Skocz do zawartości

beGM - PowerRankingi ,,Mój jest lepszy od Twojego!"

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Alonzo napisał(a):

.. i jeszcze Tobie powiem jedno January - już pomijając kontuzje i zmiany w Hawks - Wemby rozegrał qurwa 9 meczy mniej niż Mitchel (!!!) - trzeba mieć niezły tupet żeby takie bzdury wypisywać. 

W 3T, o którym piszemy? Ty nie widzisz jak bzdurzysz? 

Teraz, january napisał(a):

Zsumuj sezon ..

Litości.. bo nie kontrolujesz tego co wypisujesz.. 

A w Bux jakos nieobecności Edwardsa, czy JDuba Tobie nie przeszkadzają.. 

Naprawdę ściągnij klapki z oczu i zobacz co Ty wypisujesz.. 

3 minuty temu, january napisał(a):

2 godziny temu, january napisał(a):

chyba mijanka na 1 seedzie już jest za nami. 

5 minut temu, Alonzo napisał(a):

Zsumuj sezon ..

Chłopie, piszemy o Hawks i Magic w 3T, a Ty nagle wyskakujesz z absencjami Wembyego z poprzednich trymestrów. Nie da się tak prowadzić dyskusji.

Masz przed 3T niecałe 2W przewagi nad Hawks (byś nie pultał - od razu sprawdziłem, ode mnie Hawks 37W, Magic 38W po 2T), imo mijanka (2W na korzyść Hawks) co napisałem już w tej połówce trymestru nastąpiła i nie wiem gdzie tu jest niby jakaś kontrowersja?

Edytowane przez january

48 minut temu, january napisał(a):

Chłopie, piszemy o Hawks i Magic w 3T, a Ty nagle wyskakujesz z absencjami Wembyego z poprzednich trymestrów. Nie da się tak prowadzić dyskusji.

Masz przed 3T niecałe 2W przewagi nad Hawks (byś nie pultał - od razu sprawdziłem, ode mnie Hawks 37W, Magic 38W po 2T), imo mijanka (2W na korzyść Hawks) co napisałem już w tej połówce trymestru nastąpiła i nie wiem gdzie tu jest niby jakaś kontrowersja?

To widzisz sam że coś tu nie gra z tymi bilansami.. 

..bo Wemby teraz w 3T opuścił tylko 1 mecz, a Mitchell - 4. W sumie na teraz po 68 meczach obu graczy Mitchell zagrał w 7 (nie 9) meczach więcej, czyli po 2T ta różnica wynosiła 10 meczy. To ja tu w takim nowym teamie tylko 2W różnicy? ja rozumiem, że u nas na świeżości drużyny dostaje się często bonusy, a stare jest nudne i się nie docenia - ale coś tu chyba jest nie tak. Magic dostali w 1T o 2W za mało, albo w dwóch dotychczasowych trymestrach przeszacowało się Hawks - do wyboru. 

Hawks są super i faktycznie powinni mieć czołowy bilans, ale moi Magic poza kontuzją Gordona są wyjątkowo zdrowi w tym sezonie, a nie wymaga to zbyt wiele wyobraźni, żeby po prostu docenić grę Champagnie za Gordona - co jak wiadomo w naturalny sposób miało już miejsce w poprzednim sezonie i to na sporej u nas próbce. Za to na Hawks nie działa u nas nic - to, że większości grają w zupełnie nowym składzie, role graczy w drużynie, kontuzje, ciągłe zmiany - podczas gdy rl Spurs grają w swoim składzie bardzo ostrożnie uzupełniając poszczególne elementy drużyny. 

Hawks to u nas team w tym sezonie na spokojnie +50W i z Wembym będą zapewne coraz lepsi, ale nie ma podstawa - jak w poprzednim sezonie z Bux do tej narracji, którą tu tworzysz na tu i teraz. 

Ogólnie znów się wszystko sprowadza do Magic - a mi się nie chce tego cały czas wałkować. Po prostu przestań zaniżać Magic. Tylko to i aż to. 

Edytowane przez Alonzo

38 minut temu, Alonzo napisał(a):

Ogólnie znów się wszystko sprowadza do Magic - a mi się nie chce tego cały czas wałkować. Po prostu przestań zaniżać Magic. Tylko to i aż to. 

Nikomu się nie chce, ale to Ty robisz jak zawsze wielką rozprawkę o Magic do prostego posta, gdzie z porównania pierwszej połowy 3T już rozpisujesz cały sezon, wdupcasz jakiś przedsezonowy PR sprzed dwóch lat etc.

Przyjmij do wiadomości, że nikt Ci nic nie zaniża, tylko że nie masz teamu na 70W. EoT.

Umówmy się, że jak chcesz komentować moje rankingi to albo rób to merytorycznie, albo pomijaj całkiem kwestię Magic. Ba, ja też mogę zacząć dawać przy Orlando same suche bilanse bez słowa, jeśli to pomoże w zakończeniu Twych histerycznych postów o skrzywdzonych Orlando.