcyjny mecz. W 34 min zdobył 12/10/3 i 2 stl na skuteczności 4/5 z gry 1/1 za 3 i 3/4 z osobistych. Noah bardzo chciałby zagrać w contenderze. Ty możesz spełnić jego marzenie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka A propos Vonleha... "Did you know? Noah Vonleh is the ONLY player in the #NBA averaging 8 RPG & shooting 45% from 3 (min. one 3PA). " @nbastats https://t.co/SfdVboYHn4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Ja pierdolę, Favors i Udoh niemal codziennie na tapecie. Trzech GMów tu gra? Blake Griffin dostał propsy nawet od Loraka. Jarać dupy i zapisać w swoich chińskich zeszytach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi